Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Helló! Mindent elvittek, a hegesztőt szétverték, a szerszámokat össsze szedték 9 kulcs alatt és 24 fölött maradt szerszám, a fogókat , lemezvágó ollót, az összes kábelféleséget csak apró kábel darabok maradtak, ékszijakat, hegesztő munka kábeleket , hosszabbitókat, a szekrényt kipakolták a földre. Pontosan nem is tudom hogy a sok szerszámból mi hiányzik, csak ahogy pakolok vissza nézem hogy ez sincs az sincs az is oda van, még a csvarhúzókat is kiválogatták alig maradt valami . A mozgás érzékelőt letakarták egy rongyal igy a lámpa nem világitott és a sziréna nem szólt.
Amit tudok róla: szűkített volga hátsó difi 235/70/16-s kerekekkel,elsől moszkvics kerekek agyak,kézi tekerős hidraulika,elől fa tolólap ami levehető,5 sebességes váltó gardánnal összekötve a hátsó difivel,hátul fék bekötve külön-külön oldalanként,masszív váz,erős hátsó vonószerkezet akár pótkocsi akár utánfutó!
Helló nekem az a véleményem hogy ha traktor akkor diesel motoros, de az a gép a jófogáson nagyon ígéretes, van hozá egy csomó szerszám és ami a legfontosabb van tlt kihajtása ez egyedi az épített traktorok között, csak az ára borsos egy kicsit de én ezt választanám aztán eldöntöd hogy cserélsz e benne motort, ez attól függ hol használod.
Mi is most barkácsoljuk a kistraktorunk .... tetszik a kultivátorozás a gépeddel én is ilyenre akarom használni a barackosban . Merre termeltek barackot meg szedret ?
Üdv!Megvettem az öregtől a kistraktor vázat!Jól jártam vele:90%-os 6.00x16-os gumik vannak rajta!Jó erős a lánckerék 5/8-os lánc van rajta,ide adta azt is hozzá meg még a blokkra való lánckereket is!Megveszem még tőlle az ekét 5000Ft-ba,meg az utánfutót is!Az utánfutón is 16-os kerekek vannak jó gumikkal,olajos fékkel,magasítóval,lámpával:15000Ft!Ma kaptam 2db 14-es Opel kereket gumival,ugyhogy már nem kell!
Rég nem jártam erre ha valakit érdekel van eladóban 1 ekefejem vázzal csatlakozással kistraktor után zsír uj szinte 2x szántottam vele de sajna ugy alakult hogy atraktort eladtam és így ez most csak a helyet fgoja ha valakit érdekel joci17@freemail.hu címre ir és küldök képet meg árat!