Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat, de már nem bírtam megállni hogy ne írjak! :)
Én is gyűjtöm eme remek sorozatot előfizetőként! Sajnos én 1 hónap késéssel kapom meg a csomagokat adminisztrációs hiba miatt! Így míg mások 27.-i postázással a Barkast és a Lada 2101-et fogják kapni, addig én még majd csak kispolszkit és Dacia 1310-et! :( Na mindegy a lényeg hogy ha késve is de szép lassan meglesz.. -addigra a hajam is kihullik a várakozástól- (Skoda 120L mikor lesz hmm.. ejj jó lenne :) )
Szereltem a vitrinemre neont és uv-t, nézzétek meg! Nektek is tetszik? ;)
Sziasztok! Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat, de már nem bírtam megállni hogy ne írjak! :)
Én is gyűjtöm eme remek sorozatot előfizetőként! Sajnos én 1 hónap késéssel kapom meg a csomagokat adminisztrációs hiba miatt! Így míg mások 27.-i postázással a Barkast és a Lada 2101-et fogják kapni, addig én még majd csak kispolszkit és Dacia 1310-et! :( Na mindegy a lényeg hogy ha késve is de szép lassan meglesz.. -addigra a hajam is kihullik a várakozástól- (Skoda 120L mikor lesz hmm.. ejj jó lenne :) )
Szereltem a vitrinemre neont és uv-t, nézzétek meg! Nektek is tetszik? ;)
Hát, tényleg nehéz volt a kéknél is megoldani a régi köténylemezt, de mivel eredetileg az enyém már újfajtával jött ki a gyárból, nem hiszem, hogy bántani fogom a modellt, majd meglátom. Az ülés, na az igen, azt még nem tudom hogyan...
A héten Lengyelországban jártam. Retróautós újságot nem kaptam sehol, de szereztem egy újabb DeA kiadványt, ami legendás autókkal foglalkozik a hőskortól, talán a hatvanas évekig. A melléklet egy Citroen B2 volt. A modell bliszteres dobozán viszont magyar felirat is van. Nemsokára tehát újjabb modelles kiadvánnyal leszünk gazdagabbak : )
Bemutatom Flakvierling már említett művét, családunk Wartburg 900-asát. Remek egyedi darab született, egy konkrét autó alapján! A DeAgostini-sorozat emiatt is nagyon hasznos, mert megfelelő kézügyességű topictársaink egy olcsó alapból olyan spéci járműveket tudnak kialakítani, ami boltban nem kapható.
3 nap múlva, azaz hétfőtől lesznek nálam eladó modellek, Csajka Gaz-13 3600.- Ft/db, és Zil-111G 5000.- Ft/db áron. Újak, bontatlanok orosz újsággal együtt. Érdeklődni: genezis_01@freemail.hu
Annyira tényleg nincsenek nagy különbségek, talán csak az orra lett kicsit magas és előreugró (de csak ha nagyon megfigyeled) és a hátsó ajtó fura kicsit az ablak arányaival. Nekem ez tűnt fel, de szerintem sokkal jobb modell mint amiket eddig láttam a Barkasról.
Hát szerintem meg valahogy másként kellene megoldaniuk. Nem csak a Retróautókkal van probléma ott, például láttam már kekszet felbontva, satöbbi. Egyszerűen sz*r hely, én csak akkor megyek oda ha életbevágóan muszáj.