Még van 2-3 kiad hely a szurkolói buszon! LAST WARNING! A jelentkezésre már nem sok idő és még kevesebb lehetőség van. Szal, ha élőben akarsz látni minket Debrecenben, akkor még most tudsz jelentkezni a szurkolói buszra.
kösz a segítséget, reméljük nem lesz rá szükségünk, az 1ik kollégám debreceni, vele és Papátokkal már 1eztetem az útvonalról, úgy néz ki odatalálunk. ;) ha mégsem csörgünk és sikítunk
Hy all!!! Gyuri, a mentő pénz nálam van ott volt velem szerdán is, csak megláttam az embereket a protektorban és ugy lázba jöttem, hogy el is felejtettem a pénzt!:DPénteken ott leszek a pénzel együtt, de még enm tudom milyen állatpotban:(
Üdv! Gondolom tudjátok mi lesz szombaton!?Wolves vs Vikings match az év mérközése és 3 busznyi szurkoló jönn ausztriából és az cikki lenne ha leordítanának nagyon sok tétje van a match-nek kérlek titeket hogy gyertek minél többen bíztatni a csapatott és persze egy óriási match-et láttok! ELÖRE IS KÖSZI
Idefigyelj KígyóTM, meg ne lássam, hogy szombaton hasoncsúszva közelíted meg a buszpályát, mert a nyelvednél fogva kötlek a busz vonóhorgára. Az se érdekel, ha Korda Gyurival kártyázol hajnalig, ott legyél időben, két lábon, józanon, telepakolt bendővel, -pénztárcával.
Seggrepacsiról meg annyit, hogy te L.Gabival versenyzel azért, hogy kinek a seggét pacsizzák. Hm! Csapba szarni v. szarba csapni?
Tudod,hogy KígyóTM a másik nevem... És csak azért nem kezdtem irányítóként,mert akkor még Te voltál az,most meg már kedvelem a MisitTM,meg a SzaszátTM és azért nem jáccom QB-t (tudod,nem akarom elvenni a kenyerüket,meg seggrepacsizni is jobban szeretnek,mint én). :D
Mire odaérek,addigra Te,meg Anyu ugyis vesztek nekem kojak nyalókát,skorpíós műtetkóval,meg 4évszak pizzával,ugyhogy nekem már csak a buszra kell felkígyóznom...
Ha Te, a te alkatoddal megcsinálod azt, hogy a 10:00-kor éppen kifelé húzó buszra felszállsz, táskástul, felszerelésestől, akkor megteszlek kezdő irányítónak.
10:00-kor a busz fog indulni, ezért 9:15-től lesz a találkozó a buszpályán, hogy ha valakinek ott jut eszébe, hogy elfelejtett kojak nyalókát, v. műtetkót venni, az még el tudjon szaladni a boltba. Neked pedig így lesz időd még rendelni egy pizzát.
Heló haló IQ rádió! Mi a vektor Viktor! Figyelem, fegyelem!
Közhírré tétetik:
Május 13-án, szombaton 12:15-kor indul útnak Debrecenbe a SZURKOLÓI BUSZ a buszpályáról. Ami azt jelenti, hogy a híveknek gyülekező 11:45-12:00 között.
Elnézést kérek mindazoktól, akiket ezzel a csúsztatással megbántottam érzelmükben, vallásukban, étkezési szokásukban, de a szurkolókra is vonatkozik, hogy "senkit sem hagyunk hátra".
Kérek mindenkit, hogy a saját szüleit, barátnőjét, feleségét, férjét, gyerekét, országos-cimboráját értesítse mindenképp.
U.I.: Milán ez téged ne kavarjon be, neked marad a szombat reggel 9:15
Köszi Papa, hogy miattam szembeszállsz...de miattam ne változtassatok: vonattal is el tudok menni, meg egy iskolai bombariadó még mindig bevált, ha nem akartak a tanárok dógozni:))
Halleluja Linozs tesvír!! Így tudnék aludni 2 órát is. De ha nem akkor szívesen elütöm azt a kis időt :DDD Mindenképpen kellene a pontos és végleges időpont még ma! Looney#60 légyszi estére írd meg a végleges és fix időpontot. Thx
A szurkolói busznak nem lenne elég 12:00, :15 körül indulnia?
Ms. Linoge 11:50-ig tanít, meg Tokán kívül nem sokan tudnák lefoglalni magukat az eddigi jelentkezők közül 3 órán keresztül, ha velünk együtt felérnek délre az eredeti indulás szerint.
Csak egy felvetés/kérés, a Looney família majd kifejti véleményét.