NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Bár nekem a 200 hsz pikpakra meglesz, de 5 percenként????? NEEEEEEEEEEEEEEEE!
Milyen jó díszitősor, nézd!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Én már 11 perce nem valék itten,
a pofonokat pedig átutalom rögvest
y42-nek,
legalább kénytelen lesz felszólalni ellenem, és akkor legalább itt lesz velünk, na???
HHH HB!,
ezért a nagggyon szép rózaszínért küldök Neked valamit:
Na jó, + Gombócnak is, gadd nosztalgiázzon (...)
Naplemente Agadirban, a tengerparton; 2003 február. Más apropója nem volt. Imádok a tengerparton ücsörögni, és csak úgy bambulni bele e nagy kékségbe...
Keziitsókolom, jónapokatkívánok,
jelentem, megszülettem,
immár 12 órája egy jó kis narancsos-vodkás-PP (gyengébbek kedvéért: Pizza-Party)-n;
Körösztanyám Gombóc Arthúr, született:29!
Sziasztok,
nem bírom ki, hogy be ne nézzek hozzátok!
Hű, ma megint jócskán volt forgalom a RESTI-ben!
De hol van a Gombóc főnökúrasszony???
(én tudom... eláruljam??) ----- nem vagyok ollyan.
Tugggyátok, milyen nehéz bejutni?
és azt tudjátok-é, milyen nehéz új személyiséget kreálni?
Állítólag már olyan nicknév is van, hogy: azonosító... Mer' kínomban már ezt is megpróbáltam...
Na megyek, elolvaslak benneteket,
aztán + keresek magamnak valakit.
csak bekuk, hogy élek, meghogy SATINE itt van -e?
ezt a BMI mesét nem hiszem testtömeg index meg ilyenek na nen 99-66-99 ez idex, de a bmiez valami olyan mint a koleszterin mérés:minden sarkon más.gombócka bmi29 a kocsit te csak ugy ott hagyod mint nariska az autozás minden szépsége ott kezdődik a lerobbanásnál, főleg ha más van bajban.
vizilabdáztam és miután a medencékből már elég vizet kiittam, csodálkozol ,hogy vizet nem iszom!
meg a vizszintet szeretem nem a függőlegest ,főleg ha én is rajta vagyok.
ki járt már korinthosban tudja talán, hogy az akropolishoz hátulról is vezet fel egy elég meredek föld út egy két kitérővel. az ndk-ás csodánk fujtat felfelé. viz 110 körül, fütés is rákapcsolva mikor mögöttünk lerobban egy nem ndk-as de német autó .muszály megállni mert igy a forgalom se fel se le. legalább a kitérőig muszály muszály és pont nekünk. a másik autóban se vontatókötél se semmi. pali magyarázza igaz, hogy az autó már 3 éves de még nem állt le soha , de ha mégis itt a telefonszám valami papiron és jön a szerviz és kész! javasoltam, hogy akkor probálkozzon, de sajnos a sor egyre nőt.igyhát szerviz készletünkből vontatókötél elő madzag végre vesszük az uri járgányt és a harminc valahány lóerővel huzzuk a a kétszázat! nem akarom részletezni de egészen a vár bejáratáig! némi gőzfelhőbe bugyolálva meg is érkezünk, német sporttársakat is sikerült még élve kiszabaditani a kocsijukból, és erre a pofátlan svábja megveregeti az autónk tetejét, jó autó ez látszik ,hogy német. csak miután felajállom ,hogy huzom még egy kicsit teszi hozzá, hogy németnek német csak egy kicsit büdös. hátha büdös akkor a ti burgotok és ennyiben maradtunk. látod semmi alkohol gombóc92!
egész estig mert akkor begördült immáron lakókocsistol ez a kedvesúr. miután a fél blue delphin campingot elfoglalták és a gáz készülékükkel leégették a fél elő sátórt, már nyugottabban tudtam átszólni büdös a kocsija szomszéd! na ez után jött a sör ami egész addig jó vólt mig el nem kezdte az umcaca- umcaca nótát siratva a fél sátrát meg a sz@r sell kocsiját. ezt mi már régen a saját hálozsákunkban anyáztuk végig.
aprópó hálózsák: ha egy hálózsákban fel fázól az a zsák csak a szunyogok ellen jó!!!
tudod milyen jó lett volna egy ilyen abban a langymeleg(30) görög éjszakában!
Egyszer réges-régen Olaszországban voltunk haverokkal a kor legjobb járgányával, egy 1500-ös Ladával.:))
Assisinél azt vettük észre a parkolóban, hogy olajban úszva lehet csak megközelíteni a verdát. Hát ez meg mi?, vetődött fel a kérdés. Nem lévén szakemberek, azon kívül, hogy ez bizony olaj, mást nem tudtunk megállapítani.
Irány a szerelő!
Probléma1: Assisiben nem találtunk autószerelőt.
Probléma2: Szomszéd város (Santa Maria degli Angeli) szerelője megállapítja, hogy ki kell cserélni a ....-t, de hát neki olyan Ladába való nincs, meg osztán neki már 5 perce elkezdődött a szieszta. de azért végighívta a környék összes autószerelőjét. Meg is lett az eredménye, Perugiában volt egy olyan szervíz, ahol rendelkeztek ilyen izével.
Probléma3: Miután nagy nehezen megtaláltuk a Seat szervízt, kiderült, hogy ott is tart a szieszta és csak 2,5 óra múlva nyitnak ki.:((
Probléma4: Az autó kulcsait szerencsésen bezártuk a kocsiba. Burleszkfilmbe illő volt, ahogy magyar fiatalok Perugia külvárosában megpróbnálnak felnyomni egy sárga Zsigát. Irtó komikus volt, ahogy rohangáltunk fel-alá. :-)
Az utca túloldalán levő taverna törzsközönségének legalábbis tetszett a mutatványunk, néhány felhőtlen percet tudtunk szerezni nekik szerencsétlenkedésünkkel. Addig addig, amíg meg nem unták a helyi munkásosztály sziesztázó képviselői (gyanúnk szerint fogadásokat is kötöttek, hogy ahülye magyarok ki tudják-e nyitni a kocsit...) odajöttek hozzánk, közelebbről megnézvén a problémát. Utána olyan volt, mintha a menő manó ilyen tévés termékbemutatót tartott volna. Pergő olaszsággal, teátrális mozdulatokkal, szerszámbemutatóval kiegészítve kitanítottak bennünket arra, hogyan is lehet egy kocsit 10 másodpercen belül felnyomni.
Egyébként a hengerfejtömítés-csere sem tartott negyedóránál tovább. Volt ladához való cuccuk, innentől meg nem volt gond.
A szervíz fényképe megtalálható hómpédzsemen.
Volt még néhány szerelős esetem, de talán ez volt a aranyosabb.
Megboldogult lánykoromban történt.......
Balcsi parcsira utaztunk haverokkal.
Úgy volt, hogy szállás intézve van
Haver haverja volt egy ottani ifi tábor vezetője
Semmi gond, csak hálózsákot vigyünk a többi ell lesz intézve.
Hát nem lett!
Péntek este nyakunkba szedtük B.szemest
Szállás nyista
Végre egy zimmerferi-s háznál
mondta a néni, hogy van szabad helye
künn az udvaaron, a gyepen.
Úgyhogy Gombóc, meg a többiek, csupasz hálózsákban
a csillagos ég alatt alukált.
Fel is fázott piszkosul, mert akkor még nem
volt spéci hálózsákja.
Ennél még a szabad strand is jobb lett volna
amit először kinéztünk magunknak