Maffiamódszerek? Na ne röhögtess. A fidesz ezen a pályán játszik vagy tíz éve: mérhetetlen hazugságok és csúsztatások özöne jön tőlük, minden eszközt bevetnek a mások oldal lejáratására, bemocskolására. A szocik semmi mást nem csinálnak, csak most ugyanezt a módszert vetik be. Mocskos ügy? Hát bizony az, de úgy tűnik, hogy hatásos.
És jellemző egyben. Ha ártalan is a faszi, akkor sem baj, hogy elbaszták az életetét, hiszen a bolsiknak hasznuk van belőle. Honnan ismerős nekem ez a felfogás?
Meggyőződésem, hogy a Fletóé ebből vagy a fele. Nem mindegy, hogy nyilvánosságra kerül egy titkos beszédből, hogy hazudoznak, vagy csak gondolják egyesek, hogy azt teszik. Valóban nem egyedüli a sara a hiteltelenségben, de vezető a szerepe.
A takarítónőmmel beszéltem a múlt héten. Meséltem, hogy a fidesz jól lebaszta egy üzletemet. Akkor ő azt mondta, hogy akkor sem lehet a maszopra szavazni. Egy takarítónő, akitől azt várná inkább az ember, ha már ilyeneken gondolkodik, hogy szoci fan. Hiszen azok minden nap nyolcszor elmondják, hogy a takarítónők mellett vannak. (Ma is a tv-ben vagy ötször elmondta a bolsi, már a riporter is megjegyezte. És még azt is volt pofája mondani, hogy a tótok elhúztak mellettünk. Igen. Mikor ők uralkodta, a huszonöt százalékos hátrányból, 2010-re tíz százalékos előnyt csináltak.) Már a takarítónők sem hisznek nekik.
Ezen kéne igyekezni, hogy megváltozzon, nem a botránypolitizálást erőltetni. Persze ötlet és tudás híján mit is tehetnének?
Nem értik, hogy az az idő lejárt, mikor a népek bármi baromságot ehittek a bolsiknak. Ezt a Feltó végleg elkúrta nekik. Egyszerűen más taktika kéne, mert így valóban a fidesznek lesz újra kétharmada.
Én a hátam közepére sem kivánom a fideszt, de ha ezek a politikusoknak nevezett bűnözők ezt a kampánynak nevezett háborút folytatják, akkor tényleg ez lesz a vége.
engem csak az vigasztal, hogy előbb-utóbb minden politikai rezsimnek lejár az ideje.
"Ha nem lehet bizonyítani akkor az mszps nagyon megüti magát."
Ha nem lesz bizonyítható, a fideszes faszi akkor is elvágta magát a szavazók előtt. Bőven elég, hogy most mindenki az ő drogügyéről beszél: az emberek már csak olyanok, hogy a negatívumot inkább elhiszik, mint a tényeket. Az esetleges helyreigazítás már a kutyát sem fog érdekelni. A fidesz ugyanazzel a görény taktikával operál vagy tíz éve, hát most a fagyi visszanyalt: nem kicsit, de nagyon. Ha az ellenzéknek van esze, akkor begyűjtötte az ehhez hasonló csontvázakat, és a kampányban egyenként nyitogatja ki a szekrényajtókat...