Én a Tecsko-t mint általános boltot hoztam fel ilyen ugyanugy előfordul a "Madaras" változatában is csak max nem annyira mivel a belváros szivében nem nagyon van ugy mint a Tecsko....Persze mindig is lesznek ilyen olyan emberek akiknek nem számit és felbontja megeszi megissza ott a dolgokat vagy kilopja a mellékelt modellt az ujságbol.......Nem azt mondom.Ilyenek voltak és lesznek.De ez az ujság mivel mellékletes és nem ugymond egy 100Ft-os kis karkötőcskéről van szo egy Donald Kacsa magazin mellé berakva igy ez már jelentősebb.
Mz:
Csak türelem kell hozzá hamarosan szerintem ez a kombi Fiat is jönni fog:):)
Wasy:
Nagyon állat a villogos rendőr 1200-es.Megnéztem a videoját.Állat:):)Szinte beugrott Ötvös Csöpi amint a Pogány Madonnában üldözi a fehér 1200est meghiusitott csákot és utánuk ered a két rendőr egy ilyennel:):)Jo hogy vannak ilyen emberek akik eme retros járgányok megszületése után különböző modositásokkal is foglalkoznak.Szerintem nagy üzlet lehet ebben is:):)
Cuccosrt:
Szerintem neon helyett inkább sima fehér világitást használj.
charlie_b:
Szerintem előbb utobb biztos jön majd a platós barkas is ugy ahogy volt a kombi wartburg most majd jön a sedan.Volt a régi wartburg abbol majd valamikor jön a cabrio a kombi és a sport is.Igy szerintem ahogy a Barkas kijött abbol is jön majd szerintem a platos ponyvás a kérdés csak az hogy MIKOR?:):)
Köny:
Nekem is ezek a kedvenc filmjeim.Nehéz lenne megmondani melyik a kedvencem de az utobbi időben beszereztem őket Csöpi emlékére:):)
Nehéz megmondani milyen járgányok lesznek de szerintem idővel minden retros járgányra sor kerül.Miért pont azt hagynák ki mikor az is ugymond pénzbevétel a kiadonak:):)
NEKEM VAN 2 ELADO LADA OLAJSZŰRŐM ha érdekel valakit.
A mostani adaggal csak 3db Moszkvics 2140-et sikerült beszereznem, amire mind van vevő, többek közt Te. Gondoltam ezt a 3-mat nem hirdetem meg mivel már megvan hogy ki veszi meg. De jövő héten több érkezik amire még nincs vevőm, ezért bárokodtam feltenni ide.
Most kaptam szét a Trabantot aránylag könnyen javítható ! Mivel lejár a teteje azt más színre fújom és csinálok belőle egy ralye Trabantot . mÁR A HÁTSÓ LÁMPÁKRA IS TALÁLTAM MEGOLDÁST...