Sziasztok Fiuk! Szivesen látlak,sőt a gépet el is tudod vinni. Kész van.Egészen meg fiatalodott. Valami plédet vagy pokrócot hozzál amit alá teszünk. A tel.számomat tudod,szoljál előtte mikor érsz ide.Kimegyek eléd a a.u. pályára. szí Mervipapa
Sziasztok! Ha kell szivesen megyek segiteni a Tibornak, 1 honap az elég nagy idö, föleg ha minden nap töbször is kell mosogatni. Az új konyha varázsa hamar el veszlik. Mervipapa
Bár van még három hét a jelentkezési határidő lezárásáig, azért jó lenne ha lassan elkezdenétek küldözgetni a jelentkezési lapokat. Íme a lista azokról, akik még nem küldték el, illetve nem erősítették meg a részvételi szándékukat:
Szerintem még van egy hónapod. Vagy ennyire messze laknál? :))) Holnap állj meg a kulcsért, odaadom addig a nyaralót. Maradt sör,bor,pálesz, de a mosogatás is.:))) Majd küldök le egy lyányt segíteni:))
A túra útvonalának bejárása tegnap megtörtént. Íme a fontosabb információk.:
Mint azt korábban ede írta, a Tiszacsegei kompkikötő alkalmas a hajók letételére, és minden feltételnek megfelel indulási pontként. A hajók kényelemesen vízre helyezhetők, és a part közvetlen közelében található szállás, étterem, a településen üzletek. Én benzinkutat ott nem láttam, így azt korábban mindenki szerezze be. A parton a Halászcsárda korrekt, a panziójában egy szoba 1 főnek egy éjszaka : 6000ft, 2 főnek 8000 ft, 3-nak 12 000.Elérhetősége: 52-373-832. A közelében több másik lehetőség is van az alvásra, pl. kemping, vendégház. Többen itt találkozunk már április 30.-án, és ide várunk mindenkit május 1.-én reggel 7 órára.
Tiszanána-Dinnyéshát. Várnak bennünket szeretettel . A kikötési díj 400 ft / hajó, de még ebből is kapunk kedvezményt. Itt a kempingezés díja 800 ft/sátor, a szállás 1 főnek 2000 ft magánházban, és három 3 fős szobájuk van. Az elérhetőségük:36-366-141 A kempingben áram van, fürdési lehetőséggel, sörözőkkel. Ha úgy döntünk akkor egy teljes kis szigetet megkapunk, de ott áram nincs. Ez esetben komphajót biztosítanak a partra szállításhoz.
Amitől a legjobban tartottunk hogy nem lesz alkalmas hely táborozásra Szolnok környékén. Ami az interneten található az gyakorlatilag nincs.
No de az égiek segítségünkre voltak, így találtunk egy panziót Tiszapüspökin. Bár csak júni 15.-én nyitnak, a kedvünkért máj.2.-án kinyitnak. A szobáik jók, 1500 ft/fő -ért. Fürdési, sátorozási lehetőség van. fedett bográcsoló hely, söröző, billiárd, csocsóasztal, stb. a neten megtalálhatók Tiszapüspöki horgásztanya néven.
Innen 3.-án időben kell indulnunk, mert az utolsó napra több mint 70 km -t kell megtennünk. Tiszaugon az én nyaralómban tudok szállást biztosítani 8 főnek, sátort verni az udvarban, vagy a parton lehet. Áram, fürdési lehetőség, csörlős sólyázási lehetőség, a közelben panzió (ahol a gépjárműveink kerülnek elhelyezésre) étterem fittness , bolt stb .
Szóval minden lebeszélve, már csak a jó időjárás, az elfogadható vízállás kell, és jó kedv a résztvevők részéről ahhoz hogy jól sikerüljön a túránk.
Várjuk a jelentkezési lapokat.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Doktor4-nek, Sügérnek a bejárásban történő munkájukért, Hakapecinek a segítségéért, tanácsaiért.
Szép estét mindenkinek! Megjöttünk! Remélem Doki, Haka, és Sügér is szerencsésen haza értek. A kapacitásunkról annyit, hogy sör maradt....:) Igaz úgy gondoltam többen leszünk. A wellness jól sikerült:))) Rövidesen megírok minden infót. Sügér volt a kameraman. Remélem tesz fel képeket:)
Bocsi mindenkitől, de csak most értem haza. Este hatig nyomtuk a futókat, utána meg bevásárlás holnapra, stb. Most épp előfőzök, mert ha holnap a bejárás után még wellneselni is megyünk, akkor sok idő nem lesz főzőcskézésre.
Sajna nem töröltem ki a a link ablakából a felesleges http-t, ezért kétszer van, így meg nem nyitja meg. Viszont ha csak simán megnézitek Medz oldalát, ott van a nyitó oldalon. " Jelentkezési lap"
Esküszöm megáll az ész. Mintha a kőkorszakban lennék. A freemail nem,a többi összes igen. Asszem itt az idő, odébbállok tőle. De nekem sem jön be a jelentkezési lap.Szerintem összeesküdtek az istenek ellenem.