Láttad hány cége van. Lehet egyik irodája is. Aztán két hét családi nyaralás után sok elintézendő dolgot tárhatott eléje egy tulbuzgó titkárnő. Persze, hogy elfelejtkezett az iratokról:))
Basszus, tudsz olvasni? Mondtam, hogy jogszerűtlen volt, ha tényleg kirángatták és megverték. Nem vitatom. (Persze a "ha" ott van, mert egyelőre még nem egyértelmű, mi is történt.) De ha valaki szabályt sért, utána meg parlamenti parkolójeggyel akarja magát igazolni, aztán meg sértegeti a rendőrt, szerinted a rendőrnek jópofiznia kéne vele?
Vegyünk egy kicsit más feltételezést, hogy esetleg egy aránylag becsületes rendőr volt, akit amúgy is épp elég stressz éri manapság a baromarcú kollégái miatt, meg hogy mindenki most általában a rendőröket gyalázza egy ideje. Erre jön egy ilyen okostojás, iratok nélkül vezet és miközben a rendőr a munkáját végzi, beszól neki alaposan. Emberileg érthető, ha elszakad a cérna, még ha nem is menthető a túlreagálás.
Ugyanígy, ha visszagondolok, gyerekkoromban néha milyen pimaszságokat műveltünk a suliban némelyik tanárral, így utólag kijárt volna a nyakleves némelyikért nekem.
egy tanárnak sosem szabad fizikai eszközöket eszközölni, mig egy rendőrnek simán. ezért tartjuk. csak feszültséget szitasz az ilyen demagóg hasonlatokkal :) persze az a cél, elévgre polidili... :)
Szerintem azért nem szállt ki önként, mert attól félt, hogy valamelyik rendőr ölébe kell ülnie. Tényleg Lengyelt miért nem kisérték haza a papírjaiért?
Ha megcsak igazolni sem tudja magat akkor nincs mentelmi jog. A rendor nem koteles ott varni amig valaki elokeriti a papirjait es elhozza. Annak a vezetonel kell lennie, itt nincs turelmi ido. Ha meg szidalmazta a zsarukat es ezt el is ismeri akkor meg mit csodalkozik, hogy kapott egy maflast? Az a minimum, hogy meghunyaszkodik hamar szabalysertest kovetett el.
Na most akkor mi van.Legyel szerint a bántalmazás az igazoltatás helyszínén volt.Hogy fűgg össze a Rendőrségi kamera meg a bántalmazás, ha a testén horszolás, űtés és bakancsnyom van, ami nem a fogdában történt.Hol a kamera a kíhallgatóba, vagy a fogdába, vagy mindkét helyen.Na lesz dolga Nagy Gáspár Tamásnak, a I. kerület Polgármesterének.