Szerintem ne adj érte nagy pénzt mert ahogy a lengyeleknél és cseheknél megjelent modelleket összevetem az itteniekkel azt gondolom, hogy ugyanazokat fogjuk kapni. Én inkább a lengyel különkiadásokat és az oroszoknál megjelent modelleket gyűjteném be pluszba mert azok valószínűleg nem lesznek nálunk.
Sziasztok ! Ha valaki lemaradt most bepótólhatja....családi okokból megválnék a teljes eddig megjelent retroautók sorozatomtól,bontatlan és újságokkal ...14 db.
Rendelésre tudok hozni Nysa N59 autókat Lengyelből! Ára: 3.800-4.000 Ft max. lenne, attól függően, hogy tudok megegyezni északi testvéreinkkel! :) Kérlek ezen a linken jelöld be, ha rendelnél tőlem:
Sziasztok! Akciósan eladom készleten lévő pár Csajka GAZ13+Moskwich 400 cabrio CCCP legenda modelljeim. Újak, bontatlanok, újsággal. A kettő egyben 7.000Ft. 30/568-43-78
"már megjelent Nysa N59" Nem is tudod mennyire megijesztettél. :D Valószínűleg ez lesz a Kultowe Auta sorozat egyik legszebb darabja. Bár én elfogult vagyok a típus iránt. veszek is egy párat. :D
helló. Érdeklődnék,hogy kamazhoz eladó alkatrészeid nem-e lennének? Engem motor érdekelne a váltókarral eggyütt,meg billencsre plató. Válaszod előre is köszönöm. Üdv:Zoli
Ez nem webshop, csak egy oldal ahol a szovjet autómodelleket összegyűjtötték. Amúgy már kereskedek egy ideje szovjet modellekkel, de pár nap alatt azért nem hiszem hogy elkapkodnák a Kamazokat. Ettől függetlenül megéri behozni az tény.
Azállat!! Namost képzeljétek el, amint az a hatalmas mennyiségű vastömeg a földnek csapódik! Mit kap a vas és mit kap a pilóta....meg a föld :) JÓ KÉP!
Nem, nem vágtak át :) Tudtam miről van szó, viszont egy cserét megért. Amúgy gondoljatok bele, mennyi lehet az előállítási költsége a retroautók tagjainak, ha kereskedelmi áruk 1.990Ft újsággal együtt?!