Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Igen de a csavar fejét fogva vedd ki mert másképpen bele esik a csavar a blokkba!!! Észnél lenni mert én megszívtam vele. olaj ki olajszivattyú ki. és dróttal nagynehezen kiszedtem. Egy fordulat az 1 mm, fél fordulatonként próbáld meg állitani. És használj kapiláris csövet, úgy finomabban tudod beállítani. 24+2 fok a TZK könyv szerint az előtöltés.
Nekem az M6-os motorban csepel porlasztó van 140-re beállítva. a hengert Békésen fúrta egy srác, ő csináltatot bele dugót, gyűrűt, csapszeget komplettan egy egri céggel. Várni kellett rá mert a kemencét nem fűtik fel egy darabért de ők jó minőséget csinálnak. Ha kell a számuk megszerezzük. Van Pesten is öntő de baj van a minőséggel.
Szia.Azt hiszem a Szalkairól hozták pedig ott kilóra nem nagyon adnak semmit.
Az én gépem is áll nem jött össze a pénz motorra amit kölcsönbe kaptam meg vissza vitték mert kellet tavasszal a rotára.
Már bánom nem a simson motorhoz csináltam meg mert az van egy és szaladgálni meg kissebb mukára jó lett volna de nem akarom most már szétszedni.
Most a pancsist próbáljuk be üzemelni már kuplungbogden csere volt most benzincsap kell még mert anélkül nem jó mert tulfolyik a karbija,a váltója nem müködik azt hiszem egyesbe van és nem tudom kivenni.
Régebben hosszasan beszélgettünk mtz szervó szivatyú kistraktorba való beépítéséről.
A napokban el is jutottam odaáig hogy beépítsem de nem akar emelni a munkahenger.
Lecsavaroztam a nyomó ágat és ugy járattam hát nem nagyon nyomta az olajat.Valószínű hogy döglött a szivatyú?Meg olyan kérdésem lenne hogy a vezértömben felakadhat valami? (Mtz vezértömb) Köszi a segítséget előre is!
Szia, az jó fogás volt. Megtartani akkor érdemes ha használja vagy örömét leli benne. Mék volt az a vastelep ? Hogy áll a géped mik a tapasztalatok ? Az enyém nagyon áll, nincs váltorás a főtengelyen a szimering futófelülete ki van pattogva, és így bizonytalan az üzemidő, inkább várok mig normálisan összejön.
A foglalkozás elérte a célját :)!!! Mit akartál a citromossal? Vagy sört iszok, vagy teát!!! Jó volt, hajnal 2-re haza is értünk, bár nem nagyon emlékszem rá:)...
Ha 16-os a gumi akkor a habi kft-nél nézd meg múltkor néztem akkor láttam 16-17 ezerért darabját, minőségre lehet nem a legjobb de szerintem a drágább se bírja annyival tovább mint amennyivel többet kérnek érte!
Helló! Mondta ezt a vasgyúró! Na és hogy telt a muzeumok éjszakája? Mentünk volna mi is, de akkora leszakadt az ég, cik cakk bim bum lett és nem indultunk el. Pedig behüttöt citromos sört vittem volna.