Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Helo Hunserv!Ha gondolod Pécsen Krisztina téren a játékterembe megtalálsz dumcsizhatunk,ha nem mindenre akarsz választ 1szerre lehet rola szó.Helo.Strigó
Halihó, hát engem nagyonis érdekelne, hátha látni valami szépet s jót :) De miért nem teszed fel vala ide a fórumba a címet, ahol majdan meg lehet tekinteni??? HunterKillel csináljátok?
Ha nem linkeled ide ki a fórumba, akkor emailben elküldhetnéd!!!
Szia Laci!Bocsi félre klikkeltem az okos tojásnak :quass1-nek irtam sorry.Jövö héten elküldöm a cimet ahol sok képet találsz majd igazi csemegéket.Helo.Strigó.
Helo Belic!Ha te ennyire birod a Magyar cuccokat pld. a mellény mért nem jössz ki 1 lötérre hogy beléd löjek eggyet az AK val??? Amiröl beszélsz abban lemezek vannak ugye? Látod ha mellette találnak el hulla vagy nem véd semmit.Viszont ami lenn volt az tömör mellény vállvédövel,here védövel,fenékvédövel.Ja és 60kg több szinbe is van tereptöl függöen,telesen állig van a nyaki része.A másik van képem kereszt metszetbe a töltényekröl ha fel lesznek rakva mindenki láthaja .Van ilyen létezik,nem kamu okulás képpen fogok felrakatni vagy60 képet biztos a kétkedö okos tojások számára.Aki tééleg érdeklödik a dolgok iránt megtalálja ami tettszik neki biztosan.Sok teszt kép is van,háborus kép fegyverek, aknák,töltények,gránátok lehet nézelödni majd.Aki normális annak ajánlom ha kész lessz,ez kb 10 nap mulva lessz.Lessz sok ujdonság amit nem hiszem valaha beraktak Magyar fegyver ujságba,tehát kis akta kukacok is látnak szépet és jot majd.Ha érdekel megadom cimet mikor elkészült és nem fogsz többet kételkedni.Na szia.K.C.
Na helo te kötekedö arc!Elöször is a nevem 98 ban keletkezett mikor neten és lanon játaszani kezdtem PC-s játékokkal.Kis fiu ha ennyire kételkedsz szerezz tolmácsot elviszlek oda ahol voltam a Balkánon.Ti kérdezösködtök én meg elfoglalom magam ha nem értesz-hiszel valamit a Horvát tolmács megkérdi és ö fordit amit mondanak nektek.Ez korrekt ajánlat szerintem,nem félek hogy beégek mivel kinn voltam ,de mivek kis hölye kétkedö vagy a katona igazolványom berakatom lásd jo?? akkor megy nyugszol?A másik gyere le Pécsre mindenki ismer szinte az egész varosban,tudják hol voltam nem titok.Nem szégyen,de ha csak irigykedsz olyat találtál aki eldöntött valamit véghez is vitt.Haza jött fel is vállalja. hát igy jártál kis gyerek.Ha lejössz bármikor leülök veled beszélgetni amit kinn láttam tapasztaltam,átéltem elmondhatom nem többet.Az meg hogy néha valamit elirok betüt vagy szot,elöfordulhat bárkivel. Játékteremben is dolgozok onnan irok és 10-en dumálnak 10 fele egész nap hát ideg feszitö igy koncentrálni hidd el.Helo ja esetleg magán életi problémáid vannak sex ilyesmi nem mást ,piszkálj ilyenkor hogy megnyugodj oké ?K.C.
"Nem hiszem, hogy csak az erthet a fegyverekhez, aki mar lott emberre eles fegyverrel megolesi celzattal."-Egyszer sem mondtam ilyet.Soha nem kérdőjeleztem meg a szaktudásodat sőt nagyon is elismerem profin csinálod amit csinálsz.
Ő leirta azt amit a gyakorlatban tapasztalt, ami megtörtént.
"stilusa es realis megkozelitese miatt"-KillerCobra meg így írja le.És ez reális, ő ilyen ,te olyan, én amolyan vagyok.
"Az ,hogy te kiéled azzal magad ,hogy lőlapokat jukasztgatsz és elméletek gyártasz a fegyverek hatékonyságát illetően ,még nem jogosit fel hogy fikázd azt aki élesben nyomta. "
Erdekes, de cap123xxx hozzaszolo eseteben a leirtakat maximalisan hitelesnek fogadtam el, stilusa es realis megkozelitese miatt. Soha egy szoval nem fikaztam, sot mi tobb, komoly elismeressel olvastam azokat a dolgokat, amiken keresztulment. Mas kerdes, hogy en nem csinalnam az o melojat, de valszeg o sem az enyemet.
"Mit tudsz te az éles tüzharcról ,hányban vettél részt?Ha ilyen tapasztalt vagy benne miért nem te irsz erről a témáról ,öltél már, egyáltalán lőttek már rád ?"
Ugyanmar, te is tudod, hogy ez baromsag. Hany autos ujsagirot vett mar reszt forma-1-es futamon?
Vagy hany politikai usjagiro volt mar parlamenti kepviselo. Keves.
Nem hiszem, hogy csak az erthet a fegyverekhez, aki mar lott emberre eles fegyverrel megolesi celzattal. Az ilyenek asszem erosen kisebbsegben vannak.
"bár lehet, hogy agyára mennék a hülye kérdéseimmel :) "-az kizárt!
"És mennyire ismered a srácot?"-Háát valamenyire :-)
"Én is szívesen elbeszélgetnék vele"-megadta az elérhetőségét (e-mail+konkrét cim), cap179653 is simán rátalált :-).
De inkább irj magánban, az e-mail cimem corbi@freemail.hu.
"Eleg, ha a nickjet megnezed. Killer Cobra. Ja, en meg a Deadly Sniper Magnum Parabellum Joe vagyok:-))"-Ja ha te csak a látszat alapján itélsz.
Nekem milyen hülye nick-em van, mégsem vagyok hülye (teljesen).
Azért nem kell lehülyézni,lehúzni senkit mert élesben csinált dolgokat,és esetleg szeretné elmondani a tapasztalatait.
Az ,hogy te kiéled azzal magad ,hogy lőlapokat jukasztgatsz és elméletek gyártasz a fegyverek hatékonyságát illetően ,még nem jogosit fel hogy fikázd azt aki élesben nyomta.
Mit tudsz te az éles tüzharcról ,hányban vettél részt?Ha ilyen tapasztalt vagy benne miért nem te irsz erről a témáról ,öltél már, egyáltalán lőttek már rád ?
Ő azzal harcolt amihez hozzájutott ,nem feltétlenül a legújabb hipermodern cuccokkal ,ha kellett akkor barkácsoltak,rögtönöztek.Ha ez neked gáz hát sajnállak.
És mennyire ismered a srácot? Én is szívesen elbeszélgetnék vele, bár lehet, hogy agyára mennék a hülye kérdéseimmel :)
Barátosném nagybátyja (belga) Zöldsapis mesterlövész, meg mittudoménmi, recon-kodott is, csak legnagyobb bánatomra nem tudok franciául, ő meg angolul nem. Járt mifelénk is, (pécs tetszik neki) de sokat nem tudok vele dumálni, mert a fordítóközeg hamar megunja a témát :))
Majd ha bescanneltük a képeket akkor majd eldöntöd mennyire "spíler a csóka"! :-)
De igazából akkor jön le ,ha beszélsz vele vagy 3-órát.És akkor már elkezded kapisgálni ,hogy hoppálá ez tud valamit!
A hejesirásba :-) belekötni nála szerintem botorság ,horvátrol kell forditania fejben magyarra és ez nem megy könnyen.
Az ami Interceptor melleny SAPI betetje kepes felfogni nemcsak az AK, de a Dragunov 7.62X54 lovedeket is 2400 FPS sebessegig (azt hiszem max harom lovedeket, de erre nem eskuszom) es joval konnyebb, mint a nalunk rendszeresitett melleny.
"A f*sz tudja, szerintem spíler a csóka, csak nem a (magyar) kommunikáció az erőssége.."
hmm, ha akkora spiller lenne, akkor nem bofogni korbe rosszul megfogalmazott hostetteivel 1 ejszaka alatt az itteni topicoc felet. IMHo egyszeru netes amokfuto kissrac.
Eleg, ha a nickjet megnezed. Killer Cobra. Ja, en meg a Deadly Sniper Magnum Parabellum Joe vagyok:-))
A 20 és 60 kilós mellényben az a difi, hogy a 20-asban jóval kisebb a traumalap/betét, a 60 kilós nagyobb felületen véd.
Pl. oldalt, hátulról, stb - legalábbis én olyannal találkoztam.
Azert az durva lenne, ha kommulativ robbanofej lenne egy ekkora (7.62 mm) lovedekben. Nem inkabb gyujtora gondoltal?
"Az AK mellény ami felfogja az AK normál golyot 60 kg !!!!!!"
Szemelyes tapasztalatom nincs, de a magyaroknak is van IV-es betetje, aminek az AKnal joval erosebb loszert is ki kell birnia, es 20 kg alatt van a melleny+betet (persze ekkor nem az egesz melleny, csak 25*30 cm ved a puskaloszertol). Mivel ezt pl. a HTI is letesztelte, nem hiszem, hogy kamu lenne. Ennel sokkal konnyebb IV-es betetu mellenyeket is hirdetnek (de azok persze csak hirdetesek, nem 100%, hogy igazat irnak).
A felreertesek elkerulese vegett, nem azt irom, hogy nincs 60 kg-os AK melleny, csak azt, hogy van ennel konnyebb is.
Helo! Csak erdekesség képpen 93-ban a HVO-hoz jött (super)Német páncél mellény zöld elöl hátul plussz Kevlár lemez hason Budeswer fekete kereszt.Nos a fönökök istenitettém mi felderitök jogosan fitymáltuk mivel ne morosz volt :-).Tehát kivittük a fészerhez ráhuztuk a festö létrára TT vel 10 m 1 golyo és átment rajt elöl bélés nélkül.Ez szar mondtuk erre beraktuk a betéteket normál AK golyoval 100 m-röl átlöttem 1 golyoval ugy hogy a 2 lécet is átvitte a létrán.Erre páncéltörö-komulativ ( piros-fekete végü ) töltényekkel teli tárból 1 golyoval 150 m-röl átlöttem ugy át vitte a mellényt a 2 lécet a létrán és a 3 méterre levö betonbol öntött 2 luku blokk téglát is átvitte elöl hátul.A golyo állo röhej Mellény amit Bosniában és máshol visel sok idiota szart se ér mivel repesz mellény erröl ennyit.Az AK mellény ami felfogja az AK normál golyot 60 kg !!!!!! Külön lemezeket kell berakni hogy fényjelzös(zöld),páncéltörö-komulativ (piros-fekete)-komulkativ (fekete) golyot felfogja erröl ennyit ez bizonyitott tény.Kevlár sisakba az ISRAELI a favoritnem kell amerikát majmolni.Bosanska Posavinán 400 métere levö bunkernál a Cetniket távcsöves M16A1-el nem tudtam leszedni nagy szélben a Szerb Vojnik Sniperrel ott mindjárt megtettem érdekes 1 golyoval megvolt nesze neked amerika.4 év alatt 1szer se volt panaszom ruszki cuccokra és a csapatba se senkinek nem érdekes? Nem érdekes leköpték a harci egységek az amcsi fegyvereket?? csak a Zagrabi paprika jancsik parádékon okoskodo hülyék feszitettek M16-al,Uzi val,FN FAL-lal, harcolo egység nem használta ezeket.Az orosz fegyver nagyon brutális erövel rendelkezik,preciz kiválo,szeretetre mélto fegyver,meg hálálja a gondoskodást 5 évig használtam 1szer se hagyott cserben! A világ rang listán a legtöbbet eladott fegyver az AK , ugyanigy a tankok egyébb nehéz fegyverek elsö helyen eladás terén mind orosz-érdekes nem ? ennyit az amcsikrol.Az AK minden terepen otthon van megálja a helyét aki mást mond hazudik.Afrikába aki zsoldosnak megy kap 1 asztalt telisteli fegyverrel aki a coltér nyult vagy más amcsi szarért elküldték nézzen még meg pár Rambo filmet :-) nem gyanus mi?Akit érdekel van képem eredeti MG-röl DP-röl egyéb dolgokrol Bosniabol.Na lépek üdv mindenkinek.STRIGÓ Pécsröl. Ja cimem :killercobra@freemail.hu
"Kösz a baratsagos hangert
"Mindenki olyan magas lorol ugat le, amugy egyszerü dolgokat, hogy az ember azt hinne csupa felisten, vagy Szupersztar között elünk..."
HOZZAD KEPEST!!! Te az elemi fegyvertechnikai ismereteknek nem vagy birtokaban.
"Nekem csak egy ilyen szarom van,"
Gratulalunk. Jo nagy adag szakertelemhianyra vall. Mi is ez a gagyi? Egy spanyol vagy argentin M1911-klon? .38 Super Auto vagy 9 mm Largo kaliberben?
Raadasul gondolom nem is itthol szerezted be (vagy esetleg nem enegdellyel). Egyalatalan magyarorszagon elsz?
"de többre tartom, mint egy 7,62-est a cseresznyemagvaival.
Egy 400 m/s lövedek nem ugyanaz mint egy 990m/s -os ugye felisten"
Nem biza. 990 m/s-t puskaloszerek szoktak produkalni, nem pisztolyok. 990 m/s eseteben egy "szaros" 5,56x45-os lovedeke is ugy atmegy a 3A mellenyen, mint kes a vajon.
Es itt nem a stophatasrol vitatkozunk, hanem azt irtad kisoreg, hogy atutese szar a 7,62-es dolgoknak.
Azt meseltek mar, hogy az iylesmi nem a lovedek atmerojetol fugg, hanem pl. az anyagatol es attol, hogy mennyi loport pakolnak moge?
ha egy 7.62-es lövedék (amit mondjuk egy SVD Dragunov mesterlövészpuska indít) a kis pofikádba csapódna, megtanulnád, hogy a lövedék "hatékonysága" (mondjuk: ölőereje) és az átmérője között nincs összefüggés. A 7.62x25 TT lövedéknek nagyobb az átütőképessége, mint (az ugyanolyan hosszúságú csőből indított) 9mm Lügernek.
Egyébként pont a kis kaliberű, acélköpenyes/acélmagvas, de nagy energiájú lövedékeknek nagy az átütőképessége.
Ahol a .45ACP szart sem ér, ott a TT lövedék átmegy.
Amúgy szerinted az AMD 7.62x39 (43M), vagy a Dragunov 7.62x54R, vagy az AK 5.45x39, avagy az AR16 5.56x45 -ös lövedéke meggymag..?
Esetleg a PKSZ géppuskáé..?
Mert az is 7.62-es, te tökfej !
Úgyhogy a helyedben én szépen magamba szállnék, keresnék egy jó kis könyvet, ami a fegyverekkel foglalkozik, és eltünődnék, hogy égessem-e magam a továbbiakban egy olyan listán, ahol a hozzászólók többsége lőtt már IGAZI fegyverrel (Sztecskin, SVD, Gepárd, TT), nem csak szar M1911 klónokkal..
Egy tiszteletteljes megjegyzés neked. Te mit választanál a kettő közül:
a., jó erősen hasbavágnak ököllel
b., ugyanolyan erővel hasbaszúrnak egy késsel
A golyóálló mellény pedig valahol az 5-10 méter vastag acélnál kezdődik (bár biztos van nem egy "golyó", ami átviszi :) ), csak kicsit nehéz rejtve viselni.
"Most nem ezert vagy azert, de egy 7,62-es soha az eletben nem üt, egy mellenyt at. Lehet acelmagvas, lehet erösebb porral töltött, marad a kis kaliber, es ez a lenyeg.
Golyo ALLO mellenynek, benne van a neveben, hogy mit tud..."
Mennyel vissza az oviba jatszani.
Regen volt mar ekkora hulyeseg 1 hozzaszolasban itt a fegyveres asztalon.
láttál-e már 7.62x54R -t ?
Az is "csak" 7.62-es, mégis átüti a legtöbb mellényt. Pont a kis kaliberű, nem expanzív, de nagy energiájú lövedékek elleni védelem a legnehezebb.
A nagyobb kaliberű, pl. .45ACP (főleg expanzív) lövedékek megállítása a legkönyebb.
Máskor próbálj meg gondolkozni, mielőtt faszságokat irogatsz...