Ha visszanézed a fórum hozzászólásaimat akkor rájössz, hogy én ezeket gyártani (önteni fogom 1:43-ba, és villogni is fognak! De ahhoz kell egy bármilyen méretű alapanyag amiről face-to-face dolgozni tudok.
Ezt nem igazán értem, mivel a Passat rendőr 1:72-es. Hogy jön ide az 1:43-as? De ha 1:43-ashoz keresel fényhidat, akkor néhány helyen (pl.: Régió), VW T5 Notarzt -ot FedSign fényhíddal, ami ugyi itthon forgalomban van a rendőrökön!
Megnézem a Passatot, de nem 100-as, hogy van fölös darabom egészben!
És már itt is van! Az első vaterás Barkas hosszú idő óta. Két hét alatt kurvára felment az ára anélkül, hogy bármit is hozzátett volna az eladó. :D Gratula! Van olyan, akinek meg nem is jut, vagy csak alig, mert a nepperek korán reggel szépen elkapkodják, négyet-ötöt-hatot, meg lefoglalják jó előre. Csak másnak ne jusson!!! (Nekem jutott, de az is csak mák szinten.)
6. Azt is csiripelték a verebek, hogy Csajka Gaz-13ból lesz fehér kabrio változat
7. Lesz "Start" kisbusz is a sorozatban
Hogy ezek a modellek milyen sorrendben és mikor jelennek meg, azt nem lehet tudni még, mint ahogy a magyaroknál sem, de egy biztos: amikor megjelennek én igyekszem a őket lehető leghamarabb hozni Magyarországra.
+1: A Vector-models azért olyan drága és nehezen beszerezhető, mert a gyártóval (egy kis manufaktúra Herszon városában, Ukrajnában, a Krími-félszigettől nem messze) kizárolagos forgalmazói szerződése van egy orosz emberkének, akinek moszkvában van boltja, és csak rajta keresztül lehet megvenni. Vagy max. ha valaki kicsempészi a gyárból.
Tegnap éjjel megjártam Ukrajnát és modelleken kívül infókat is hoztam:
1. Az "Avtolegendi CCCP" sorozat 80 száma helyett 90-en gondolkoznak.
2. Az összes féle Moszkvics meg fog jelenni a sorozatban, csak egy kivétel van: az Izs furgon, mert arra a doboz amúgy is utángyártott volt
3. Az összes Zil személyautó meg fog jelenni (Zil-115, Zil-117, a legújabb, most használt limuzin is!) és a Zil-119 Junoszty busz, ami a Zil-118 Junoszty utóda volt. Hasonlóan néznek ki, csak a 119-es szögletesebb.
4. Lesz külön sorozat szovjet mentő, rendőr stb autókkal
Nekem ez nagyon ismerős. Ilyen nagyolt kidolgozású, a 80-as évek elején triál játékboltokban kapható szovjet fémautók voltak 47 forintér,(Lada, Moszkvics, Izs,) A Volga 61 forintba került. Akkor tájt nagyon boldog voltam, hogy végre lehet kapni nálunk is közlekedő típusokat. Ma már látszik milyen gyatra a kidolgozásuk volt, inkább játék, mint modell, de én játszottam is velük. Volt olyan amit háromszor kellet felújítani, mert nem bírta a kiképzést. Mára egy sem maradt.
A kiadó szerint ezeket biztos mind kiadják, de én majd arra leszek kíváncsi, hogy idővel majd nálunk is felviszik az 50-es sorozatszámot 80-ra, mint a lengyeleknél, és lesz-e majd itt is valamilyen speciális autó.
Szerintem ne adj érte nagy pénzt mert ahogy a lengyeleknél és cseheknél megjelent modelleket összevetem az itteniekkel azt gondolom, hogy ugyanazokat fogjuk kapni. Én inkább a lengyel különkiadásokat és az oroszoknál megjelent modelleket gyűjteném be pluszba mert azok valószínűleg nem lesznek nálunk.
Sziasztok ! Ha valaki lemaradt most bepótólhatja....családi okokból megválnék a teljes eddig megjelent retroautók sorozatomtól,bontatlan és újságokkal ...14 db.
Rendelésre tudok hozni Nysa N59 autókat Lengyelből! Ára: 3.800-4.000 Ft max. lenne, attól függően, hogy tudok megegyezni északi testvéreinkkel! :) Kérlek ezen a linken jelöld be, ha rendelnél tőlem:
Sziasztok! Akciósan eladom készleten lévő pár Csajka GAZ13+Moskwich 400 cabrio CCCP legenda modelljeim. Újak, bontatlanok, újsággal. A kettő egyben 7.000Ft. 30/568-43-78