Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Szia, az jó fogás volt. Megtartani akkor érdemes ha használja vagy örömét leli benne. Mék volt az a vastelep ? Hogy áll a géped mik a tapasztalatok ? Az enyém nagyon áll, nincs váltorás a főtengelyen a szimering futófelülete ki van pattogva, és így bizonytalan az üzemidő, inkább várok mig normálisan összejön.
A foglalkozás elérte a célját :)!!! Mit akartál a citromossal? Vagy sört iszok, vagy teát!!! Jó volt, hajnal 2-re haza is értünk, bár nem nagyon emlékszem rá:)...
Ha 16-os a gumi akkor a habi kft-nél nézd meg múltkor néztem akkor láttam 16-17 ezerért darabját, minőségre lehet nem a legjobb de szerintem a drágább se bírja annyival tovább mint amennyivel többet kérnek érte!
Helló! Mondta ezt a vasgyúró! Na és hogy telt a muzeumok éjszakája? Mentünk volna mi is, de akkora leszakadt az ég, cik cakk bim bum lett és nem indultunk el. Pedig behüttöt citromos sört vittem volna.
Örülnék neki ha eljönnél hozzánk!Pénteken nem dolgozom szabin leszek,de fél2ig vagyok itthon utánna megyek Karcagra!Amúgy minden nap 7:45től-14-15-legkésőbb 15:30-ig melózok,attól függ mikor meddig van kedvünk,meg hogy halad a meló!Amúgy jöhetsz bármikor,előtte rámcsörögsz és max 10percen belül itthon vagyok!Múlt héten kellett volna jönnöd:volt nállam egy 76-ban gyártott 80ccm-is nagyon szép állapotú Jonsored tipusú láncfűrész,1db kis Ducati kapa,Robi 55,Solo motoros hátipermetező,meg még egy 4sebességes Simson!
üdv! na hát amúgy se nézett ki valami értelmiségnek. akkor iziben nem volt annyi pénzem hogy megvegyem. de nekem megadta a számát csak ki ment a telómbóll mert sim-et cseréltem. egyébként ma találtam egy dizeles trakit szalókon amiben hátul robur híd van elől meg valami házi készítésű de hajtott híd. egy mia motor van benne. az egész traki 15 mázsa. és 20 ezerbe gyeztünk a papírjai is meg vannak csak elő keresik. hétvégén szeretném elhozni. de találtam ennél a csókánál egy sokkal jobbat. egy u28-as dutrát. 30-40 éve gázolajat se látott egy milliméter sincs rajta amit ne rozsda fedné. ha arra tudnák eggyezkedni azt venném meg. a héten megyek füredre lehet hogy kiszaladok örvényre szét néznék nálad. hogy vagy othol? milyen tájban? kiváncsi volnék a gépesítésedre.
Hát most sajnos nem volt az autóban,de ráadásul még le is tagadta utánna hogy ő állított meg minket!Nem komplett szerintem a gyerek!Itt a faluba lakik egy 30év körüli rendőr srác"jóba vagyok vele" Nem volt még afférunk...stb!Elmeséltem neki is a sztorit és kérdőre vonta Orbán katonáját:mégis hogy is volt ez...!?A saját kolegájának is a szemébe hazudott és letagadta!Azt mondta hogy nem ő állított meg minket!A papíron amit énis aláirtam OTT VAN fekete fehéren a neve meg az azonosító száma!