Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Helló! Az a 120 bár szerintem kevés, 140 alatt nem hallottam porlasztó nyomást még. Jó lenne megnézetni egy adagolóssal. A porlasztó akkor jó ha valósággal roppanó hangot ad és finom permet felhöt készit amit a legkissebb fujással eltudsz fujni mint a cigifüstöt. De egy két óra üzem után ha kiveszed a porlasztót, a csucson korom lessz ami nem finom hanem olyan vastag korom, akkor a beállitás biztos nem jó. Nézzél valami gépkönyvet hozzá, hogy a gyári adatokkal le tudd ellenörizni, hogy minden klappoljon.
Őszi börzén árultam Tiszakécskén. Akik rendszeresen árulnak mondták, hogy minden kellene nekik, de minden túl drága, és sose vesznek semmit. Ja, és hogy rendszeres börze látogatók. Két idősebb tag volt, és amikor mustrálták, mondták, hogy mire kell, és persze nagyon drága...
Mezőhékre került az én motorom. Ott van még egy, de az is működik.
Helló! Kokszolt a motor az okozta azokat a marásokat ,hogy levált egy darab koksz és beszorult a henger és a dugó közé ,ez valószinüleg a porlasztó rossz beállitása vagy nem belevaló csúcs okozta. A törés is ennek a következménye.
Segítséget szeretnék kérni.van egy oetl om220-as kistrakim amin a gyújtás azon darabja ami forog felrobbant. ezt lehet helyetesíteni valami más tipuséval?új ára 40 ezer mert csak kompletten árulják.
Üdv!Egy-1Tengelyes,szarvkormányos Pannónia motoros trakival meg egy-1fejes 6-os lovas ekével,amin nagyon frankón megvan kovácsolva az ekevas és az állása is jó,így elég könnyen viszi a gép!
Megmondom őszintén,hogy inkább a szántásokat lenne jobb 2géppel csinálni,mert a robizás már jobban halad!Megvan még a fekete 1990-ben gyártott 4Hp Briggs mocim amihez szereztem egy KF hajtóművet meg maradt a Marci 55-nek a 80cm széles kapája!
Helló! Azt úgy lehet megcsinálni, hogy vékony lemezt kell betenni a léc sima oldalára, igy nem ugrik át a fogasléc. Ennek a lemeznek olyannak kell lenni hogy a fogasléc az könnyen mozogjon , mert ha jár a motor ez folyamatosan rángatózik. Vagy be kell perselyeztetni.
Köszönöm a válaszodat. A kipufogó: én poroltóból készitettem de nagyon hangosan csattogott, és inkább vastagfalu anyagból készitem a következőt. Hogy mi kell bele, azt a télen kirészletezték az olvtársak, keress vissza ha még nincs elhatározás, hogy miből legyen. Szia.
Helló! Az egy egyszerű szerkezet, a képen az a gáz kar a szivattyú felett, ezzel lehet leállitani, és inditáskor meg teljes gázra kell forditani. A rudazatot az ékszíjtárcsa alatt lévő két röpsúly vezérli és állandó gázon tartja a motort, ha terhelés éri a motort pl elinduláskor automatikusan gázt ad a motornak. Ezt a rudazatot kérdeztem visszább hogy menyire lóg ,mert ha szétvan kopva vagy kivan szoposodva az istennek se fog beindulni.
üdv! még most értem haza a kombánjt csinálta a klímás azért nem tudtam telefonon beszélni. holnap kezdem a repce vágását és most megállás nélkül nyomjuk. hidegindítót próbáltam egy picit de nem igazán hatotta meg sokat nem akartam adni neki mert láttam már hathengeres rába motort cápafogakkal vigyorogni két kisseb befúvás után. meg olyan is volt hogy az mtz két középső dugatyúja össze roppant pedig nem sokat fújtam neki. ha nem jól van be állítva az elő töltés és netán túl hamar gyújt akkor tuti hogy le dobja a hengerfejet vagy ki lukasztja a dugót. nem vagyok híve az articának . ha szép szóval nem indúl akkor ot gond van. az izzítás után röffenie kellene.
nem az olajszivattyúra gondoltam hanem arra a fordulatszabályzós valamire. igaz nekem az olajzómon nincs olyan gomb hogy pumpálni lehetne bele olajat. ezt a képet a netről halásztam. ha lesz egy kis időm szétkapom és teszek képeket fel hogy hogyan néz ki a bele
üdv! a trabantét ha szembe fordítom pont nem arra hajtja . a másik indítóm meg azt hiszem fiat regeta vagy valami ilyesmié és az is pont rossz irányba tekeri. a trabié jó lenne ha a lendkereket tudnám hajtatni vele de oda először alkotnom kell fogaskoszorút.