Egy óriás snaci, egy gold spániel, hat azaz 6 amerikai cocker spanci, meg Csutak az őzlábú német törpe pincser. Az kilenc ugye? Még rám mondják hohy lovas. abból meg csak kettő van. Volt pulim is -fehér-. Imádtam, sajna elütötték.
Volt. Évekig. Nem rég költöztem az új házamba, és úgy döntöttünk hogy nem kell tv. Egyszerűen azért mert nem nézzük. akkor meg minek. A barátnőm is én is lovasok vagyunk, kutyát tenyésztünk, erdőbe járunk, meg a Tiszára. Ezek a dolgok közelebb állnak hozzánk mint a politika által irányított, meg kereskedelmi média. Foci: Válogatós vagyok. Olasz, angol, spanyol meccsek. De ha megint Mu-BArcelona kupadöntő lesz ott fogok ülni. Jómagam végig sportoltam az életem, még ezelőtt 2 éve versenyszerűen nyomtam. Most inkább a nyugi kell. Szóval tv helyett inkább a net. Itt legalább azt nézem ami érdekel. Beer-ci
Valószín mindenki dolgozik, vagy a jó időben a hajóját készítgeti ( a túrára).Ezért lassult le ez a topik is. Nekem is van dolgom bőven. Laptop-ot viszek, meg írható lemezeket, kamerát, fényképezőgépet. Így esténként aki akarja kiírhatja az aznapi képeit. Az útitársak a helyszínen fizetnek, -úgy gondolom így a fair-.
Emberek, az utobbi 3-4 ejszaka sikerult vegigolvasnom a teljes topicot. Nem semmi kozel 800 hozzaszolas kevesebb mint 3 honap alatt. Csak ugy ontottektek magatokbol oket szinte mint a VW Golf forumon csak az mindig ilyen aktiv. Latom kozben fehernep is keveredett kozenk :) Valaki mutatta nekik a forumot is, fel vannak keszitve mindarra ami rajuk var??? Tapasztalatbol tudom (egyetemrol, BME) milyen nehezen dolgozzak fel az ilyen meretu fiu/lany aranyt... Lesz aki hoz laptopot hogy menetkozben menthessek hozza kepeket mivel a memoriakartyam nem tul nagy vagy kerjek kolcson masikat esetleg vigyek en gepet? Vegul modositanam a listat:
Ok azok akik meg nem jelezhettek vissza, de szandekukban all eljonni. Sajnos magamat technikai es egyeb okokbol is le kell huznom a listarol de ott leszek, mint Mervipapa masodtisztje! (utaskent fizessek elore vagy majd eloben?) Tobb dolog is osszetart minket. Eljen a majusi Topctura! Mar nagyon varom. ÜdVW matel
Hali ! Én a mosogatást nem a vájlingra meg a fazikra értettem, Hanem az erössebb fizikai megterheléstől szerettem volna meg óvni!!!. Tiborpapát ott a nyaralódba, mivel mondtad hogy kűldsz neki valami mosogató gépet.Mervipapa
Sziasztok Fiuk! Szivesen látlak,sőt a gépet el is tudod vinni. Kész van.Egészen meg fiatalodott. Valami plédet vagy pokrócot hozzál amit alá teszünk. A tel.számomat tudod,szoljál előtte mikor érsz ide.Kimegyek eléd a a.u. pályára. szí Mervipapa
Sziasztok! Ha kell szivesen megyek segiteni a Tibornak, 1 honap az elég nagy idö, föleg ha minden nap töbször is kell mosogatni. Az új konyha varázsa hamar el veszlik. Mervipapa
Bár van még három hét a jelentkezési határidő lezárásáig, azért jó lenne ha lassan elkezdenétek küldözgetni a jelentkezési lapokat. Íme a lista azokról, akik még nem küldték el, illetve nem erősítették meg a részvételi szándékukat: