Keresés

Részletes keresés

tetlec Creative Commons License 2006.05.14 0 0 729

Helló katonák!

Kössz nektek a tegnapi meccset, jó volt veletek játszani.A sérülteknek jobbulást, aztán mutassátok meg a farkasoknak!Csak így tovább, hajrá east!

Tóth Laci (cb) Gladiators.

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.14 0 0 728

Köszi Mindenkinek,nagyon király veletek küzdeni!!!!

Imádok mindenkit!!!persze a védelmet egy kicsit jobban de ez csak azért van mert ők az én családom!!

Def. nagyon büszke vagyok mindenkire!!!Borisz egy állat de a milyénk:)))

Köszi mindenkinek.Azt hiszem mostmár biztos hogy focsi függő lettem végérvényesen Állat ez a játék!!!

soldiers Creative Commons License 2006.05.13 0 0 727
Hali Mindenki!

A CSAPAT nevében köszönöm mindenkinek a szurkolást, a dicsérő szavakat, a biztatást, a szurkolást. Le a kalappal azok előtt, akik eljöttek, hogy megnézzenek bennünket Debrecenben és 12. játékosként ott voltak velünk a pályán. KÖSZÖNJÜK!!

1 komoly sérültünk van, sajnos Jóvér Szasza keresztszalagszakadást és porcleválást szenvedett, valszeg hétfőn már meg is műtik. Jobbulást kívánunk neki!

Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek a tagja, sokat jelentetek és adtok nekem! Adjatok még 1 győzelmet az öregembernek!

Sokat tanultunk ezen a meccsen, a defense állat volt a szó jó értelmében, csak így tovább. Fejben javultok még 1 kicsit és verhetetlenek lesztek!

Az offense is jól küzdött, sajnos volt több rossz playhívásom, majd megtanulom én is mikor mire van szükség. De ami biztos - EDZÉS, EDZÉS, EDZÉS!!!!

Gyerünk, mutassuk meg mit tudunk!!!

GO SOLDIERS! GO FOCSI!

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 726

Jó estét katonák!

Én is fejet hajtok minden csapattag előtt. A végsőkig küzdöttetek!! Nagyon sokat tanultunk a meccsből, mégha most nem is fogjátok fel, érzékelitek.

A meccs közben a lelátón, létrehoztuk a "Borisz díj"-at. A kupa annyiból áll, hogy egy láb van rajta, amiből lógnak ki az inak, félig le van már amortizálódva, ráadásul 2 kéz izomból szaggatja szét. Ezt a díjat csakis a legkeményebb LB-k kaphatják meg.  Úgyhogy tessék küzdeni érte :) 

Borisz te egy állat vagy :D "You freakin' psychopath!"

A sérülteknek jobbulást!!!!

GO SOLDIERS!

Trugyina Creative Commons License 2006.05.13 0 0 725

Büszke vagyol rátok! Ma a rutin győzött! de ez nem lesz nmindíg így!!!!!!!

Azért az sem semmi, hogy ma szolnoki lett az MVP!!!!!!!!!!!!!!!! Köszi Borisz!!!!!

Analobic! Jöhet a sörilicilin......:D

Előzmény: Anabolic (720)
Toka#00 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 724
Üdv Soldiers!
Csatát vesztettünk és nem a "háború"! Én is azt láttam h a tapasztalat nyert a mai napon! Nem kell csüggedni, nyagyszerű helytállás mellett maradt alul a csapatunk.
Csak így tovább ezen az úton!
Go Soldiers!!
Zéé# Creative Commons License 2006.05.13 0 0 723

Hi!

Hallotam hogy most jobbak voltak a Gladiátorok.

Kik sérültek és mennyire komoly?

Holnap lesz edzés?

oldnavy Creative Commons License 2006.05.13 0 0 722

Hello Mindenki!

Először is, nagyon büszke vagyok arra, hogy szolnoki vagyok. Nagyon jó volt látni, hogy minden helyzetben a maximálisat hoztátok ki magatokból. Jó irányba halad a csapat.... A Debrecen a rutinjával nyert,a pontok közötti nagy differencia nem tükrözi a pályán látottakat. Közel sem volt ekkora szakadék a két csapatjéták között.  A sérültek közül Szasza áll a legrosszabbul, de a többieknek is jobbulást kívánok!!!

Nálam ma az MVP kis Borisz volt. Nagyon szétszaggatta a Gladiátorokat!!! Szerdán találkozunk!!!!!!!!!!

Ui: a szolnoki szurkolótábor nagyon sportszerű volt végig, méltó a csapathoz. 

Vitya (Szolnok) Creative Commons License 2006.05.13 0 0 721

Üdv Mindenkinek!

Bejött a papírforma, de semmi gond! Jó volt a meccs, (még) a Gladiators a jobb, de a Soldiers sem maradt szégyenben. A hibákat ki kell javítani és akkor a döntőben újra találkozhat a két csapat! Le a kalappal mindenki előtt! (Még Milán előtt is!)

A sérülteknek mielőbbi gyógyulást! (Gömbivel mi van?)

A meccs részletes elemzését bízzuk az edzőkre!!!

GO SOLDIERS! GO GLADIATORS!

Anabolic Creative Commons License 2006.05.13 0 0 720
Hallottam a sajnálatos hírt, biztos sokat tanultatok ebből a meccsből. Pedig titkon reménykedtem benne hogy megveritek őket. Remélem nincs sok sérült.

Köszönöm a Wolves nevében a DVD-t, nem tudom Trugyina, hogy Jani komám meghívott-e egy sörre, de pünkösd hétfőn úgyis vendégem vagy egyre.
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.13 0 0 719

Katonákok!

Ma megint be kell bizonyítani hogy mennyit érünk!Tegyük meg!

Mindenki tegye oda magát 120%-ig és akkor nem lesz baj!

Tudjátok van egy álmom!!!

georgi001 Creative Commons License 2006.05.13 0 0 718

SIR!!!!!

The mean maschine Ready for action!!

soldiers Creative Commons License 2006.05.13 0 0 717

GAMEDAY!

Árjúrediforszamfutbóll??

YEEEEEAAAAAHHHHHH!!!!!

milán RG Creative Commons License 2006.05.12 0 0 716
Köszönöm mindenkinek. Egyedül nem ment volna. Köszönöm Apunak, Anyunak, és nem utolsó sorban A SOLDIERS csapatnak - a ti szórakoztatásotokra vagyok/létezem (azért én is jókat röhögök...)

Gergely: Eldöntöttem. A játékosokkal szeretnék menni. :P

(Ez az üzenet azért nem lett mókás, mert a rosterképeiteket gyártottam egész nap, és hát - szégyen, nem szégyen - tele van a tököm. Itt jegyezném meg, hogy 1 a 1000hez, hogy Zoltán #44 megnézte a pendrive-ján 3-4 hete található txt fájlt (a rosterek között), ahol az a lista van, akikről (az ESRB által "alulmúlhatatlanul szar" minősítést kaptak) új képet kell(ene) csinálni. Nem Apu, te nem vagy rajta - el tudod képzelni, milyen az aki rajta van... Mondjuk KisBorisz is elképesztően idióta képet vág (" Szarból nem lesz vár ") :D ).

Öjj. Megyek a vonathoz, Gyui (annyira megtetszett, ahogy a Trugyi Anna elnevezte a mi Wallpaperünket, hogy én is Gyuinak foglak hívni)...
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.12 0 0 715
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.12 0 0 714

Képek a galériában:

Heroes vs Soldiers 03.25. 109 db

Soldiers vs Black Knights 03.19. 122db

Soldiers vs Heroes 04.08. 7db erről még kellene kép

Soldiers vs Heroes 04.30. 46db erről is kellene kép

MOGYI!!!!

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.12 0 0 713

Zéé#

Köszi a képeket már fel is raktam de csak 11-et mert 1 nagy homály volt!

Van még?

planetapayner Creative Commons License 2006.05.12 0 0 712

(Így, egybeírva jobb)

Szerintem Milán aranyköpéseiből napilapot lehetne/kellene indítani (lenne kb. 5 oldal, a többi 45old meg ezeket elemezné) Mondjuk, Daily Milán címmel ...(Entertainment Weekly meg Comedy Central már van)

öt év múlva jönne a könyv...

#32RADIS Creative Commons License 2006.05.12 0 0 711

Kedves Fiúk és Lányok!

Milán és Geri! Már csak a dialógusaitok miatt megéri járni a fórumra. Nem akarjátok ezt publikálni, esetleg képregény formájában kiadni? :DDD

Keresek egy jó grafikust és megoldjuk. Kiadjuk a SOLDIERS TIMES havilapot. :D

Ebben minden benne lesz. Képregény, hírek, NFL, képek, interjúk, meztelen sorozatok (a "Fiúk most megmutatják" címmel), esetleg kártyatippek... :DDD

Gyerekek!

Ma van az utolsó nap, hogy lesöpörjük tudásunk gyémántjáról a csiszolás által rárakódott port, mert holnap ragyognunk kell és is ragyogni fogunk.

Este Hádöl, Hádül, Hádl... meg amit akartok!

Különben leharapom az ujjaimat...
Linoge #8 Creative Commons License 2006.05.12 0 0 710

:)))

Igen Milán a buszra is kell!

a szurkolói 1500Ft

a játékos 1000Ft

a játékosoké olcsóbb, de ott nem foghatod anyu kezét, és inni se lehet, meg korábban is indulunk. Még annyit, hogy ha a szurkolókkal akarsz jönni, akkor estére hozd a pénzt, ha a játékosokkal, akkor elég lesz szombat reggelre.

Aludj rá egyet nyugodtan, emésztgesd, aztán reggel majd meglátod, hogy hogy lesz.

csók,

apu

U.I.: Küldj pénzt, csak hogy tudjam jól vagy!

Előzmény: milán RG (708)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.12 0 0 709

Ok Csög akkor csak simán lefejellek!

Tudod az én posztomon a gyorsreagálás a lényeg:))

Sőt a munkahelyemeni is!!! 

Előzmény: milán RG (708)
milán RG Creative Commons License 2006.05.12 0 0 708

A holnap reggeli ittasságot megelőztem azzal,hogy tegnap/ma voltam részeg...Edzésen leszek-edzek is-de lehet,hogy a Willie "Bomba" Beamen Attilát lealázva rókázok egyet... A L.Gabi meg azért nem veszélyezteti a pozíciómat,mert az én "HÁÁÁDÖÖÖL!" (nem "Hadül.") kiáltásomat lehet hallani (meg törött gerinccel is jáccanék,ha hagynák :D ). Ezt a Korda Gyuris célzást meg nem értem-azt se tudom,mi az a kártya. Különben is anyu nem enged el, te meg nem nagyon tejeled a zsebpénzemet,Apu (sőt még én tejelek neked ma). Gyuinak meg viszem az 500at. A CSAPAT BUSZRA is kell fizetni?

Csonti: Köszi a biztatást... De ezt már pár100 hozzászólással ezelőtt is megállapították...

Előzmény: Linoge #8 (687)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.12 0 0 707

Roger that!

Előzmény: Zéé# (706)
Zéé# Creative Commons License 2006.05.11 0 0 706

Természetesen pénteken megyek edzésre de inkább elküldöm a képeket mert gépen van

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.11 0 0 705

Milán!

Azt hiszem tényleg te vagy a forum leghülyébb "lakója" de ez nem baj mert legalább van egy kis móka.

Jó lenne ha nem csak írnál a fórumon  de dolgoznál is a képeken és mindenki legalább olyan "okosan" nézne ki mint TE.

Ja és edzésen majd találkozunk és fejelünk, hogy nehogy valaki átvegye a helyedet:)))

TSÁ-Kány

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.11 0 0 704

Zéé#

Amit neked küldtem e-mail cím az is jó de erre jobb lenne: szolnoksoldiers@yahoo.com

bocs

Előzmény: Zéé# (686)
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.05.11 0 0 703

Mindenki!

Akinek van fényképe bármelyik meccsünkről és még nincs fen a képtárban akkor nyugottan küldje el a szolnoksoldiers@yahoo.com e-mail címre vagy hozza el edzésre valamilyen adathordozon.

Köszi

Mogyi mi lesz veled felrakod vagy elhozod???

spíííker Creative Commons License 2006.05.11 0 0 702
csak akkóóó mán könyörögni fognak... ;o)))
Előzmény: Anabolic (700)
spíííker Creative Commons License 2006.05.11 0 0 701

Szeeeeeeeevusz ;o)))

Vazzzzzzzz, tényleg, elfelejtettem hazaérni... :-(

Mé nem azt adták le, amit hírdettek?

Előzmény: soldiers (697)
Anabolic Creative Commons License 2006.05.11 0 0 700
Hát sajna egyenlőre az az eladhatóbb a Sprtcsatorna szerint. Ő dolguk. Lesztek még Ti is és mi is abban a dobozban. :)
Előzmény: Toka#00 (693)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!