A CSAPAT nevében köszönöm mindenkinek a szurkolást, a dicsérő szavakat, a biztatást, a szurkolást. Le a kalappal azok előtt, akik eljöttek, hogy megnézzenek bennünket Debrecenben és 12. játékosként ott voltak velünk a pályán. KÖSZÖNJÜK!!
1 komoly sérültünk van, sajnos Jóvér Szasza keresztszalagszakadást és porcleválást szenvedett, valszeg hétfőn már meg is műtik. Jobbulást kívánunk neki!
Büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek a tagja, sokat jelentetek és adtok nekem! Adjatok még 1 győzelmet az öregembernek!
Sokat tanultunk ezen a meccsen, a defense állat volt a szó jó értelmében, csak így tovább. Fejben javultok még 1 kicsit és verhetetlenek lesztek!
Az offense is jól küzdött, sajnos volt több rossz playhívásom, majd megtanulom én is mikor mire van szükség. De ami biztos - EDZÉS, EDZÉS, EDZÉS!!!!
Én is fejet hajtok minden csapattag előtt. A végsőkig küzdöttetek!! Nagyon sokat tanultunk a meccsből, mégha most nem is fogjátok fel, érzékelitek.
A meccs közben a lelátón, létrehoztuk a "Borisz díj"-at. A kupa annyiból áll, hogy egy láb van rajta, amiből lógnak ki az inak, félig le van már amortizálódva, ráadásul 2 kéz izomból szaggatja szét. Ezt a díjat csakis a legkeményebb LB-k kaphatják meg. Úgyhogy tessék küzdeni érte :)
Borisz te egy állat vagy :D "You freakin' psychopath!"
Üdv Soldiers! Csatát vesztettünk és nem a "háború"! Én is azt láttam h a tapasztalat nyert a mai napon! Nem kell csüggedni, nyagyszerű helytállás mellett maradt alul a csapatunk. Csak így tovább ezen az úton! Go Soldiers!!
Először is, nagyon büszke vagyok arra, hogy szolnoki vagyok. Nagyon jó volt látni, hogy minden helyzetben a maximálisat hoztátok ki magatokból. Jó irányba halad a csapat.... A Debrecen a rutinjával nyert,a pontok közötti nagy differencia nem tükrözi a pályán látottakat. Közel sem volt ekkora szakadék a két csapatjéták között. A sérültek közül Szasza áll a legrosszabbul, de a többieknek is jobbulást kívánok!!!
Nálam ma az MVP kis Borisz volt. Nagyon szétszaggatta a Gladiátorokat!!! Szerdán találkozunk!!!!!!!!!!
Ui: a szolnoki szurkolótábor nagyon sportszerű volt végig, méltó a csapathoz.
Bejött a papírforma, de semmi gond! Jó volt a meccs, (még) a Gladiators a jobb, de a Soldiers sem maradt szégyenben. A hibákat ki kell javítani és akkor a döntőben újra találkozhat a két csapat! Le a kalappal mindenki előtt! (Még Milán előtt is!)
A sérülteknek mielőbbi gyógyulást! (Gömbivel mi van?)
Köszönöm mindenkinek. Egyedül nem ment volna. Köszönöm Apunak, Anyunak, és nem utolsó sorban A SOLDIERS csapatnak - a ti szórakoztatásotokra vagyok/létezem (azért én is jókat röhögök...)
Gergely: Eldöntöttem. A játékosokkal szeretnék menni. :P
(Ez az üzenet azért nem lett mókás, mert a rosterképeiteket gyártottam egész nap, és hát - szégyen, nem szégyen - tele van a tököm. Itt jegyezném meg, hogy 1 a 1000hez, hogy Zoltán #44 megnézte a pendrive-ján 3-4 hete található txt fájlt (a rosterek között), ahol az a lista van, akikről (az ESRB által "alulmúlhatatlanul szar" minősítést kaptak) új képet kell(ene) csinálni. Nem Apu, te nem vagy rajta - el tudod képzelni, milyen az aki rajta van... Mondjuk KisBorisz is elképesztően idióta képet vág (" Szarból nem lesz vár ") :D ).
Öjj. Megyek a vonathoz, Gyui (annyira megtetszett, ahogy a Trugyi Anna elnevezte a mi Wallpaperünket, hogy én is Gyuinak foglak hívni)...
Szerintem Milán aranyköpéseiből napilapot lehetne/kellene indítani (lenne kb. 5 oldal, a többi 45old meg ezeket elemezné) Mondjuk, Daily Milán címmel ...(Entertainment Weekly meg Comedy Central már van)
a játékosoké olcsóbb, de ott nem foghatod anyu kezét, és inni se lehet, meg korábban is indulunk. Még annyit, hogy ha a szurkolókkal akarsz jönni, akkor estére hozd a pénzt, ha a játékosokkal, akkor elég lesz szombat reggelre.
Aludj rá egyet nyugodtan, emésztgesd, aztán reggel majd meglátod, hogy hogy lesz.
A holnap reggeli ittasságot megelőztem azzal,hogy tegnap/ma voltam részeg...Edzésen leszek-edzek is-de lehet,hogy a Willie "Bomba" Beamen Attilát lealázva rókázok egyet... A L.Gabi meg azért nem veszélyezteti a pozíciómat,mert az én "HÁÁÁDÖÖÖL!" (nem "Hadül.") kiáltásomat lehet hallani (meg törött gerinccel is jáccanék,ha hagynák :D ). Ezt a Korda Gyuris célzást meg nem értem-azt se tudom,mi az a kártya. Különben is anyu nem enged el, te meg nem nagyon tejeled a zsebpénzemet,Apu (sőt még én tejelek neked ma). Gyuinak meg viszem az 500at. A CSAPAT BUSZRA is kell fizetni?
Csonti: Köszi a biztatást... De ezt már pár100 hozzászólással ezelőtt is megállapították...
Akinek van fényképe bármelyik meccsünkről és még nincs fen a képtárban akkor nyugottan küldje el a szolnoksoldiers@yahoo.com e-mail címre vagy hozza el edzésre valamilyen adathordozon.