Wolfnak nemtudom meddig szól a szerződése de ha gondok lesznek Kielcébe a jövőbe ő is opció lehetne .Remélem Laciék fejbe már 2-3 évvel előre gondolkoznak szerződések terén mert a mostani kézi piacon ennyi idővel élőre kell már ha nem akarsz hoppon maradni .
Rodrinak 24ig van szerződése, Gerard 24ig írt alá,hosszabbítási opcióval,én még nem örülnék annyira… Sztem még nem dolt el,h marad e nálunk,ezért csak egy év a francia
Nem, azt írtad, hogy egyre kevésbé tetszik neked Borsos megszólalásai a Veszprémmel kacspolatban. Erre írta valaki, hogy Borsos fia Szegeden dolgozik, és neked elég volt ennyi, hogy lezárd ezt a témát. Szerinted "Csaszi jóval elfogulatlanabb, és nyíltabb is", nyilvánvalóan azért, mert az Ő megszólalásaival jobban tudsz azonosulni... Erre reagááltam, hogy ezek az érvek gyenge lábakon állnak.
Nyilván el lehetett volna tiltani, mondjuk Bombac, Karacic, Nenadic, azért láttunk már nagyobb hisztiket is, Bombac visszafutás közben nem is oly rég végig mondta a bírónak a magáét, szankciók nélkül, szerintem arra utalt csak, hogy ne legyünk egy oldalúak, ettől még igen, el lehetett volna tiltani, bár ugye kapott érte büntetést, csak nem utólagosat.
A Harmadik félidőben miért kellett Szita Zozóra több mint egy óra műsoridőt fordítani?
Egyre kevésbé tetszik Borsos Veszprémmel szemben hangoztatott véleménye.
Pl. szerinte a Zágráb elleni meccs után a játékvezetők a végén a hazaiakat segítették 1-2 ítélettel, míg a Magdeburg ellen Lauge indokolatlan kiállítása után a füttyösök jól bíráskodtak. Bezzeg a Szegedet ahol csak lehet, védi.
Ligetvári támadó játékát már többször kritizáltam, most úgy illik, hogy megemlítsem, szombaton 10 perc támadóidőt kapott, és az alatt dobott 3 gólt, és adott 2 kiváló gólpasszt. És lényegében nem hibázott.
Az izlandi kapusnak 2025-ig van szerződése a Nantes-tal. Lagarde mióta elment a Löwenhez, eltűnt a radaromról, de nem jöhetett be neki az a váltás, gyorsan haza is igazolt. Én nagyon meglepődnék ha ezek igazak lennének...
Szita Zoli volt ma a harmadik félidőben,végteenül szimpatikus,intelligens. Tudjuk az okát miért nem hozzánk jött…:( kemély kérdéseket kapott és nekem az jött le,h ő túl érzékeny,h egy ilyen idegbeteg legyen az edzője mint Pastor,neki az edzőváltás segíthet. Sok sikert neki,annak ellenére hogy a hazai riválisnál játszik.