Jó, majd szólok, ha meghozza a postás... elsőként próbálhatod ki :) Azért a belinkelt Ikonért is csak a kocsimat kellene eladnom...
Régebben 16mm-es Hologonnal készült képeket találtam valahol, G2-es vázzal, az viszont - mármint G2 - volt a kezemben, és nagyon nem tetszett a manuális élességállítás, az automata meg egészen használhatatlan volt!
Ritkán használom én is a 15-ös Heliart, eléggé "összeborítja" a tatabányai lakótelepeket pl, meg a perspektívát úgy általában....
Majd azért érdekelne ha megvetted. Ígérem, nem licitálok rád... :-)
Amúgy ez egy baromi jól korrigált objektívnek tűnik és érdemes megnézni a neten a vele készült képeket. Sehol egy görbe egyenes ( bizonyos perspektíváknál). De az ár... sajnos a gyűjtőket célozza meg.
Az amihez valójában készült, az szinte "bagóért" van:
Szóval $15k-t talán jobban használható dolgokra is lehetne költeni. Szerintem. Bár izlések és pofonok... Ez esetben is én lennék a legszűkebb keresztmetszet és egy Zenitar-ral is azt hiszem elboldogulnék (pénz is maradna kiflire és tejre...) ha hasonló perspektívában gondolkodnék. Van egy 18-as obim. Érdekes hatás. Van hogy használom ha rámjön, bár azt hiszem ezen a fókusztávon már jól jönne egy TS obi.
Nem vitték el, csak ajánlatot tett valaki és közben véget ért az aukció. Még szabad a pálya... :-)
Valójában sok esetben megtörténik hogy az illető csak lecsekkolja hogy mennyit érhet/az aktuális piac mennyit ajánl a cuccért. Felteszi egy irracionális áron az adott kütyüt és meglátja hogy a licit meddig megy el vagy mennyit ajánlanak érte. Így már képben van és esetleg privátban elpasszolja a cuccot.
Jaja! Ez nemrég bukkant fel valahol a látókörömbe nekem is. De még nincs meg rá a lovetta. Ráadásul az APEH visszaigénylésem is csúszik. Nem elég, hogy a könyvelő bennük hagyott 80 misit, de még valami papírt sem adott le. Most meg addig nem küldik a lovettát amíg nem hiánypótolok. :-(((
Érdekes ez a színvilág, mert valamicske bevonat van az Ymmaron, ráadásul 4 lencsés Tessar-rendszerű , tehát szerintem jól kellene muzsikálnia színesben is.
A Mometta II-m obijának száma 18377, a váz 548546 . A Momikonom Ymmarja 5464-es számú, a váz 504658. Asszonynak meg annyit kell mondani, hogy ez kötelező mutatvány, mert magyar!! Ihagee
>> De most kivételesen valami off topik gépet szeretnék. Jobban fáj a fogam valami féltéglára! <<
Ezt nagyon nézegettem, élőben is volt szerencsém......
Azután eszembe jutott, hogy van nekem PSIX-em is. Előszedtem két tekercs erejéig, és sikeresen elhagytam a felét, egy obicserénél Szentendrén (a bolond én a telét prizmával, a Felektogont aknával szeretem).
"Köszi, én meg magyarázhatom, a bizonyítványt az asszonynak:-))) "
Erre is van megoldás! Ha a gyűjteményed elérte a (20) 30-40 db-ot, akkor az asszony nem veszi észre köztük az újat! Ez saját tapasztalat :-)) (Ja én meg a ruhákat/cipőket nem tudom rendszerezni ) Ihagee
De jó hogy licitáltál a Yashira, már napok óta nézegettem, megsajnáltam. Gondoltam befogadom a többi mellé. Most viszont megnyugodtam, és megmarad a még meg sem keresett pénzem :-) Ihagee
Aztatat is néztem. De most kivételesen valami off topik gépet szeretnék. Jobban fáj a fogam valami féltéglára! Mamy, hazi, és társai, csak sokat köll kuporgatni addig. és lehet, hogy a Soós árverésin elviszem a Yashicát, a két előtéttel meg a keresővel. És akkor a GSN teljes lehet.