Ma meg is hozta a postás a Barkast meg a Ladát. Sok előfizető panaszkodik, hogy késve ér oda a csomag. Nekem eddig még mindig időben hozták. Ahhoz képest, hogy 2 napja jelent meg az újságosnál a legutóbbi szám..... Valószínű még aznap, vagy szerdán adták fel a csomagot, hogy ma meg is jött.
nemtudom hogy te hogy szerváltad be de én ugy vagyok ezzel az ujsággal hogy - bár anyám is emlitette hogy mivel sokáig dolgozom megveszi ha kérem - de mondom nem majd én elintézem.Az ilyesmire nagyon érzékeny vagyok ugyhogyha most megláttam volna azt a pici kis ferde prizmát hátul a Ladán mint Dr Gabi-nak akkor kicseréltettem volna.Ilyet nem szabad másra bizni hogy megvegye vagy ilyesmi jobb ha mi magunk szerezzük be mert ő csak azt látja hogy egy automodell mi gyüjtők pedig érzékenyek vagyunk a legkisebb hibákra is.Hogy akkor miért hoztam el mégis a járgányt mikor az ablaktörlője az egyik magasabb volt?Azért mert az könnyen javithato.Kikaptam picit lenyisszantottam a végéből és visszaraktam.Mostmár jo......
Ugyhogy ezt mindig én szerválom be nem bizom másra......
Én se örülök neki hogy ilyen aprobb hibák szinte mindegyiken vannak mivel ez az átka a Made in China munkaerőnek gyors és összedobott munka.Persze 2000Ft-ért mit várhatunk?Én egy normál automodellt várnék ennyiért mivel én leginkább 1:43méretben a Cararama modelleket gyüjtöm meg van pár HighSpeed és NewRay modell is és olcsobban jutottam hozzájuk mégis szebb kidolgozásuak mint némely retroautok esetében ezek a lámpahibák meg ilyesmik.Szoval nem értem....
Anno sem tetszettek a háromszögfüles rendszámok. Nem is volt anniyra gyakori, hogy azzal legyen korhű. Inkább azok, amik mögé rejtett fülekkel voltak szerelve.
Sziasztok! Jövő héten érkezik hozzám Lada 2107 és ZIL118 Junoszti. Akit érdekel írjon: folo@freemail.hu További modellek itt: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHh6Zmg4N3IzUXN3Vy1Pck5vSFlLLUE6MA
Ezen már gondolkodtam én is, hogy csinálok rendes korhű magyar rendszámokat a kocsiknak. Már el is kezdtem, de nehéz olyan betűtipust találni, ami tényleg hasonlít a régi rendszámokéra. Tulajdonképpen már nyomtattam is ki kb 10 modellnek rendszámot kb 2-2,5-es betűnagysággal, de nem ragasztottam fel, mert mégsem tetszett a betűtipus. Aztán szedtem le olyan progit, amivel betűket lehet gyártani pixelenként. Már egy pár betűt meg is csináltam, de nem tudom elmenteni, hogy tényleg használható betűtipus legyen belőlük, amivel mondjuk Wordben tudok írni. Lehet hogy a progi csak demo és azért?
Az gáz. Bp-n még ma is láttam több helyen. Ha sehogy sem tudsz szerezni, szólj, aztán veszek neked egyet:) A plusz postaköltség még mindig jobb, mint a vaterás "üzletemberek" árai.