Szép együtt a két fehér Zsiguli, érdemes volt átfestenem az ezeröcsit. A GAZ szerintem pedig eddig a legjobban sikerült modell a sorozatban, az ezerkettes meg a Dacia után a legrosszabb minőségű.
Van egy eladó Kispókom , egy Daciám , egy Polonezem és egy Lada Nivám . Bolti áron adom őket + posta. Ha valakit érdekel írjon ide : mr.zsolt.igneczi@feemail.hu
Ha megtalálom a régi igazi Zapimról a fényképeket felteszem ide.
Na megvan...a motornál tényleg volt egy,csak egy műanyag takarta.Egyik legjobb modell eddig,a hátsó lámpák nem tetszenek egyedül,kár hogy festett műanyag,kopik róla a festék.Ilyen kis alkatrészek festését hogy oldjátok meg?
Szia! Ezzel én is megkínlódtam, de aztán rájöttem: a hátsó rendszámtábla fogja az alvázat, csak kegyetlenül be volt szorítva az enyémen is. Ki kell húzni, én pengével nyúltam alá és óvatosan így lazítottam meg.
A Zsigát szétszedte már valaki?Mert csak egy csavar van bent hátul,de az elejét hogy lehet kivenni ill. visszarakni?Nagyon leül a fara az autónak és ezen szeretnék javítgatni! Amúgy a fél gyerekkoromat egy sárga 1200-esben és egy 601-es Trabiban töltöttem.Apámnak volt egy elsőszériás Zsigulija,még Fiat-motorral.Azt mondta,mikor meghajtotta,160-nál még érezte,hogy gyorsul az autó!:-)
Most mi van a Skodával??? Tényleg kimaradt a sorozatból?? Nem tudja valaki hogy most véget ért a sorozat, vagy még folytatódik... Állítólag tavaly is kiadták már ezeket, valaki aki vette esetleg korábban akkor is, megtudná mondani hogy akkor is csak ezek a kocsik voltak benne a sorozatban amik most és vége, a Skoda kimaradt????
Végre sikerült egy Ladát szereznem, de úgy döntöttem, magamnak inkább nem veszek, ez lesz átalakítva "rendelésre". Nekem nagyon nem jön be, szerintem ez az eddigi egyik legrosszabb kidolgozású Retróautós modell, szinte játékautó szintű. Az oldalindexek festve, a hátsó lámpa és az indexlámpa nem átlátszó anyagból van, és úgy alapból csálén áll rajta minden. Persze ettől még úgy fog kinézni mint az igazi miután a kezeim közül kikerül. :D
Keresek vállalkozó kedvű, jó kézügyeséggel rendelkező munkatársat egy most induló projekthez, autómodellek gyártásához. Hogy pontosan milyen modellekről van szó, az Üzleti titok, de ha valakit komolyan érdekel akkor e-mailben tudunk tárgyalni.
A feladat: mesterdarabok előállítása (könnyen megmunkálható anyagból), kész modellek festése, részletek kidolgozása lesz. Noha a projekt, ha beindul jó kereseti lehetőség lesz, nem akarok pénzéhes, másokat semmibe vevő mentalitású emberekkel dolgozni. Az én üzletpolitikám a korrekt árakra és a vásárlókkal való jó bánásmódra alapoz. Olyasvalaki jelentkezését várom, aki szívesen foglalkozik modellezéssel,
hát nekem is megjött ma a csomag de még csak a kispolski meg a dacia ugyogy én már nem értem az egészet ,azt irták nekem e-mailben hogy a barkast meg a ladát május 25-én postázzák.Van még valaki akinek így küldik?