Töltsd le ezt a dalt csengőhangként!
Küldd el ezt a dalt barátodnak/ismerősődnek csengőhangként!
Ajánló - minden zeneszöveg olvasónak!
div#lyrics { font : 11px Verdana, Arial, sans-serif;
text-align : left;
letter-spacing:.0em; }
[Bevezető: Dopeman (csaj énekel)] Felnőttem a gettóba, A mamám nekem azt mondta Inkább fiam te vedd el Minthogy tőled vegyék el És tudom lopni nem szép dolog De dolgozni azt nem fogok Mindig jönnek az ötletek Hogy hogyan szedjem el a pénzedeet Ilyen az életem (ilyen az életem) Tele a két zsebem (tele a két zsebem) (és senki nem szól ránk) Ilyen az életem (ilyen az életem) De a te pénzeden (de a te pénzeden) (és senki nem szól ránk)
[Első Versszak: Tyson] Én tizennégy voltam, amikor megtanultam Hogyha van egy jó vasam, egyenes az utam Nekem az eb a hátamon, az csak a spanom lehet A bűn a keresztem, a pénz a végzetem Keresem,kutatom, az üzletet akarom A főnököt, a munkát, meg a verebekre hagyom Hát hiába dugod el tőlem a vagyonod Én úgyis én úgyis ellopatom és úgy, ahogy akarom
[Második Versszak: Dopeman] A tanítók mondták, hogy a bűn nem fizet De iskola után a soron néztük a striciket És amit tanultunk, bizony abban csalódtunk És csak azt hittük el, amit a szemünkkel láttunk Kilós fuxokkal, a Mercikben ültek A gádzsik ludáztak, ők meg örültek Kártyáztak, loptak, gépeztek és csaltak De mi felnéztünk rájuk, mert gengszterek voltak
Refrén 2X Lopni, megyünk lopni A Pityinger, meg a Váradi És lopni, megyünk lopni (senki nem szól ránk)
[Harmadik Versszak: Tyson] Mint a gyereket az apja, engem úgy nevelt az utca Mert csak a bűn marad, hát úgy jutok a csúcsra Hogy a rafkó, az utcán a nyolcból engem mar el Azt elmondja ma nektek egy igazi vén csibész A Bakony, a Szigony, az Ámor, volt egy terület Ahol a gógyimat kinevelte a kerület És pont úgy maradtam itt, ahogy ide dobtak És ha nem csinálom jobban, hát végem, mint a botnak Kopogó szemekkel rabolni megyek Mert az asszonyon kívül, még két szájat etetek Úgyse segít rajtunk semmilyen miniszter Ti meg csodálkoztok azon, hogy a mi fajtánk a gengszter
Refrén 2X
[Negyedik Versszak: Dopeman] Fakanalak hadát, törte anyu rajtam De még mindig szeret, bármit is csináltam Tisztában van azzal, rossz a fia vére Kulcsolja a kezét, és úgy néz föl az égre Segítő kezd lenni, se neki se nekem A becsületet vártam és az igazat kerestem De nem találtam sehol, bele is törődtem És nyugodt szívvel a bűnös útra léptem Onnan figyellek titeket emberek Mint juhot a farkas én becserkészlek Megnéznélek téged te budai elit A nyócból egy privátnak kevesebb jut
Ajánló - minden zeneszöveg olvasónak!
div#lyrics { font : 11px Verdana, Arial, sans-serif;
text-align : left;
letter-spacing:.0em; }
A világon virágzik a kábítószerkereskedelem Annyian szólalnak fel a kibaszott drogok ellen Hogy úgy érzem hogy valakinek képviselni kell a drogkultúrát És arra venni az útját Amerre Dr.Gonzó az ügyvéd meg a társa Akik egy bőröndnyi motyóval indultak el Vegasba Volt náluk két zacsi fű, 75 mezcalingolyó 5 levél LSD bélyeg és egy rakás sikíttató Tequila, rum, sörök és egy fél liter éter Egy sószórónyi kokain és rengeteg ajzószer Mert az az ember aki vadállatot csinál magából Az megszabadul az emberi lét minden kínjától A sivatag közepén kezdtek el hatni a drogok És azt mondtam, hogy mik ezek a rohadt állatok? Mert hatalmas denevérek borították be az eget Én meg: mi ez denevérország, vagy merre járunk bazmeg? De itt volt az idő hogy a napfénybélyegemet bevegyem Mennyi időm van még? Azt javasolta az ügyvédem Hogy csúcssebességgel vezessek, és így is csoda lenne Hogy mielőtt állattá változom, a verdánk megérkezne Láthatod hogy milyen meleg brigádról van szó Egy pár öregfiú, aki mindenre kapható
Refrén: Szippantás, szippantás mélyre
Azt mondják Vegasban az éter a legmegfelelőbb anyag Ott kamázzák a részegeket és ettől az agyad olyan lesz Mint hogyha kibaszottul be lennél mátózva És nem érzed azt hogy a motyó rád lett csak úgy sózva De a mezcalin az aljas, az első két órában semmi És a 3.ban úgy szétbasz, hogy nem tudsz levegőt venni Aki be van zárva egy ekkora kibaszott droggyüjteménybe Annak kell csak igazán a szippantás mélyre Az adrenalin fel van baszva a csillagos égre Mikor a ledzsalásból újra felhozod magadat végre És ha pszichopata lettél, mert úgy rajta vagy a koxon Egyél bioexet, ez az igazi paradoxon Olyan mint a nőstény hím, vagy a transzvesztita macho De nem ez a lényeg, hanem az hogy kibaszottul olcsó És ha teljesen elrugaszkodsz, elszállsz mint a győzelmi zászló Erre álljon itt a zárszó: Hogy túl sokat, túl sokat, túl sokat vettél be Látod bogyóman, így gyorsan érsz a végére Egyszerű gyerek vagyok, nem több amire vágyom Hiába vagyunk magyarok, ez az amerikai álom Refrén...
Dope: Tudod mit mondott a spanom Gyurma?! A ribi nem jó csak két dologra: A faszomat szopni és lóvét keresni, Hidd el nekem mindnek a soron kéne állni.
"És nem az a különbség az ilyen-olyan rendezvények közönsége között, hogy az egyik lerészegedik, a másik nem, hanem az, hogy a "Magyar Sziget"-nek a közönsége azért megy oda, mert kifejezetten nácik "zenéjére" kívánja magát összehányni."
ez is 1fajta lázadás a mainstream szar ellen..az h ennyi eszük van sajnálatos...de még mindig profok a bulvárvéglényekhez képest...
1ébként ez van ha 10 év alatt többszáz sportpályán csinálunk plázát és benzinkutat...(de ez itt OFF)
Majd én meg hozok Dopemant és G. Zoleet...tudod a trendi művészembereket, a médiasztárokat...
az 1ik a lopást és kábítószert népszerűsíti a másik szerint a nő két dologra jó: h leszopjon és h a sarkon pénzt keressen... bár mindkettőnek ez a 3 témája van...
Nekem nincsenek bajom ezekkel a számokkal csak ne jáccuk ezt a szánalmas erénycsősz szerepet 1 ilyen országban....
NG maschiert in Heimatsland und sing ein Teufelslied...
Azért az régen rossz (értsd: idétlen, paranoiás és bornírt), amikor a nagynemzeti egységhonfi (vagy hanleány) ilyen paramilitáris külsővel beszél veszélyeztetettségről !
Ám a szigeten sem hőzöngött senki, most értem haza, a jó kis Kormorán koncertről, aki meg a médiából tájékozódik, az menjen inkább ki s nézzen körül, mielőtt a kozmopolita, liberális sajtóból alkot véleményt valamiről, arról amiről azt sem tudja mi... Jó éjt!