Nos, a modelleket nem én készítem, hanem adott áron kapom a gyártótól. Hogy ő mennyiért adja, nem szólok bele, örülök hogy van egyáltalán ilyen a Magyar piacon. Erre teszem rá a hasznomat, amit nem gondolok soknak, főleg ha leszamítjuk belőle a telefonköltséget, az üzemanyagot, azt hogy több mint félállásnyi időm megy el a modellek forgalmazásával, és azon felül az ilyen egyéneket is fel kell világosítani mint Te stb. Végülis inkább hobbi mint pénzkereset. Noha Te biztos ügyesen meg tudsz egy ilyet csinálni, én viszont sose tudnék mert fakezem van. Az ilyenek mint én hogyan juthatnának ilyen modellhez akkor?
Barkast tudnék adni érte, vagy egy Abrex Skoda 120-ast, de az legalább a dupláját éri a retroautós modelleknek (sokkal igényesebb, díszdobozban). Ha a Skodát választod, nincs még valamilyen modelled érte, pl.: Volga M24, Lada Niva, Zapi?
Nem mondom, hogy ezek a Rendőr Ladák olcsók, de az ilyen egyedileg átalakított modelleket azoknak a modellgyűjtőknek szánják, akiknek fontos az, hogy olyan kis szériás autójuk is legyen, amely nem jön velük szemben minden újságosnál, vagy modellboltban. Régebben árultak a vaterán egy Katonai rendészet festésű Zsigulit 13000 Ft-ért, na annak aztán volt ára.
Ami pedig a modellek árait illeti, összehasonlításképpen az orosz sorozat modelljeinek átlagos ára 545 rubel, az oroszok is csinálnak belőlük egyedi modelleket, amik átlag 2400 rubelbe kerülnek, ráadásul az ottani modelleknek nincs működő villogójuk sem.
Mondcsak nem sül le a bőr a pofádról??? megveszed ezeket a szarokat 2000 Ft ért, kicsit átfestegeted, és majdnem 10.000 ftért árulod????van bőr a képeden pont olyan vagy, mint azok a modellárusítók, akik régen vagyonokért fosztogatták ezeket a modelleket, még a Retroautós sorozat előtt...
Szia! Azzal a kérdéssel fordulok hozzád, hogy esetleg skoda rendőrautót csinálsz-e?? a mostaniak közül vagy csak a retró Ladákat? Előre is köszi a választ!
Ejha nem semmik.Milyen árban mozog majd a sima és a villogos?A villogosnál hogy csinálod?Valahogy gombelemmel és tudom én is cserélni ha lemerül vagy rejtett?Nagyon szépek azt hiszem lehet hogy 1-2 kellene de még nemtudom...