Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Köszönöm Öcsi, de azt keresem, ami a vonatkozó jogszabály kivonata, hogy az orra alá tudjam dugni a közegnek, amikor germózik velem. Valahol fent van, csak nem találom.
Hali. Helyzetjelzők, 3szög prizma a pót hátuljára meg a figyelmeztető csikozás mint a lovaskocsira. Rögzitő és lábfék, max 15km/h tempó, kézi irányjelző tárcsa, lóhajtási. Ment 1 email neked pár perce.
érdekel, ha elköldöd nekem a képét megnézem, és esetleg megegyezünk, én ugy terveze, hogy simson star motor elöl, mögötte irányváltó, én onnan lehajtás, ez szerintem egy elég strapabíró cucc, légyszi, ha fényképezed tedd mellé a mérőszallagot
Bocsi, de du. rohantam egyik kórházból a másikba, és csak most értem haza (a nagynénikémnek szívproblémái vannak, a Judit magynénikéjének szintén, ráadásul a keresztlánya elperecelt a robogójával, úgyhogy mindhármójukat du vitte a mentő). Szóval a kerék mérete nem jó, nekem 4.00/8-as kellene, és abból is olyan, aminek az agy része nem hegesztett, hanem szerelhető.
Szia, a vége alku nélkül egy matias rex. Ha belefér a postázásba annyival több. /30kg=1800-2100 ft/ Email cimet kérek mert ide nem engedi a gép felrakni a fotókat de emailban eltudom küldeni.
Ma zűrös napom lesz, nem tom mikor érek rá... Majd kikérdezem az ombrét, hogy a "segéd hídhoz" milyen méretű kerekek kellenek, és akkor konzultálunk. Most megyek, mert készülök az országos versenyre...
Hidraulika építeséhez új gazdát keres 1db Zil szervószivattyú, továbbá alkatrésznek lendkerék nélkül Agrostroj motor Dacia inditóval szerelve, nissan izzítógyertya a hengerfejben beszerelve, tank, légszűrő. Szügség esetén bosch generátor.
Szia.Igen, a padkahenger motort mikor vettem csak együt adta a srác így maradt meg nekem. a motort beszereltem az Agrosrtojba. Előre, közép és hátra állása van, kuplung nélkül lehet válltani mert benne van valami olajos kuplung szerintem. Nem ismerem a működési elvét. Nem is kell szétszedni ha valami működik. A fiam segítségével holnap felkerül a kép róla. Hát meg van akkora mint a simson motor mint tegnap írtam. Kb 15-20 kg, dúraluminim ház. A motor 3000 ford/min maximum. Ezzel volt direktben összeszerelve. Helyileg Békéscsabán van, tel: 06305363269. Ha érdekel majd hivsz.
Luigi!!! A kerekek mennyibe fájnának nekem, de összepakolva ám!!! Aaaaaaaaaaaaaz túl sok érte, gondolkodj még:)!!! Na most komolyabban, pontosan ilyen kellene a trakimhoz.