Az a kecskerím arról szól, hogy szegény teve olyan fáradt, hogy jártányi ereje sincs, ezért ha haladni akarsz, kénytelen vagy egész nap húzni magad után :-)
Miért kellene ezt irigyelnünk töle? :-)
Ha hozzászólhatok a szex és állat témához, szerintem az a lényeg, hogy kérdezd meg előtte a tevét is. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor még az állatvédőknek se lehet kifogásuk. Ja, és persze utána ne írj belőle rímet, és akkor nekünk se lehet kifogásunk. Vagy túl sokat kérek? :)
Az erdő néhány kis állata beköltözött az évek óta magányosan élő távírász rendetlen otthonába Nem tett kárt a morse bocsokban,
de hogy bírja a borz e mocsokban?
A focisták elbutulása foglalkozási ártalom Addig-addig fejeltem,
míg nevemet is felejtem...
Párom álmában beszél, amivel minden éjjel a frászt hozza rám Felriadtam egy szóra éjjel,
ezért tört az óra széjjel.
Papa, ha még sokat hadonászik, megfázik ez a szegény állat! Miért nem látok inget e tevén?
Mert felém ezzel integet e vén.
De válogatós ez a kórusvezető! A kórusomba e teve se kéne, el-
adom majd, mert keveset énekel.
Amíg én a legutóbbi biciklézésem során szerzett sérülésemet ápolgatom, (s az összes biciklizés közben szerzett versikémet elfekejtettem), addig ti hatalmasakat alkottok. Csak így tovább. Azért egy kicsit fogd vissza magad Klogg! :))) Soraitokat olvasva kedvem lenne elbújdokolni.
Ma este végre megfeszített munkával előhívtam néhányat agyam rejtett zugaiból a hét végén kiötöltekből. Nem menekülhettek előlük. :)
A bácsi kissé zsugori: Előbb látom, hogy a paci lapátol,
Mintsem kapjak pénzt Laci papától:
Hittétek volna: A nagyim ám,
A nagy imám.
A következő ugyan kicsit hibás, de nekem tetszik:
Allround sportsman: Átadása tért ölelő,
Szervájától ér tör elő.
Reggel, a strandra indulás előtt tanácsot kérek, hogy mit is pakoljak
Mikor Teodóra kel,
Kérdem, „Deo tóra kell?”
A széklet az széklet
Hogy ha ide szarna Bean,
Dominálna a barna szín.
Az orosz elnök szerint a magyar játékvezető félrevezette kedvenc csapata meccsét, ezért hazánk fiára kínhalál várt a tömlöcben
Putyin dúl-fúl,
Dutyin Puhl fúl.
Az utolsó vendég a diszkóban
Mikor eljött a záróra,
Rászólt az utolsó rázóra.
Az ősember megbánta a pikáns kalandot
Bár hagyta, hogy hágja mamut,
Utána fejére szórt egy máglya hamut.
A hét törpe kutyája egyikük hanyagságából elszabadult és balesetet okozott
Csinált egy dudort a dog,
Kínjában Tudor dadog.
Rászólok fiamra, hogy nem halad eléggé a kötelező olvasmányban, amikor észreveszem, hogy ebben valószínűleg közrejátszhatott homoszexuális szárnypróbálgatása
Persze itt van Shakespeare félig!
Hoppá, mi ez a segg pír Félix?
A méret a lényeg
Hö, mint a kémény mered!
Most, hogy kemény, méred?
A spanyol kikötőtulajdonos, aki töri a magyart, fitymálja Arany költészetét, mert neki mások a szenvedélyei Que?! Velszi bárdokk?!!
Kebel, szivár, dokk!!
Gazdag északi vendégnek kiadta szobáját, lett is pénze az amúgy csóró hapsinak Távozáskor kifizetett minden percet a norvég,
ebből vehetett nejének egy szép nercet a pór Végh.
Finoman figyelmeztetik a trónörököst, hogy frizurájából furcsa hangok hallatszanak Sajnos, herceg,
a haj, nos...serceg!
A srác örömmel megszabadult régi autójától "Egész eddig Zsigám volt!"
Mert eladta, víg ám Zsolt!
A brutális kommandós csak fejre céloz Irtotta az ellent a túszharcban,
el is talált vagy húszt, arcban...