Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.20 0 0 119
gyakoroljatok, pofonegyszerű, nem is értem, miért kerítenek olyan nagy feneket neki Azok
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.20 0 0 118
talán annak a fickónak nem a szutykos arabokhoz kellett volna fordulnia egy ilyen műtét miatt. és ezek a medikusok egyszer még orvosok lesznek, hát gratulálok.
Előzmény: H. Flóra (116)
kapitula Creative Commons License 2006.01.20 0 0 117
én amputálás esetén mindenképpen a MÁV szolgáltatásait venném igénybe
Előzmény: H. Flóra (116)
H. Flóra Creative Commons License 2006.01.20 0 0 116
Sziasztok!
Ezen a felvételen harmadéves arab medikusok tréfálkoznak egy évfolyamtársukkal, szerintem kb. ez a hobbisebészet: egy vicc.
kapitula Creative Commons License 2006.01.20 0 0 115
ah! micsoda beszélő elszólás...orv...akartam írni, orvosoknak
Előzmény: kapitula (114)
kapitula Creative Commons License 2006.01.20 0 0 114
boldog vagyok, mert végre valamiben én is jó vagyok! Úgy érzem megtaláltam a szakterületemet....bizony bizony a hobbisebészeknek számos irodalmat kell ismerniük, szinte többet mint a kókler professzionalista orvokonak!
Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.20 0 0 113
képzeld, még tegnap délután hozzá akartam szólni valamit a témához, de mikor megpillantottam a lukács mű címét, nyomban mély álomba szenderültem, a haverok meg közben viccből kivették az orrmandulámat :DDDDDDDDD
Előzmény: kapitula (112)
kapitula Creative Commons License 2006.01.19 0 0 112
pont írni akartam, hogy én is a monotonitás felé hajlok. Én Lukács György A társadalmi lét ontológiájáról c trilógiáját favorizálnám, különös tekintettel a Prolegomena c. kötetre, ahol a magas és mély magánhangzók aránya folytán megfelelő hatás garantálható.
Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.19 0 0 111

létre kellene hozni egy chatszobát, ahol műtétek közben lehetne tanácsokkal tippekkel segíteni egymást

szinte látom is

[lmrck] segítsetek, dől a vér a Beteg füléből, mi a teendő?

[drmengele] MEGALOL, álljatok hátrébb, mert a ruhából nehezen jön ki a vér.

Előzmény: Eavit (105)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.19 0 0 110
mi biztosra megyünk, ezért az m2-ről felvett Kultúrház adásokkal altatunk
Előzmény: kapitula (107)
Eavit Creative Commons License 2006.01.19 0 0 109
próbálkoztunk, de neurológiai zavarok léptek fel a betegnél. és pszichomotoros nyugtalanság...
Előzmény: kapitula (107)
Eavit Creative Commons License 2006.01.19 0 0 108

az, hogy otthon műveljük a tevékenységünket, nem jelenti azt, hogy nem professzionális szinten. és szerintem igenis komoly munkáról van szó. hiszen mind pszichikai, mind fizikai megterhelést okoz egy-egy óra operáció. mondjuk a siker felett érzett öröm kárpótol mindenért, és lelkesedésből űzzük, de ez nem jelenti azt, hogy a munkatárs kifejezés nem állná meg a helyét.

úgy gondolom ez egy komoly hobbi, nem holmi hülyéskedés. hiszen több fontos beavatkozást is sikeresen elvégeztünk. méltán büszkék lehetünk trepanálási szakértőnkre, és az ectómiás műtétek során szerzett tapasztalatainkra.

azt hiszem a szakértelmünk komoly bizonyítéka az a féltékenység, amit az"igazi" orvosok" tanusítottak, mikor bosszúból kivették a vakbelem.

Előzmény: H. Flóra (106)
kapitula Creative Commons License 2006.01.19 0 0 107
altatódal?
H. Flóra Creative Commons License 2006.01.19 0 0 106
Miféle munkatársakról beszélsz? Ez egy hobbi fórum, olvassál már!
Eavit Creative Commons License 2006.01.19 0 0 105

pl. szaruhártya...ott még nem is igen kell kilökődésgátló gyógyszer.

egyébként pár lelkes munkatársammal fejlesztettünk a dolgon, és már neten keresztül is műtöttünk sikeresen. a beteg jólvan, nem annyira hálás, de egészséges.

még fotódokumentáció is készült.

további beavatkozásokat tervezünk.

a teamünkbe kellene egy anesztes, mert ezt eddig a fadarabra ráharapással kerültük meg, de belátható, hogy professzionálisan ez kissé elavult.

a féltégla módszerrel is próbálkoztunk, illetve bunkózással, de a fadarab volt a legtartósabb. kellemetlen volt, hogy a beteg a beavatkozás közepén néha "rendetlenkedett".

fizettség a tapasztalat lenne, mert korlátozottak a lehetőségeink. ha nem akad szakember, tippeket is szívesen veszünk.

köszi a segítséget.

Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.18 0 0 104
szerencsére a hobbinőgyógyászatban nincsenek ilyen korlátok, inkább az a specialitásunk, hogy a magzat/gyermek 18 éves koráig vállalunk ilyen bevatkozást (az élveszületés után persze már más eszközökkel, olyankor már a ruhafogas természetesen nem használható, de ez szakmai titok)
Előzmény: H. Flóra (98)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.18 0 0 103
azt hiszem, a Mi tudásunk és lelkesedésünk segíthetett volna azon a szegény kislányon. nem szabadott volna hagyni, hogy a gőgös és önelégült "orvosok" kezei közé kerüljön.

hétvégén kipróbálunk mi is egy élődonoros szervátültetést, nagylelkű jelentkezőket várunk (máj, vese, has nyál, szív, meg ami még mozgatható)
kapitula Creative Commons License 2006.01.04 0 0 102
Tévedsz, bennem a nagymamám szecessziós csögőórája ketyeg...igaz én hozzátok képest csak egy kókler vagyok
Előzmény: Eavit (101)
Eavit Creative Commons License 2006.01.03 0 0 101
kedves vagy. a hobbisebészekben még van szív...
Előzmény: Törölt nick (100)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.02 0 0 100
semmi gond, nekem van pár lefagyasztva, szívesen visszateszem neked
Előzmény: Eavit (97)
kapitula Creative Commons License 2006.01.02 0 0 99
muskátli szezonban bevállanám az abortuszt... a muskátli termése kiváló magzatelhajtó tulajdonsággal rendelkezik....egy cigányasszonytól loptam az ötletet, ő annak idején 8 évet kapott angyalcsinálásért...
Előzmény: H. Flóra (98)
H. Flóra Creative Commons License 2006.01.02 0 0 98
Most olvastam a kollégátok petárdás ujjamputációjáról, állítólag még pénzt is kért érte, randa ügy. Abortuszt hány hónapos kortól vállaltok?
Eavit Creative Commons License 2006.01.02 0 0 97
ehhh. megmentettem egy csomó ember életét, erre az "igazi" orvosok kivették a vakbelemet. bosszúból. komolyan mondom ezeknek semmi sem szent...
Előzmény: Eavit (96)
Eavit Creative Commons License 2005.12.30 0 0 96

gyerekek! el se hiszitek hol vagyok éppen! a sebészeti ügyeleten! szerintetek mit próbáljak ki először? annyira izgatott vagyok!

láttam ujjlecsípőket a baleseti kezelőben. nekem is kéne. mikor jön már a húsvét??!!aaaaa!!!

kapitula Creative Commons License 2005.12.29 0 0 95
szia...megtaláltalak a neten.. :)) mert kerestelek ám
Előzmény: tündértakony (94)
tündértakony Creative Commons License 2005.12.29 0 0 94
Hahó emberek, én karácsonyra egy új defillibrátort kaptam, először nem tudtam mire vélni, mert úgy olvastam hogy delfinvibrátor, de aztán leesett a kő a szívemről.

tt
Eavit Creative Commons License 2005.12.29 0 0 93
én úgy gondolom, az ilyen hibás példányokat jobb a tenyésztésből kivonni, és a gyógyítás (ami sajnos egyelőre kést igényel) mellett obligát a herélés is.
Előzmény: Törölt nick (91)
kapitula Creative Commons License 2005.12.29 0 0 92
orosházán van ám jópár cimborám, majd tájékoztatom őket tevékenységedről...
Előzmény: Törölt nick (90)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.29 0 0 91
És fitymaszűkületet szájjal gyógyítotok-é? Sürgős lenne.
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.29 0 0 90

újévi fogadalom: jövőre legalább egy (sikeres) veseátültetést csinálok

egyébként egyre több elektrónikus levél érkezik a postaládámba az ország minden tájáról, egyre több hobbiorvosi kör alakul, bár néhányan - és most remélem orosházán mindenki érti a célzást - csak jó heccnek tartják az egészet, nem rendelkeznek a megfelelő küldetéstudattal, valamint felkészültséggel, javasolnám nekik inkább egy hobbiböllér klub alapítását. a dombóvári hentes-brigádnak meg azt üzenem, talán szerencsésebb lenne valami más nevet felvenniük, pld albert schweizer brigád, ilyesmi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!