Keresés

Részletes keresés

Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 809
Keresgélem, Shalina, ihun szívtájékomat, de nem találok semmit, csak egy érzéketlen kődarabot. Merre keresgéljek tovább?
Előzmény: Shalina (808)
Shalina Creative Commons License 2000.06.10 0 0 808
Reductil ügyeben keresgélj a szívtájékon. De ne a náditapír szíve körül, ha lehet! Agygörcsre viszont nem jó, úgyhogy lécci, ne golyózz!
Előzmény: Pancser Láma (807)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.10 0 0 807
Basszameg a náditapír! Elárulná má végre valaki az öreg gyagya pancsernek, mijaz isten az a Reductil??? Köszönném, vagy begolyózom.

Bad news: végre mekkcsíptem a Join Me-t az emtívín, vagy legalábbis a második felét (valószínűleg telepatikus átvitellel érkezett a harántimpulzus a távkapcsolóhoz). Háát, nem tom, gondolom az első felében van a varázs, mer nekem abszolute nem jött be a dolog, sem vizuálisan, sem zeneileg, dehát ez az én nyamvadt ízlésvilágom és zenei előképzetlenségem folytán akár még dícséret is lehet. No problem, magánügy, a karaván halad, pancser ugat.

Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 806
Künn, biza, összekucorodva a pamlagon. Bár aludni nemigen fog, mer ahogy Enter zöldes pillantását lesem, hát asszem, egy ideig még nem lesz itten szenderület! Pácska!
Előzmény: Bloodflower (805)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.10 0 0 805
akkor soksok csók a fiúknak, jóéjt neked...remélem Zolika kinn alszik....
Előzmény: Viveca (804)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 804
Megvizslattuk, nyugi! Zoli szerint egész jól állt neki az a gumimaszk, amit azért húzott a fejire, nehogy a rajongók felismerjék és lemondjanak róla! További kellemes letöltéseket, de nekem megártott ez a pajzánkodás és most elvonulok. Ha tucc, bármely nap délutánján kukkants ide, próbálok itt lenni!

Előzmény: Bloodflower (803)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.10 0 0 803
hahaha!!! Zoltan nem bírja addig a sapesz nelkul!!!

VIVECA!!! irány a honlapom! meg ne lássalak, míg meg nem láttad!!!!

Előzmény: Viveca (802)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 802
Phűű, gördülnek a mázsás kövek a szivem hegyiről. Most már mi is visszavonulhatunk... Amúgy Zoli is visszaért, de nem kesereg túlzottan, aszongya, addig ellesz a sapesz nélkül, míg haza nem mennek Helsinkibe. Ha előbb nem, hát Wiesenben visszaadod neki. De nekem valami azt sugdossa, hogy előbb lőn az a találkozás!!!...
Előzmény: Bloodflower (801)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.10 0 0 801
hazaértem szívem...csak egy sapival több maradt nálam...
nyilatkozat holnapra maradt, mivel lefeküdt a zédes
Előzmény: Viveca (800)
Viveca Creative Commons License 2000.06.10 0 0 800
De milyen jó, hogy nem halasztottuk sehová!!! Ville még most is totál fel van dobódva attól, ahogy a citromfagyiba mártogatott eperrel etetted! Azért most figyeltem és nem engedtem ki utánad se "izgalmat lankasztani", se "melegszendvicset sütögetni"! De nem különösebben csalódott, mert itt vagyok neki én. No meg tudja, miért rendeltetek taxit a kis sapissal... Te jó ég, mit fog mesélni az a sofőr holnap a klubban!... Csak mire hazaérsz, sikerüljön felöltöznöd! (Zolika sapekját nehogy tévedésiből a magad kobakjára húzzad!)

Waters úr szívélyes nyilatkozatát emitten várom!
Egyébként rossz hírem van: ma a kutya se nézett be ide - bizony, még Pötyi sem! Szal nem tudom, mi lesz, mer én itt meg töröm magam, leveleket küldözgetek világgá, erre nem fogad más, mint a méla csönd... ez gornyasztó...

Üzenet a tettestársnak: ha öt után belépkedek, az jóóóóó???? Egyébként írok neked az externetes címre, nézd meg, mert szerintem műxik!!!

No jó éjt - a nem tudom, kinek...

Előzmény: Bloodflower (799)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.09 0 0 799
Viveca! az oldalt belinkeltem, csak oda kellett volna kattintani a "weboldal" szóra, vagy itt-re, nemtom hogy is írtam...
holnap szerintem jó lenne, ha rám tudnál csörögni. kocsi nincs, mert nem ment át a vizsgán...upsz..nem is lesz egy darabig...
sz és v este jönnek hozzánk (nemtom hogy fogom bírni), úgyhogy cikis. de igaz, hogy szar ilyen rövid időre....mi legyen..halasszunk??? nemtom.
na jó, az oldalunk itt, és akkor csak kattints az ittre, OK?
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 798
Hát igen, az emberek meg az ő bazi nagy csalódásaik! Egyszerűen azt nem értem, mi a rossebet várnak? Egy koncert a legritkább esetben szól cédé minőségben! Ebben volt látvány, Dickinson eszméletlenül topon volt, két órát játszottak, what the fuckin fuck kellett volna még??? Ehh... na jó.

Néhány last words, mert néha nekem is kell aludnom:

Pm, kukkancs bele a vajas zsömlédbe, hátha lesz ott valami salátalevél. Csak próbálkozom...

Kis virágom, most aztán végképp nem tudom, mire készüljek, hisz nyakunkon az esemény, én pedig napközben (holnap) nemigen tudok itt nyomulni, így is ambrus móccer által fogom tudni csak kifizetni a számlámat... Na jó, egye fene, egyszer öt percre benézek délelőtt, de akkor lécci, mindenképp írjál, hogy mikor és hol, hogyan...

Iccakát mindenkinek!

Előzmény: The Evil (797)
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 797
Ezt nem gondoltam komolyan, a világért se ártsd bele magad a dologba
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 796
Az enyémet is felcseszték, úgyhogy teljesen megértelek. Én is eldobom az agyam. Ezt nem gondolhatjákkomolyan. Hogy a legtöbb embör csalódottan ment haza, meg hogy az utolsó blokkig mindenki passzívan figyelte az eseményeket...
Azért megtámogathatnál, magányosan vívom szélmalomharcomat a vakok és süketek ádáz seregei ellen... vannak értelmi fogyatékosok is
Előzmény: Viveca (795)
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 795
Nem, kedvesem! Hét mérföld távolságból??????
Amúgy abba a másik topicba nem megyek vissza, sok idióta seggfej... folyton felcseszik a csőrömet a hülyeségeikkel! A nagy rajongó, akiben egy világ omlott össze... Eldobom az agyam...
Előzmény: The Evil (794)
The Evil Creative Commons License 2000.06.08 0 0 794
Viveca, nem fotóztál véletlenül a koncerten?
Én holnap megyek a képekért :)))))))))
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 793
A honlapról: tisztára nem vagyok ép, mert a levélben nem láttam, milyen címen kéne keresnem... Huh, állati ciki, mert érdekelt volna és still érdekelne...
Előzmény: Viveca (792)
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 792
Én se gondolom, hogy ő az, egy pillanatig se! Na jó, persze, biztosan ő az, elvégre állatira nincs más dolga, de tudod, mit? Jáccásiból miért ne hülyülhetne vele az ember? (És mi van az 1 % eséllyel??? Na majd nézel nagyot holnap, hahaha!!) Akkor ez mit jelent? Nyolctól tízig, vagy mi? És absztinensen? Figyu, most azért ne ragaszkodjunk ehhez, mert felvetődött. Nekem a hosszú hétvége bármelyik napja jó lenne - bár tudom, nálatok nagy hipihupihepaj lesz... Gondold meg, de ha úgy látod, még így is megéri, én szívesen... Csak hát érted, szar, mikor az embernek a vekkert kell bámulnia... Szóval csakis tőled függ.
Előzmény: Bloodflower (791)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.08 0 0 791
nanemáááááááá! ha ez Migé, én mögeszöm a kalapom!
az a kis bajom van a péntekkel, hogy csak később tudok menni, de nem tudok sokkal tovább maradni, csak, ha kocsival megyek, de akkor meg nem ihatok, és ma van vizsgán a koccsi (azért ülök ÉN itt és nem waters koma), és esetleg át sem megy.
télleg Viveca, milyen a honlapom???? szaaaaaaaaaar!
szó hatig dolgozik a Robi, és nekem meg kell várnom, míg hazaér, ismered a kutyám, nem kell magyarázni...és utcsó mindennel haza kell érnem...utálom az éjszakait! brrrrrrrr.meg az éjszakát egyedül az ucccán.
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 790
Péem, istók zicsi, nem tudok semmit. Eskü alatt vallom!!!

Flower, most írt Migé, valami olyat, hogy Ville az előbb a haját tépdeste... Szerintem egy ekkora lükeséget látnod kell, sürgősen menj át a klubba! És bocsi, amiért azt írtam neki, hogy Bloodflower egy "girlfriend", ez persze csak poén, de ha már játék, legyen játék!!!!
Sajnálom, picim, de most télleg elmegyek, mert jön a fábrybácsy, meg fürödnöm is kell, de tíz után itt leszek, amint tudok. Esetleg te is írj hozzá, de csak nagyon odaadón, hogy kikészítsük a kis ürgét!!!!
Addig írd le, mik a terveid a bulájt illetően!!
Puszika.

Előzmény: paulinamartinez (789)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.08 0 0 789
talán tucc valamit?????????
na ki vele!!!
:)
Előzmény: Viveca (786)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.08 0 0 788
jól van, itt vagyok már, csak egy kicsit körül néztem, hogy most már ki se tegyem a lábam innen. POISON GIIIIIIIIIIIIRL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!
na. most visszaolvasok mi vót itt tegnap nélkülem...elaludtam idő előtt ugyanis.
ÉS HOLNAP A FIÚKÉ VAGYOK!!!!!!!!!!
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 787
pontosabban: házHOZ megy... Hijába, no, az izgalomtól összekalibráltak itten az ujjaim!
Előzmény: Viveca (786)
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 786
Lehet, hogy ismerjük, csak ugyanolyan skizofrén rém, mint jómagam, a bélák vagy szelli!!!

FLOWER!!!!!!!!! Láttam, hogy erre jártál! Nem teheted meg velem, hogy ide be sem nézel! Mi van már?
Jártál a clubban? Július 3-án jön ki a Poison girl! Remélem, azonnal lesz hozzá videnyó is, hogy ismét teli legyenek velük a német műsorok! Persze ismét többféle kivitel, limited szarok, multimédiás anyaggal, csak hogy a magunkfajta szeginy lükéket a végtelen őrületbe kergessék...
A fórumon meg ott van Migé, hahahahaha!!! Tökre állítja, hogy ő az! Én már kétszer megpróbáltam kikezdeni vele! (Állítólag házhogy megy annak, aki erre igényt tart, hát télleg be kell rosálni...)

Tíz után igyekszem visszaférkőzni!

Előzmény: paulinamartinez (785)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.08 0 0 785
na igen, ma éjjel beszólt valamit, azt megnéztem ki az. akkor írt először ide, a lubon kívül még az iron maiden topikba, valamit a koncertről, gondolom onnan jött. tehát mégis van köze hozzá? na nem tudom, szerintem különben csak eltévedt, de akkor viszont nagyon....:))))

na hogy vagy ma? remélem azért már jobban! én már nagyon izgulok, holnap lesz a nagy uhrin bendek fan club találkozó!!! kíváncsi vagyok azért, hogy milyen arcok ülnek a gép előtt és rajonganak benedek bácsiért....na de majd beszámolok.

na örülök hogy itt vagy, gondolom még beszélünk az este folyamán :)

Előzmény: Viveca (784)
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 784
Közben benéztem hozzád és láttam, hogy egy új (????) játékosról van szó. Nem tudom, ki lehet, de egy tuti: köze sem lehet az említett zenei irányzathoz, hisz akkor nem így írná! Lehet, hogy új fanod van???
Előzmény: paulinamartinez (781)
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 783
Üdvöcske, péjem! Már nem is írom, hogy "mint vendég", hisz lassan állandó tagságid lesz itten!
Az a szó milyen nyelven van? Mer ugye ismerek olyat, hogy metal, meg hogy bá, de csak külön!!!
Előzmény: paulinamartinez (781)
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 782
Egy kicsit itt szomorkodtam, de már megyek is himlubbot nézgelődni.

Nem tom, a művészkéz rájött-e, hogy róla van szó, csak mert láttam, hogy azóta járt errefelé, de hozzám nem nézett be. Persze nem baj. A levelet megkaptam és két szót róla:
1.Nagyon jól tudod, mivel van problémám. Hát nem azzal, hogy rücsök nőtt az állam hegyire... És az ember lánya, fia áltajjában az ellen küzd megveszekedett módon, amivel nagy baja van...
2.Conspiracy Theory, a filmet ösmerem. Mel Gibbon ölég jót alakít benne agyilag fuszekli pancserként! Ugyan mivel lehetne énellem bárkivel is összeesküdözni? Ehh... Az új gép ügy meg persze ugyanúgy a "közeljövő" játéka, mint eddig. Nem történhetik már énvelem semmi jó. Napok óta iszonyú pocsékul vagyok és még csak asse tudom, mi a **** bajom van... De iccaka aszittem, helyből vihetnek a Crematoryba...

Előzmény: Viveca (780)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.08 0 0 781
van itt valaki?
és tudja valaki, hogy ki az a metálbá?????
Viveca Creative Commons License 2000.06.08 0 0 780
LIBI!!!! NE HARAGUDJ, DE MA NEM TUDOK ELMENNI!!! A csodálatos estém után ugyanis borzalmas éjszakám volt, de a többit majd este.

Szeretlek, művészkéz. Lesz számodra egy meglepetésem, remélem, nem fog bajt okozni...

Viszlát hat után.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!