Keresés

Részletes keresés

dapro Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8840

Ez valóban Ilic sara. Sőt, Nenadic helyett is jöhettek volna. A két Zágráb elleni meccsen hibát hibára halmozott. Nem mindent vernék Ilicre, azt konkrétan elmondta az itthoni meccsen, ne a középső tornyok felett próbáljanak lőni, tegnap Petar és Elderaa többször ott próbált, persze eredménytelenül. Nem csodáltam a második időkérés hangnemét. Ami nagyon aggasztó, a kapusok formája. Nem tudom, volt-e 20% feletti hatékonyság idén BL meccsen. Szinte minden ellenfelünk kapusa jobb százalékkal védett. És ami félelmetes a jövőre nézve, ha nincs Lauge, összedől a támadás.

Előzmény: Gabalier (8839)
Gabalier Creative Commons License 2022.12.01 0 5 8839

Nekem is talán az a legnagyobb bajom Eldeeraval kapcsolatban, hogy mellette ott ül a padon Lukács és Ligetvari. Ennél gyengébb produkciót biztosan nem hoznának ők sem, mivel ennel nincs lejjebb (se nem lő, se nem irányít)

csakaveszprem Creative Commons License 2022.12.01 0 2 8838

Még mielőtt [meghibbannék (B.G.)]: a Zagreb 5 ponttal a hetedik a csoportban, mi 13-mal a másodikok. Ez történt eddig ezen az őszön. Nálunk a három hetes BL-szünet óta nem igazi a csapat; ezt elsősorban Mahé sérülés utáni rosszabb formájának tudom be, ahogyan a korábbi időszak látványos játéka is alapvetően neki volt köszönhető. Ha ő jól irányít és a művész mellett a pályán van az ész is (Lauge), akkor Nenadic is a helyén van: elsősorban csereátlövőként (betörőként), másodsorban Nilsson kiszolgálójaként. Ha felbomlik ez a kényes egyensúly, akkor Petar úgy érzi, hogy egyedül kell a helyzetet megoldania - innen már életveszélyben vagyunk.

Továbbegyenlő: a kapusok hetek (hónap) óta nem nyújtanak kiemelkedőt, az új szélsők pedig (még?) nem hozzák azt a minőséget, amit a korábbi csapataikban nyújtottak. Elísson múlt heti testbeszéde egészen közelről sem tűnt túl biztatónak, pedig a félidőket megkapja/megkapná, csak ehhez be kellenne lőni a heteseket, a ziccereket és persze megfogni a labdát. Elfogyni látszik az őszi lendület, ez esetben talán jól jön majd a hosszú vb-szünet.

Tomek 87 Creative Commons License 2022.12.01 -1 0 8837

annyira rossz a statja ,hogy nem lepődnék ha hasonló utat járna be itt mint pár éve Dan Racotea...

Tomek 87 Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8836

az idei Casadoval szerintem csak db lennék többen úgyhogy ez szerintem nem álja meg a helyét.Akkor már inkább Lukácsot kéne erőltetni.

Előzmény: Thor. (8833)
Törölt nick Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8835

*megy

Törölt nick Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8834

Anyám borogass mi meg itt🤣🤣 nem magyarok vagytok véletlenül? :)

Thor. Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8833

Az oka annak, hogy Elderaa itt van az általad leírtak közt szerepel, de ez sem indokolná, hogy ennyit játsszon. Teljesítményével nem szolgált rá. Szerintem a kis komájával mehetnének mind a ketten.

És még valami. Cassado nem jött idén, pedig meg volt rá a lehetőség; mert, hogy túl sokan lennének erre a posztra. Közben Máté menesztve lett és hopp, ott vagyunk, hogy kopp... Nenadic-Lauge-Mahé hármasból ha valaki éppen nincsen, akkor már csak muszájból is pályán kell lennie. GRAT annak aki ezt így összehozta...

Előzmény: birka_zoli (8821)
Thor. Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8832

Ezzel vitatkoznék. A 2016-os keretduzzasztásnál voltak azért érdekes nevek, de előtte is, lásd Milan Mirkovic vagy Vedran Hud.
De az tény, hogy minden besült játékos közül ő kapja a legtöbb lehetőséget. Vannak néha biztató jelek, de összességében egy hatalmas minusz eddig.

Előzmény: Gabalier (8809)
birka_zoli Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8831

Lásd pl. Kiel, de a másik csoport az cöppet erősebb, és nekik a bundás is ott van, nekünk meg a gyengécske bajnokság és a gyengébb bl csoport.

De baj tényleg nincs, lá meg a 2 következő meccset, és aztán meg jöhet a lutris újrakezdés a vb-k, eb-k után.

Andriska már örökre kiíródott az eb győztes svéd csapatból? Nenadics még játszik a szerbekért? Strlek már nem szokott beférni a horvátokhoz? Lauge és az egyiptomiak ott lesznek valószínűleg a végéig, egy ágon is vannak. Valjupovék kizárva, Gazsiéknál meg bármi lehet.

Előzmény: videkiman (8827)
birka_zoli Creative Commons License 2022.12.01 0 1 8830

Tegnap a vesztes meccs után volt kedvük a fiúknak takarítani, lehet büntiből is rájuk fért volna! Ebben a Pick már megelőzött minket:

https://www.nemzetisport.hu/foci-vb-2022/vb-2022-japan-mintara-inditott-oltozotakaritos-kihivast-a-misleny-2927111

birka_zoli Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8829

Ahogy még az idejövetele előtt írtam, a mély szakmai meglátásom-tudásom szerint az atipikus lövőmozdulata (nem mozdul előre a válla, karótnyelt törzsszel dob) is akadályozza abban, hogy eredményesebb legyen, mert e nélkül nem tud jól betörni, 1x1-ezni, bekígyózni, neki írtó nagy rés kell a falon, h be tudjon törni, de ehhez nem asszisztálnak a védőfalak, előkészítésben meg nem jeleskedik.

Előzmény: videkiman (8827)
birka_zoli Creative Commons License 2022.12.01 0 1 8828

Ill. nem tudjuk, van-e igazi lövőnk, mert Ligetvárit még tegnap sem merte-akarta támadásban felrakni, holott a Mahé-Elderaa-Nenadics hármas együttesen tolt egy terített betlit, egyedül Yahiában volt vmi élet, de benne is csak az első félidőben, és az utolsó 10-15 percben már lehetett látni, h vmi más kellene, mert ez így bukó lesz. Sajnos Liget is elfogadta a sorsát, pedig Ő el is ment inasnak külföldre, csak a nagyobb lóvé és az ígérgetések hatására hazajött, pedig kint kellett volna maradnia még, v 1 kis bundást kipróbálni, és bőven ráért volna később védőspecializálódni, de már 26 éves, van családja, itt a sok lóvé (nem bántom emiatt!) már sztem sosem derül ki, h mire is lenne-lett volna képes, pedig szükség lenne rá itt és a válogatottban is, luxus elherdálni.

Ha mondjuk szegény Gergőnek nem lesz már jó a válla és a tegnapiért cserébe 2 év múlva megkapjuk Dodicsot, egye fene, addig nyerheti a Zagreb az összes meccset ellenünk :)

Alakul a szerb válogatott, Dodic, a múltkor említett Borzas, jó kis bal oldaluk lesz.

Előzmény: Psenior (8825)
videkiman Creative Commons License 2022.12.01 -1 0 8827

Elderaa szerintem azért játszik annyit, mert nincs más. Neki szerintem az átlagosnál is több idő kell, de eddig valóban nem nagyon látni, miért igazolták le.

Azzal egyetértek, hogy elgondolkodtató nézni, hogy a 3-4 légióssal felálló, nagyrészt horvát fiatalokra építő Zágráb simán partiban van a világ minden pontjáról összevásárolt veszprémi csapattal.

Tragédia viszont szerintem nem történt, a Barcát leszámítva az összes nagy szokott pontot hullajtani hasonló meccseken.

Előzmény: birka_zoli (8821)
Kyra** Creative Commons License 2022.12.01 0 1 8826

A Plock és a Bukarest elleni meccsek után látjuk majd, hogy a tegnapi csak egyszeri kisiklás volt-e?

Vagy más baj van.

Psenior Creative Commons License 2022.12.01 0 2 8825

4-5 védéssel senki ellen nem lehet nyerni. A szélsőink teljesen leépítve formájukat tekintve, Mikita ugyan még ellenáll, de lassan Ő is kifullad. A játékvezetői felfogás nekünk nem kedvezett elsősorban a belemenések és zárások terén, mivel betörésekre alapozzuk a játékunkat. 4 irányítónk van és igazi lövőnk nincs, nem is tudnánk változtatni ezen.

Tomek 87 Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8824

ha pedig nem a tegnapi vagy a múltheti meccsből mondtál vélemény akkor valamit nagyon elnéztél szerintem .

Előzmény: Tomek 87 (8823)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.12.01 0 3 8823

és akkor mindjárt rossz edző meg el kell küldeni ? a többi meccset is kellett volna figyelni és az alapján véleményt mondani és szerintem az alapján egyátalán nem akkora gond Iliccel amit felfestel itt .Ilyen van egyébként egy edző és egy csapat  életében ,hogy semmi jön össze .Tegnap katasztrófa volt ezt alá kell írni, itthon is nyögvenyelős volt de előtte azért rendben volt minden .Összképet egy szezont kell majd értékelnünk tőle majd.Ilyen már volt máskor is régebben .Sőt olyan is ,hogy egy döntetlen és rossz játék  után pár idióta vezető elküldött szezon közbe  egy edzőt akit azóta is siratnak Veszprémbe .Itt most meg kell találni az okokat elemezni és javítani és ebből a szempontból a legjobb időben jött ez a pofon. Ilic szerintem sokat fejlődött pedig neki nem volt egy Gíslasonja mint Jichának akitől el tud lesni pár dolgot  és hamár ezt ez utat választotta a klub akkor hagyni kell őt dolgozni had tanuljon a hibáiból is mert attól lesz majd egy kíváló edző.

Előzmény: Gozo (8822)
Gozo Creative Commons License 2022.12.01 -2 1 8822

Szerinted az csupán a tegnapi vereség hatására írtam amit írtam? Olvasd el még egyszer! Írtam, hogy voltak ennek előjelei. Szerintem (és szigorúan csak az én véleményem) Nilic nem tud hatni a játékosokra. Most már elővette a keményebb hangnemet is és nem is csak ezen a meccsen és nem is először, még sincs változás.

Előzmény: Boymadi (8813)
birka_zoli Creative Commons License 2022.12.01 0 6 8821

Elszomorító, ugyanakkor meg irígylendő, hogy a Zagreb nem biztos, h saját nevelésű, de Leimetert és Dudicsot kivéve horvát játékosokkal, edzővel elvert minket, példát mutatva küzdésből, lelkesedésből, akaratból, valószínüleg a mi jólfizetett profijainkhoz mérten kevesebbért játszva.

Hogy van az, hogy a balkáni csapatok éről évre elő tudnak húzni a kalapból olyan fiatalokat akiket bátran be is tudnak dobni a mélyvízbe és nem süllyednek el, hanem úsznak és húzzák a szekér helyett hamár mélyvíz a hajót?

Miben jobbak, valószínüleg mindenben, legkevésbé fizikumban, de technikában, képzettségben, és főleg fejben iszonyatos erősek, le a kalappal előttük. Tegnap Srnka a maga 24 évével már idősnek számított az öreg magot kivéve a többiek még fiatalabbak. Mi meg küzdünk a 2 húszévesünkkel, és örülünk h legalább ketten vannak, de lassan epizódszerepre is kevesekké válnak.

Remélem a tegnapi csak egy kisiklás volt, van még két elvileg simának gondolt meccs a bl-ben, de egyrészt nem hiszem, h feltett kézzel állna ki a Plock és a Bukarest, de nagyon résen kell lenni, mert ezzel elronthatjuk az eddig eredményben mindenképpen szép képet mutató őszt!

Elderaa, Ed-dera, v mittomén hogy kell írni, eddig tényleg betli, de felmerül a kérdés, h ennek ellenére miért kap ennyi lehetőséget? Tőlem nem állnak messze a merész gondolatok, egyik sem szívderítő, vagy ennyire benézte mindenki a képességeit és még most sem hisz a szemének és várja a csodát, v egyéb okok miatt van itt, pl. Yahia lelkiállapotáért, v olyan szerződése van, h ennyit és ennyit kell játszon?

Elísson meg magára vessen, olyan nem lehet egy vérprofi játékosnál, h két kulcspillanatban sem tudja elkapni a labdát! Egyrészt tudta, hogy ahová jön ott nem a széljáték az erősség, de ha nem is kap annyi lehetőséget és labdát, vhogyan formában kellene tartsa magát! Nagyon kíváncsi leszek, ha bekerül az izlandi keretbe és a vb-n megszórja majd magát ellenünk, akkor én azonnali hatállyal meneszteném :)

FrancisBlade Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8820

Izomsérülés, remélhetőleg hamar felépül.

Előzmény: videkiman (8819)
videkiman Creative Commons License 2022.12.01 0 0 8819

No Lauge, no party. Az elejét nem láttam, miért nem volt?

Gabalier Creative Commons License 2022.11.30 0 0 8818

Azert azt szerintem lehet látni, ha egy emberben több van, de hibazgat es még nem jönnek ugy be a megoldásai. Eldeeranak sajnos nincsenek megoldásai, teljesen veszélytelen kapura, nincs normális lövése. Nenadic bundesliga golkiralykent érkezett, a Siskarjov hasonlat megallja a helyét. 

Azzal is egyet értek, hogy Elisson nem sokáig lesz Veszprémben, a testbeszede is sokat elmond...

Előzmény: Boymadi (8815)
Boymadi Creative Commons License 2022.11.30 0 0 8817

Ez igaz, szerintem is kockázatosabb igazolás mint Nenadics. Viszont El-Deraa érdemei abban, hogy Egyiptom ilyen jól szerepelt az elmúlt világversenyeken, szerintem vitathatatlan. Neki különösen nehéz dolga van, hisz teljesen más kultúrából jön. Sajnos az is igaz, hogy sok ellenpélda, más kultúrából érkező játékosok gyakran nem válnak be aztán az európai kézilabdában, a jó válogatott teljesítmény ellenére sem. Pl. a a tunéziai játékosok (Jallouz, Bannour) is ilyen. Talán az egyetlen pozitív példa aki eszembe jut az pont Yahia.

Előzmény: Tomek 87 (8816)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.11.30 0 0 8816

Nenadicról mielőtt idejött tudni lehetett már akkor ,hogy egy zseni ezt bizonyította is több szezonba a bundásba is. Eldera már volt Dániában is és ottsem voltak meg elégedve vele ...Ettől függetlenül remélem bebizonyítja amit Láttak benne Laciék

Előzmény: Boymadi (8815)
Boymadi Creative Commons License 2022.11.30 -1 0 8815

Emlékeim szerint az első pár hónapja után - amikor ideigazolt - ezt Nenadicsról is el lehetett mondani. Reméljük El-Deraa is jobban fogja folytatni. A Magdeburg ellen pl. kimondottan jó volt. 

Tomek 87 Creative Commons License 2022.11.30 0 2 8814

Katasztrófa nincs szerintem  Ilicnek  van mit tanulnia mert voltak hibái neki is ez biztos de vészharangot se kell fújni még szerintemse  . 

Előzmény: Boymadi (8813)
Boymadi Creative Commons License 2022.11.30 0 3 8813

Ilics az egyik legjobb első másfélévet produkálja az eddigi Veszprém edzők közül. Ilyet ne egy csoportmeccs vereség után írj (aminek szinte nulla jelentősége van), hanem mondjuk az adott szezon után. Sosem fogom megérteni a lélektanát, hogy miért vetítik ki rendszeresen emberek az utolsó meccsen látottakat a szezon hátralévő részére. Teljesen fölösleges. Eddig összességében kimondottan jól teljesítette az őszt a csapat.

Előzmény: Gozo (8810)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.11.30 0 0 8812

sajnos igen Siskarev szerintem gyengébb volt .De én nem tudom Laciék mit láttak benne  ! Se nem védekezik jól se nem irányít jól és a meccsenkénti 1-2 gólja nagyon kevéske. Sajnos Casado is ugyan ez lesz jövőre . Szóval lesz egy Mahénk középen ami édes  kevés lesz .Persze ha marad mert még őse biztos.

Gozo Creative Commons License 2022.11.30 0 0 8811

Mint írtam voltak árulkodó jelek.

Nem hiába van egyre több kiabálos időkérés. Látja Ilic hogy baj van, de hiába próbálkozik nem tudja kimozdítani a csapatát ebből az állapotból.

A Zagreb ma küzdésben nőtt fölénk. Itt jelenleg a csapat nagy része nem hajlandó felvenni a melósruhát.

Előzmény: Tomek 87 (8808)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!