Még két hét, és továbbiak intézése miatt a jelentkezést lezárjuk. Kérek mindenkit hogy ha komolyan gondolja a túrán való részvételét, és még nem tette volna meg, töltse le a jelentkezési lapot, ide kattintva -és mihamarébb küldje el nekem.
Hello Baal ! Te azért meg tudnál simán valositani egy "szárnyas hajót" és nem is akár milyet . Remélem érted mert a többiek biztos nem . Ha tesem akkor hivj fel . üdv doktor4
Tegnap csináltattam az egyik lószállító utánfutó tetőszerkezetére ponyvát. Az megfordítva tök úgy néz ki mint egy csónak. Szép látvány lenne. Lószállító hanyatt-homlok vizen:)))
Ha hiszitek ha nem eddig dolgoztam. A fene enné meg. Na. A topik nem túra-függő. Igaz ezért jött létre, de ha vissza olvasgat valaki, hát volt itt szó mindenről. A 800 hozzászólás azért jelzi hogy mennyire életképes. A nyárról: Tervezek egy versenyt a dilis hajóknak. azaz minden olyan tárgy ami úszik a vízen, de nem hajó. Ismerjük ezt a repülősöknél, autósoknál. Legyen hát a hajósoknak is ilyen. Igazából a motoros úszóasztal adta az ötletet, amit a másik topikra asszem gps tett fel. Az elképzelésem már megvan!Ha összejön nagy röhögés tárgyát fogja képezni, még ha úszni nem is fog sokáig. Bár akkor jó ráb......:))))
Juj a Lenin-es buli az nem a szívem ügye:))))) Nem szeretem a diktatórikus dolgokat.........
Papa !! A topik él , ... élni fog !!!! A jelen túra függvényében már tervezzük a következő megmérettetést .Egyébként ez a túra "2009 " változata is tervbe van véve !! De van meg nekünk Kőrös meg Dráva folyóink is . üdv doktor4
Abba viszem a vizet, mert ha véletlenül eltévedek és sivatagba kerülök, ott az arabok 1az1-ben h_iszkire cserélik. Én pedig részegen biciglizek tovább. Mert hát a váratlan eseményekre is felkészűl a jó KAPITÁNY. Kérdés: mi lesz a topikkal a tura után? /epilóg,és fine/ vagy szervezzük a következőt ami talán még jobb lessz mint a mostani? MERVIpapa
HELLÓ FIUK ! Űzenet: olvastam a vhar kozmetikával kapcsolatos fejleményeket, biztos kevesebb km.-rel meg uszod ezt a manövert igy. Baalnak! MERVIPAPÁTol
/már spórolok a benzinnel a turára,csak bicigli és kutya, semmi autó/
Sajnos én még mindig nem tudom mi lesz a túrával.. legalábbis részünkről. :(
A trailerem papírjai még nincsenek meg... 1 hónapja 2 hónapot mondtak az okmányirodán. És a hajó is még darabokban. De rajta vagyok az ügyön erősen. Hétvégén kész a kaszni. Utána viszem a kárpitoshoz... ő is molyol rajta még 1 hetet. Közben, - utána kábelezés... talán a megrendelt lámpám is megérkezik addigra.. sikerült kiválasztanom pont azt az egy típust, amit nem küldött el a gyártó. Aztán motor vissza. És kész.... Leírni egyszerű volt. Remélem gyakorlatban sem jön közbe már semmi.
Jó lenne, mert például már többen ott leszünk előző nap. A szállást meg kicsit sokallom. No de nincs ismerősünk, csak neked. Így hát sajna intézkedned kellene :))))) Sőt jönnöd is kéne.....