Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Brin Creative Commons License 2004.11.29 0 0 90

Sziastok!

Én is csatlakoznék, pénteken vesszük át a kocsit.

Lacetti SW 1.6 Elitce C.

Az ára 3.539.000 + metál + forgalombahelyezés, ami kb 3.690.000 lett volna.

Mindennel együtt kaptam 200.000 (+ gumiszőnyeg és felteszik a téli gumikat is) engedményt és 7% körüli THM-el a hitelt.

A Chevrolet Perfektnél vettem elég korrekt és udvarias a kiszolgálás. Én speciel nem találtam jobb vételt, amit ár/érték arányban érdemes lenne megvenni. Jövőre 8-10% - os áremelkedést jósolnak a regadó és az infláció miatt, így inkább még most megvettem.

Detonátor Creative Commons License 2004.11.25 0 0 89
Köszi! Jó Detonátor hótig tunyul. :)
Előzmény: Sezlony (55)
S.Zola Creative Commons License 2004.11.22 0 0 88
Az nem sok egy kombitól.
Előzmény: Ádám77 (87)
Ádám77 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 87

Én is csak jókat tudok mondani.

Egy dolog nem tetszik, de ezért az árért el lehet felette nézni:

Kicsit magas a fogyasztás; 9,5l városban 2 személlyel, 1.6 SW

Bár az 1.6-os thaliám is mostanában 9 litert fogyaszt és egy főre, holott 8,3-8,6 szokott lenni...

Előzmény: tibra (86)
tibra Creative Commons License 2004.11.22 0 0 86
Gépkocsi bővítés előtt vagyunk mi is. Kérdezlek benneteket, hogy milyen a fogyasztasuk ezek a verdáknak? Illetve csak egy megállapítás - nekem a honlapon megjelent jellemzőket nézve a biztonsági alkalmazások csöppet szerénynek tűnnek.
S.Zola Creative Commons License 2004.11.21 0 0 85
Olvastam egy 1.4 5 ajtós tesztet egy nem gagyi autósújságban. Nem igazán tudtak rosszat írni róla. Ellenben pozitívumot igen. Szóval megéri az árát. Ha nagyon új autót akarnék már rohannék is érte :)
reas Creative Commons License 2004.11.16 0 0 84
Talán jövő héten megyek megvenni, majd meglátjuk mennyit sikerül lealkudni.
Az Elite felszereltségből van több féle, és az egyikben van automata légkondi.
Előzmény: GGerg (83)
GGerg Creative Commons License 2004.11.16 0 0 83

Ne tartsa meg a kereskedő! Pont az Opelnél megy a téligumi-akció. Le lehet szerintem alkudni az üzembehelyezést, de én megpróbálnám a metált is. Nem a Platinumban van csak automata kondi? 

Gergő

Előzmény: reas (82)
reas Creative Commons License 2004.11.16 0 0 82
Sziasztok!

Megnéztem az 5 ajtós 1.6-os Elite-t amelyikben van automata légkondi+oldallufik 3.359 ezerért adják metálfénnyel + 74e az üzembehelyezés. Szerintetek le lehetne alkudni az üzembehelyezési díjat? Meg nyári gumikkal szállítják, szeretném ha átszerelnék téli gumikra, a nyárit meg tartsa meg a kereskedő. Ti is alkudtatok az árra?
sidespin Creative Commons License 2004.11.15 0 0 81
köszi, a tiétek kombi? és nem ölik 1mást hátul?:) szóval viszonylag kényelmesen elvannak?:)
Előzmény: ditkehajnal (79)
Négyesi Creative Commons License 2004.11.13 0 0 80
Kié ez a szép Nubira????
Előzmény: lufi77 (78)
ditkehajnal Creative Commons License 2004.11.12 0 0 79

Szerintem elférnek.

Nálunk két 12 éves és egy 9éves /ő még ülésmagasítóban/ ül hátul.

1,30 az ülés szélessége.

Előzmény: sidespin (77)
lufi77 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 78
Sziasztok!
Bocsi,de lehet,hogy érdekel valakit.
Eladó egy 15 hónapos Nubira III 1.6 SX COOL,vagy terepjáróra cserélem.14000 km van benne.Ezüst szinű.Hitel átvállalással is.
A téli gumiról annyit,hogy ne vegyetek más méretű gumit mert gajra vágja a futóművet és a kmóra is csalni fog!
sidespin Creative Commons License 2004.11.12 0 0 77
Nekem végül is mindegy milyen lesz az a diesel, a lényeg, hogy legyen, gondolom így is úgy is valami korszerű common rail lesz.

Tulajok, szerintetek hátul elfér 3 gyerek?
Előzmény: aamen (76)
aamen Creative Commons License 2004.11.12 0 0 76
"Jövőre jön. Tippem, hogy az is valami FIAT diesel lesz"

sajnos, nem a devu meg a gm idok elott elkotelezte magat a vm motori mellett, ok epitik az uj dizelmocigyarat (a vm motori szallitotta anno a hyundai-nak is a dizelteknikat).
Előzmény: Ádám77 (74)
ditkehajnal Creative Commons License 2004.11.11 0 0 75

Sziasztok!

Nos 1 hete élvezzük az SW Elite 1,6-os kényelmét. :-)

Nekem nagyon szimpi. Élmény vezetni, szinte magától megy.

Muzeális darabnak tekintik bárhol megyek vagy megállok mindenhol megnézik.

Eddig még csak egy menta zöldet láttam a szentendrei úton.

/A miénk imperiál kék./ Hol van a többi?

A fogyasztása úgy látom 9 körül lesz, de eddig csak városban voltam.

Ahhoz képest nem rossz, hogy az 1,4-es Kalos megette a 10 litert.

Ja és hiába hosszabb mégis könnyebb parkolni, kanyarodni vele.

Nagyon biztonságosnak tünik.

Egyedül a Merciseknek nem tetszik ők akik folyamatosan megpróbálják megmutatni, hogy Ők a jobbak.

Ádám77 Creative Commons License 2004.11.11 0 0 74

"... az 1.8 swről pl. egy tesztben 13-14 lityis városi fogyit zengtek. "

Az 1.6 SW városban két személlyel egyelőre(!) 9.2l, és nincs tojás a gázpedál alatt :)

"És nincs belőle diesel, ami nálunk is egyre inkább szarügy, remélem csak egyenlőre nincs."

Jövőre jön. Tippem, hogy az is valami FIAT diesel lesz, mint a többi Opelben és Suzukiban.

Előzmény: sidespin (73)
sidespin Creative Commons License 2004.11.11 0 0 73
Nekem ios furcsa volt, hogy chevrolet lesz és nehezen fogadtam el, mind2 oldalról kicsit komikus a dolog, hisz a chevrolet rajongók undorkodnak a daewoo miatt, a daewoosok pedig egyenlőre nem bírnak mit kezdeni az új névvel. Vajon régi jó kollegánk daewoo fun átkereszteli a nevét???

viszont kétségtelen, hogy a lacetti egy alsó közép autó és nem csak mondvacsináltan, mint a hyundai accent (amit egyébként szintén szeretek, de az akkor is kisautó), vagy a thalia vagy pláne a dacia. Ez tengelytávban, méretekben valóban kompakt autó, amiből eddig a legolcsóbbak 3,1 3,2 körül voltak, de a japánok meg az új németek 3,7 körül kezdődnek. Nagy tett szvsz hogy 2,7 körül az 5 ajtós elérhető. Ráadásul jól néz ki.

Ami a belteret illeti szerintem kicseszett jól néz ki (ja, grafikus vagyok tehát van közöm a designhoz), kár hogy fogyasztásilag nem sok jót hallottam róla eddig, 1.8 swről pl. egy tesztben 13-14 lityis városi fogyit zengtek.

És nincs belőle diesel, ami nálunk is egyre inkább szarügy, remélem csak egyenlőre nincs.
suzuIS15GT Creative Commons License 2004.11.10 0 0 72

Sziasztok!

Először is itt egy teszt link adatokkal:

http://www.autobild.de/artikel.php?artikel_id=6278

Sajnos az 1.6-os fogyasztásával csinálhatna vmit a GM.:((

Egyébként nagyon tetszik az 5 ajtós be is vagyok indulva rá, de hát anyagi okok miatt nem tudom megvenni.:((

Viszont ha van vkinek 1.4, 1.6 -os motorral tapasztalatai akkor szívesen venném ha megosztaná.

Fogyasztás és az 1.4 -gyel mennyire gyenge?

Egy tesztben olvastam hogy az 1.4-es elég gyenge viszont takarékos 7 körüli fogyit mértek.

Sajnos a 4 ajtós Lacettinek a hűtörácsát igazán meghagyhatták volna a Nubiráé sokkal jobb volt:((

Üdv

mephysto Creative Commons License 2004.11.10 0 0 71
Én azt hiszem maradok az 1.4-nél. Nálunk 1953-as, Bp-i, B10-es lesz a tulaj, ~6e huf / negyedév az uniqa-nál. Casco nem tudom mennyi lesz, de azt muszáj kötni. Sosem lehet tudni mi lesz. a a kötelező GFB-vel sokat nem ér ez ember.

Azért még kalkuláltatok egy 1.6-ost is a kereskedővel.
Előzmény: Ádám77 (70)
Ádám77 Creative Commons License 2004.11.10 0 0 70

Amikor vettük, még csak Alianz-ost lehetett kötni, így mindkettő az lett:

1.6 SW Elite + metálfény esetén

CASCO: 10% önrész / 100 000,- => majdnem 12 100,- / hó

GKFB:    B10, 1950-es születésű, budapesti férfi => 11 900,- / negyedév

Nem emlékszem a pontos számokra.

Előzmény: mephysto (69)
mephysto Creative Commons License 2004.11.10 0 0 69
Köszönöm a választ, elég megnyugtató amit írtál :)

Az 1.4 vs 1.6-tal jelenleg az a gondom, hogy nem tudom mennyivel kell rá több biztosítást fizetnem. Ennek még utána nézek. Azt a 150e huf különbséget még meg is érné...
Előzmény: Ádám77 (68)
Ádám77 Creative Commons License 2004.11.09 0 0 68

Sziasztok!

Az autó nem rossz vétel, ilyen áron nem igen van versenytársa!

Kényelmes, és az alapváltozat is sok extrát tartalmaz, olyanokat is, amit más márkánál a jól felszereltek is csak felárért.

Nem zörög, és kimondottan jó minőségű anyagokat használtak fel benne.

Ha jobban megnézi az ember, rögtön látszik, hol lehetett azt a kb 1 millió forintot megspórolni, amivel olcsóbb a kategória társaknál, de ez nem befolyásolja a az autó használatát.

Szerintem nem kellett volna az oldallégzsákokat kihagyni már az alapváltozatból sem, de remélhetőleg soha nem fogom megbánni, hogy nincs benne.

Az 1.4-est nem vezettem, de az ötajtós kb olyan lehet vele, mint az Octavia, vagy a Leon hasonló változata: városban nem érezni a különbséget, autópályán is megfelelő, de a gyorsulás versenyre nem fog senki nevezni vele.

Ha megteheted, érdemesebb a nagyobb motort  és a jobban felszerelt változatot megvenni, mert annak a használati értéke is nagyobb. Fogyasztásra sem több, de autópályán és országúton azért sokkal magabiztosabb vele az ember.

A digit klíma kérdését a kereskedő is udvariasan kikerülte... :)

Előzmény: mephysto (64)
Négyesi Creative Commons License 2004.11.09 0 0 67

Szia !

Leakarod cserélni a kalost??ÍRj nekem bövebben hogy miként oldod meg.Nekem is megfordúlt a fejembe.Nagyon tetszik az 5 ajtós Lacetti.

Szia Négyesi. 

Előzmény: mephysto (64)
Sezlony Creative Commons License 2004.11.09 0 0 66
Én felhívtam a Sevrolé infóvonalat, és aszonták, 1 salgótarjáni nőci volt a nyertes. Tulajdonképpen mindegy is, mert se kecskeméti, se salgótarjáni, se nő nem vagyok...
:(
Előzmény: ditkehajnal (62)
reas Creative Commons License 2004.11.08 0 0 65
Sziasztok!

Én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Az 1.6 és az 1.4 között mennyi a különbség? Megéri a nagyobbat megvenni?
mephysto Creative Commons License 2004.11.08 0 0 64
Sziasztok!

Nagyon haldoklik a topic :) Pedig egy 5 ajtós Elite 1.4+ megvásárlásának küszöbén vagyok és kíváncsi lennék a tapasztalatokra! Remélem vannak már :)

Ádám77 Creative Commons License 2004.11.04 0 0 63

De igen, Kléber Krisalp HP 195/55-R15 méretűt, "akciósan", kicsit drágábban, de ebben az árkategóriában.

Jó autókázást!

Biztos Te is élvezni fogod!

Előzmény: ditkehajnal (62)
ditkehajnal Creative Commons License 2004.11.02 0 0 62

Szia Ádám!

17.500.-/db a gumi az Auchanban.

Te még nem vettél a tiédre?

Ma megnéztük és elfér alatta ez a méret. :-)

Végre csütörtökön átvehetjük.

Nos a 29-i sorsoláson állitólag egy kecskeméti nő nyerte meg az autót. :-(

Ádám77 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 61

Tényleg hülyeség, hogy a románok ragaszkodtak a Daewoo névhez...

Ezt a megoldást még nyáron hallottam a Schillernél, de nekem is logikusabbnak tűnik az a válasz, hogy a GM autót gyárt, és nem mikrohullámú sütőt.

Egyébként, ugyanez az autó létezik Suzuki (USA), Holden (Ausztrália) és Buick (Kína) márkanéven is.

Az is tény, hogy Romániában is van egy összeszerelő üzem, de onnan például a Matizokat nem ide hozzák, hanem keletebbre viszik. Ezek után annak meg mi lesz a neve? Érti ezt még valaki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!