Züllés, fertő, mocsok! Fúj! Egy kicsit nem figyelek oda, máris indul az elhajlás. Szégyelljétek magatokat; főleg az álszentek, akik előbb szidnak, utána utánoznak. Na, mindjárt demonstrálom, hogy igenis lehet szalonképes állatos rímeket írni. Más kérdés, hogy az kit érdekel... :)
Frusztráló versenypecázás a bajnokkal Bátyja mázsás halán zúg a
horgászkirály, Zalán húga.
A öregasszony a falura hagyta sok pénzét - és kedvenc kacsáját Megörökölte Páty Olga Tását:
ki folytatja pátyolgatását?
A kakas plasztikai műtétje után szlovák réteken lábadozik Finom, friss a tót paraj -
vígan leng a póttaraj!
na jó, az utolsó csak átvitt értelemben állatos:
Ne vidd túlzásba! Nem kéne annyit inni a bulin:
nagyon fogod majd unni a bilin...
Az a kecskerím arról szól, hogy szegény teve olyan fáradt, hogy jártányi ereje sincs, ezért ha haladni akarsz, kénytelen vagy egész nap húzni magad után :-)
Miért kellene ezt irigyelnünk töle? :-)
Ha hozzászólhatok a szex és állat témához, szerintem az a lényeg, hogy kérdezd meg előtte a tevét is. Ha megvan a kölcsönös szimpátia, akkor még az állatvédőknek se lehet kifogásuk. Ja, és persze utána ne írj belőle rímet, és akkor nekünk se lehet kifogásunk. Vagy túl sokat kérek? :)
Az erdő néhány kis állata beköltözött az évek óta magányosan élő távírász rendetlen otthonába Nem tett kárt a morse bocsokban,
de hogy bírja a borz e mocsokban?
A focisták elbutulása foglalkozási ártalom Addig-addig fejeltem,
míg nevemet is felejtem...
Párom álmában beszél, amivel minden éjjel a frászt hozza rám Felriadtam egy szóra éjjel,
ezért tört az óra széjjel.
Papa, ha még sokat hadonászik, megfázik ez a szegény állat! Miért nem látok inget e tevén?
Mert felém ezzel integet e vén.
De válogatós ez a kórusvezető! A kórusomba e teve se kéne, el-
adom majd, mert keveset énekel.