:DDDDD UltraLOL
Most kaptam sms-t, "szép karácsonyt és boldog új évet" stb.. viszont nem ismerős a szám. Felhívtam. Ismeretlen hang, de jót cseverésztünk. Suliról, egyebekről, miegymás. Aztán rákérdeztem, hogy hogyhogy Pécsen tanul. Mióta? Mert bennem végig az volt, hogy gőzöm nincs kivel beszélek, de hátha kiderül majd, meg úgyis azt beszéltük, hogy január elején ráér, így addig tudok várni. Bár úgy éreztem, hogy bisztoss az egri csajszi lesz az, de mittomén.
1 ötlet jött: "Honnan tudod a számom? Mert a régit elhagytam..." aztán mondja, hogy már vagy 2 éve tudja ezt a számot.
Leesett. Akkor ő azzal akart beszélni akitől kaptam a kartyát, én meg azt hittem azzal beszélek, akit már vagy másfél, 2 éve nem láttam. Wow! Röhej, de ahhoz képes egész jót dumcsiztunk :)
Áhh! Kedvem az full 0. Sőt minuszban van eléggé. Karácsony... Asszem most lesz a legnehezebb majd a mosoly, idén.
Lehet, hogy inkább most lefekszem. Bár föl se kelnék..
Nah! Voltam HADKIEGen, behívó áthúzva, már csak abban kell bízni, hogy a Főv.Közig.Hiv. megadja a polg.szolg.ot. Különben viszlát! Nah. kb. 1 hónap és kiderül.
Undorító egy idő van kint. :((
Na, egészen felkeltem. Hugomat is sikerült felkeltenem egy jolirányzott sms-el. :) De legalább megtudtam hogy a szülöi gárda egyik felének mit vegyek. Kémkedek tovább. Szerintetek megkérdezzem töle hogy mit akar névnapjára? :)
CSAK EGY ORÁT HAGY ALUDJAK TE PARASZT GECI FALLOSSZOPO MOCSKOS KÖCSÖG! HOGY ROHADNÁL MEG A KURVA ANYÁDDAL EGYÜTT TE CIGÁNY!!!!!! MIÉÉÉÉÉÉÉÉRT!?? CSAK EGY ORÁT ADJ!!!
hát..
hogy a kreativitásommal brillírozzak előtted: kepeslap.hu :PP
amúgy a yahoonak is van ilyen.
egyebet nemtudok elmondani. ezt is az orsi küldte nekem:)
na, alszom csecs.
Nyálazdani most nem akarok, egyébként azok is nagyon jauk. ;)
Itt tényleg jok vannak, már végignéztem egy rakattal, de még nem találtam igazán jokat. Ö meg küldni nekem tonnaszámra a jobbnál jobb képeslapokat. de itt most van!! :)) THX!