Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

S.Zola Creative Commons License 2004.11.29 0 0 91
Mindenki kombit vesz ?? Mikor vesz már valaki 5 ajtóst ?
Előzmény: Brin (90)
Brin Creative Commons License 2004.11.29 0 0 90

Sziastok!

Én is csatlakoznék, pénteken vesszük át a kocsit.

Lacetti SW 1.6 Elitce C.

Az ára 3.539.000 + metál + forgalombahelyezés, ami kb 3.690.000 lett volna.

Mindennel együtt kaptam 200.000 (+ gumiszőnyeg és felteszik a téli gumikat is) engedményt és 7% körüli THM-el a hitelt.

A Chevrolet Perfektnél vettem elég korrekt és udvarias a kiszolgálás. Én speciel nem találtam jobb vételt, amit ár/érték arányban érdemes lenne megvenni. Jövőre 8-10% - os áremelkedést jósolnak a regadó és az infláció miatt, így inkább még most megvettem.

Detonátor Creative Commons License 2004.11.25 0 0 89
Köszi! Jó Detonátor hótig tunyul. :)
Előzmény: Sezlony (55)
S.Zola Creative Commons License 2004.11.22 0 0 88
Az nem sok egy kombitól.
Előzmény: Ádám77 (87)
Ádám77 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 87

Én is csak jókat tudok mondani.

Egy dolog nem tetszik, de ezért az árért el lehet felette nézni:

Kicsit magas a fogyasztás; 9,5l városban 2 személlyel, 1.6 SW

Bár az 1.6-os thaliám is mostanában 9 litert fogyaszt és egy főre, holott 8,3-8,6 szokott lenni...

Előzmény: tibra (86)
tibra Creative Commons License 2004.11.22 0 0 86
Gépkocsi bővítés előtt vagyunk mi is. Kérdezlek benneteket, hogy milyen a fogyasztasuk ezek a verdáknak? Illetve csak egy megállapítás - nekem a honlapon megjelent jellemzőket nézve a biztonsági alkalmazások csöppet szerénynek tűnnek.
S.Zola Creative Commons License 2004.11.21 0 0 85
Olvastam egy 1.4 5 ajtós tesztet egy nem gagyi autósújságban. Nem igazán tudtak rosszat írni róla. Ellenben pozitívumot igen. Szóval megéri az árát. Ha nagyon új autót akarnék már rohannék is érte :)
reas Creative Commons License 2004.11.16 0 0 84
Talán jövő héten megyek megvenni, majd meglátjuk mennyit sikerül lealkudni.
Az Elite felszereltségből van több féle, és az egyikben van automata légkondi.
Előzmény: GGerg (83)
GGerg Creative Commons License 2004.11.16 0 0 83

Ne tartsa meg a kereskedő! Pont az Opelnél megy a téligumi-akció. Le lehet szerintem alkudni az üzembehelyezést, de én megpróbálnám a metált is. Nem a Platinumban van csak automata kondi? 

Gergő

Előzmény: reas (82)
reas Creative Commons License 2004.11.16 0 0 82
Sziasztok!

Megnéztem az 5 ajtós 1.6-os Elite-t amelyikben van automata légkondi+oldallufik 3.359 ezerért adják metálfénnyel + 74e az üzembehelyezés. Szerintetek le lehetne alkudni az üzembehelyezési díjat? Meg nyári gumikkal szállítják, szeretném ha átszerelnék téli gumikra, a nyárit meg tartsa meg a kereskedő. Ti is alkudtatok az árra?
sidespin Creative Commons License 2004.11.15 0 0 81
köszi, a tiétek kombi? és nem ölik 1mást hátul?:) szóval viszonylag kényelmesen elvannak?:)
Előzmény: ditkehajnal (79)
Négyesi Creative Commons License 2004.11.13 0 0 80
Kié ez a szép Nubira????
Előzmény: lufi77 (78)
ditkehajnal Creative Commons License 2004.11.12 0 0 79

Szerintem elférnek.

Nálunk két 12 éves és egy 9éves /ő még ülésmagasítóban/ ül hátul.

1,30 az ülés szélessége.

Előzmény: sidespin (77)
lufi77 Creative Commons License 2004.11.12 0 0 78
Sziasztok!
Bocsi,de lehet,hogy érdekel valakit.
Eladó egy 15 hónapos Nubira III 1.6 SX COOL,vagy terepjáróra cserélem.14000 km van benne.Ezüst szinű.Hitel átvállalással is.
A téli gumiról annyit,hogy ne vegyetek más méretű gumit mert gajra vágja a futóművet és a kmóra is csalni fog!
sidespin Creative Commons License 2004.11.12 0 0 77
Nekem végül is mindegy milyen lesz az a diesel, a lényeg, hogy legyen, gondolom így is úgy is valami korszerű common rail lesz.

Tulajok, szerintetek hátul elfér 3 gyerek?
Előzmény: aamen (76)
aamen Creative Commons License 2004.11.12 0 0 76
"Jövőre jön. Tippem, hogy az is valami FIAT diesel lesz"

sajnos, nem a devu meg a gm idok elott elkotelezte magat a vm motori mellett, ok epitik az uj dizelmocigyarat (a vm motori szallitotta anno a hyundai-nak is a dizelteknikat).
Előzmény: Ádám77 (74)
ditkehajnal Creative Commons License 2004.11.11 0 0 75

Sziasztok!

Nos 1 hete élvezzük az SW Elite 1,6-os kényelmét. :-)

Nekem nagyon szimpi. Élmény vezetni, szinte magától megy.

Muzeális darabnak tekintik bárhol megyek vagy megállok mindenhol megnézik.

Eddig még csak egy menta zöldet láttam a szentendrei úton.

/A miénk imperiál kék./ Hol van a többi?

A fogyasztása úgy látom 9 körül lesz, de eddig csak városban voltam.

Ahhoz képest nem rossz, hogy az 1,4-es Kalos megette a 10 litert.

Ja és hiába hosszabb mégis könnyebb parkolni, kanyarodni vele.

Nagyon biztonságosnak tünik.

Egyedül a Merciseknek nem tetszik ők akik folyamatosan megpróbálják megmutatni, hogy Ők a jobbak.

Ádám77 Creative Commons License 2004.11.11 0 0 74

"... az 1.8 swről pl. egy tesztben 13-14 lityis városi fogyit zengtek. "

Az 1.6 SW városban két személlyel egyelőre(!) 9.2l, és nincs tojás a gázpedál alatt :)

"És nincs belőle diesel, ami nálunk is egyre inkább szarügy, remélem csak egyenlőre nincs."

Jövőre jön. Tippem, hogy az is valami FIAT diesel lesz, mint a többi Opelben és Suzukiban.

Előzmény: sidespin (73)
sidespin Creative Commons License 2004.11.11 0 0 73
Nekem ios furcsa volt, hogy chevrolet lesz és nehezen fogadtam el, mind2 oldalról kicsit komikus a dolog, hisz a chevrolet rajongók undorkodnak a daewoo miatt, a daewoosok pedig egyenlőre nem bírnak mit kezdeni az új névvel. Vajon régi jó kollegánk daewoo fun átkereszteli a nevét???

viszont kétségtelen, hogy a lacetti egy alsó közép autó és nem csak mondvacsináltan, mint a hyundai accent (amit egyébként szintén szeretek, de az akkor is kisautó), vagy a thalia vagy pláne a dacia. Ez tengelytávban, méretekben valóban kompakt autó, amiből eddig a legolcsóbbak 3,1 3,2 körül voltak, de a japánok meg az új németek 3,7 körül kezdődnek. Nagy tett szvsz hogy 2,7 körül az 5 ajtós elérhető. Ráadásul jól néz ki.

Ami a belteret illeti szerintem kicseszett jól néz ki (ja, grafikus vagyok tehát van közöm a designhoz), kár hogy fogyasztásilag nem sok jót hallottam róla eddig, 1.8 swről pl. egy tesztben 13-14 lityis városi fogyit zengtek.

És nincs belőle diesel, ami nálunk is egyre inkább szarügy, remélem csak egyenlőre nincs.
suzuIS15GT Creative Commons License 2004.11.10 0 0 72

Sziasztok!

Először is itt egy teszt link adatokkal:

http://www.autobild.de/artikel.php?artikel_id=6278

Sajnos az 1.6-os fogyasztásával csinálhatna vmit a GM.:((

Egyébként nagyon tetszik az 5 ajtós be is vagyok indulva rá, de hát anyagi okok miatt nem tudom megvenni.:((

Viszont ha van vkinek 1.4, 1.6 -os motorral tapasztalatai akkor szívesen venném ha megosztaná.

Fogyasztás és az 1.4 -gyel mennyire gyenge?

Egy tesztben olvastam hogy az 1.4-es elég gyenge viszont takarékos 7 körüli fogyit mértek.

Sajnos a 4 ajtós Lacettinek a hűtörácsát igazán meghagyhatták volna a Nubiráé sokkal jobb volt:((

Üdv

mephysto Creative Commons License 2004.11.10 0 0 71
Én azt hiszem maradok az 1.4-nél. Nálunk 1953-as, Bp-i, B10-es lesz a tulaj, ~6e huf / negyedév az uniqa-nál. Casco nem tudom mennyi lesz, de azt muszáj kötni. Sosem lehet tudni mi lesz. a a kötelező GFB-vel sokat nem ér ez ember.

Azért még kalkuláltatok egy 1.6-ost is a kereskedővel.
Előzmény: Ádám77 (70)
Ádám77 Creative Commons License 2004.11.10 0 0 70

Amikor vettük, még csak Alianz-ost lehetett kötni, így mindkettő az lett:

1.6 SW Elite + metálfény esetén

CASCO: 10% önrész / 100 000,- => majdnem 12 100,- / hó

GKFB:    B10, 1950-es születésű, budapesti férfi => 11 900,- / negyedév

Nem emlékszem a pontos számokra.

Előzmény: mephysto (69)
mephysto Creative Commons License 2004.11.10 0 0 69
Köszönöm a választ, elég megnyugtató amit írtál :)

Az 1.4 vs 1.6-tal jelenleg az a gondom, hogy nem tudom mennyivel kell rá több biztosítást fizetnem. Ennek még utána nézek. Azt a 150e huf különbséget még meg is érné...
Előzmény: Ádám77 (68)
Ádám77 Creative Commons License 2004.11.09 0 0 68

Sziasztok!

Az autó nem rossz vétel, ilyen áron nem igen van versenytársa!

Kényelmes, és az alapváltozat is sok extrát tartalmaz, olyanokat is, amit más márkánál a jól felszereltek is csak felárért.

Nem zörög, és kimondottan jó minőségű anyagokat használtak fel benne.

Ha jobban megnézi az ember, rögtön látszik, hol lehetett azt a kb 1 millió forintot megspórolni, amivel olcsóbb a kategória társaknál, de ez nem befolyásolja a az autó használatát.

Szerintem nem kellett volna az oldallégzsákokat kihagyni már az alapváltozatból sem, de remélhetőleg soha nem fogom megbánni, hogy nincs benne.

Az 1.4-est nem vezettem, de az ötajtós kb olyan lehet vele, mint az Octavia, vagy a Leon hasonló változata: városban nem érezni a különbséget, autópályán is megfelelő, de a gyorsulás versenyre nem fog senki nevezni vele.

Ha megteheted, érdemesebb a nagyobb motort  és a jobban felszerelt változatot megvenni, mert annak a használati értéke is nagyobb. Fogyasztásra sem több, de autópályán és országúton azért sokkal magabiztosabb vele az ember.

A digit klíma kérdését a kereskedő is udvariasan kikerülte... :)

Előzmény: mephysto (64)
Négyesi Creative Commons License 2004.11.09 0 0 67

Szia !

Leakarod cserélni a kalost??ÍRj nekem bövebben hogy miként oldod meg.Nekem is megfordúlt a fejembe.Nagyon tetszik az 5 ajtós Lacetti.

Szia Négyesi. 

Előzmény: mephysto (64)
Sezlony Creative Commons License 2004.11.09 0 0 66
Én felhívtam a Sevrolé infóvonalat, és aszonták, 1 salgótarjáni nőci volt a nyertes. Tulajdonképpen mindegy is, mert se kecskeméti, se salgótarjáni, se nő nem vagyok...
:(
Előzmény: ditkehajnal (62)
reas Creative Commons License 2004.11.08 0 0 65
Sziasztok!

Én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra. Az 1.6 és az 1.4 között mennyi a különbség? Megéri a nagyobbat megvenni?
mephysto Creative Commons License 2004.11.08 0 0 64
Sziasztok!

Nagyon haldoklik a topic :) Pedig egy 5 ajtós Elite 1.4+ megvásárlásának küszöbén vagyok és kíváncsi lennék a tapasztalatokra! Remélem vannak már :)

Ádám77 Creative Commons License 2004.11.04 0 0 63

De igen, Kléber Krisalp HP 195/55-R15 méretűt, "akciósan", kicsit drágábban, de ebben az árkategóriában.

Jó autókázást!

Biztos Te is élvezni fogod!

Előzmény: ditkehajnal (62)
ditkehajnal Creative Commons License 2004.11.02 0 0 62

Szia Ádám!

17.500.-/db a gumi az Auchanban.

Te még nem vettél a tiédre?

Ma megnéztük és elfér alatta ez a méret. :-)

Végre csütörtökön átvehetjük.

Nos a 29-i sorsoláson állitólag egy kecskeméti nő nyerte meg az autót. :-(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!