Az ára 3.539.000 + metál + forgalombahelyezés, ami kb 3.690.000 lett volna.
Mindennel együtt kaptam 200.000 (+ gumiszőnyeg és felteszik a téli gumikat is) engedményt és 7% körüli THM-el a hitelt.
A Chevrolet Perfektnél vettem elég korrekt és udvarias a kiszolgálás. Én speciel nem találtam jobb vételt, amit ár/érték arányban érdemes lenne megvenni. Jövőre 8-10% - os áremelkedést jósolnak a regadó és az infláció miatt, így inkább még most megvettem.
Gépkocsi bővítés előtt vagyunk mi is. Kérdezlek benneteket, hogy milyen a fogyasztasuk ezek a verdáknak? Illetve csak egy megállapítás - nekem a honlapon megjelent jellemzőket nézve a biztonsági alkalmazások csöppet szerénynek tűnnek.
Olvastam egy 1.4 5 ajtós tesztet egy nem gagyi autósújságban. Nem igazán tudtak rosszat írni róla. Ellenben pozitívumot igen. Szóval megéri az árát. Ha nagyon új autót akarnék már rohannék is érte :)
Talán jövő héten megyek megvenni, majd meglátjuk mennyit sikerül lealkudni.
Az Elite felszereltségből van több féle, és az egyikben van automata légkondi.
Ne tartsa meg a kereskedő! Pont az Opelnél megy a téligumi-akció. Le lehet szerintem alkudni az üzembehelyezést, de én megpróbálnám a metált is. Nem a Platinumban van csak automata kondi?
Megnéztem az 5 ajtós 1.6-os Elite-t amelyikben van automata légkondi+oldallufik 3.359 ezerért adják metálfénnyel + 74e az üzembehelyezés. Szerintetek le lehetne alkudni az üzembehelyezési díjat? Meg nyári gumikkal szállítják, szeretném ha átszerelnék téli gumikra, a nyárit meg tartsa meg a kereskedő. Ti is alkudtatok az árra?
Sziasztok!
Bocsi,de lehet,hogy érdekel valakit.
Eladó egy 15 hónapos Nubira III 1.6 SX COOL,vagy terepjáróra cserélem.14000 km van benne.Ezüst szinű.Hitel átvállalással is.
A téli gumiról annyit,hogy ne vegyetek más méretű gumit mert gajra vágja a futóművet és a kmóra is csalni fog!
"Jövőre jön. Tippem, hogy az is valami FIAT diesel lesz"
sajnos, nem a devu meg a gm idok elott elkotelezte magat a vm motori mellett, ok epitik az uj dizelmocigyarat (a vm motori szallitotta anno a hyundai-nak is a dizelteknikat).
Nekem ios furcsa volt, hogy chevrolet lesz és nehezen fogadtam el, mind2 oldalról kicsit komikus a dolog, hisz a chevrolet rajongók undorkodnak a daewoo miatt, a daewoosok pedig egyenlőre nem bírnak mit kezdeni az új névvel. Vajon régi jó kollegánk daewoo fun átkereszteli a nevét???
viszont kétségtelen, hogy a lacetti egy alsó közép autó és nem csak mondvacsináltan, mint a hyundai accent (amit egyébként szintén szeretek, de az akkor is kisautó), vagy a thalia vagy pláne a dacia. Ez tengelytávban, méretekben valóban kompakt autó, amiből eddig a legolcsóbbak 3,1 3,2 körül voltak, de a japánok meg az új németek 3,7 körül kezdődnek. Nagy tett szvsz hogy 2,7 körül az 5 ajtós elérhető. Ráadásul jól néz ki.
Ami a belteret illeti szerintem kicseszett jól néz ki (ja, grafikus vagyok tehát van közöm a designhoz), kár hogy fogyasztásilag nem sok jót hallottam róla eddig, 1.8 swről pl. egy tesztben 13-14 lityis városi fogyit zengtek.
És nincs belőle diesel, ami nálunk is egyre inkább szarügy, remélem csak egyenlőre nincs.
Én azt hiszem maradok az 1.4-nél. Nálunk 1953-as, Bp-i, B10-es lesz a tulaj, ~6e huf / negyedév az uniqa-nál. Casco nem tudom mennyi lesz, de azt muszáj kötni. Sosem lehet tudni mi lesz. a a kötelező GFB-vel sokat nem ér ez ember.
Azért még kalkuláltatok egy 1.6-ost is a kereskedővel.
Köszönöm a választ, elég megnyugtató amit írtál :)
Az 1.4 vs 1.6-tal jelenleg az a gondom, hogy nem tudom mennyivel kell rá több biztosítást fizetnem. Ennek még utána nézek. Azt a 150e huf különbséget még meg is érné...
Az autó nem rossz vétel, ilyen áron nem igen van versenytársa!
Kényelmes, és az alapváltozat is sok extrát tartalmaz, olyanokat is, amit más márkánál a jól felszereltek is csak felárért.
Nem zörög, és kimondottan jó minőségű anyagokat használtak fel benne.
Ha jobban megnézi az ember, rögtön látszik, hol lehetett azt a kb 1 millió forintot megspórolni, amivel olcsóbb a kategória társaknál, de ez nem befolyásolja a az autó használatát.
Szerintem nem kellett volna az oldallégzsákokat kihagyni már az alapváltozatból sem, de remélhetőleg soha nem fogom megbánni, hogy nincs benne.
Az 1.4-est nem vezettem, de az ötajtós kb olyan lehet vele, mint az Octavia, vagy a Leon hasonló változata: városban nem érezni a különbséget, autópályán is megfelelő, de a gyorsulás versenyre nem fog senki nevezni vele.
Ha megteheted, érdemesebb a nagyobb motort és a jobban felszerelt változatot megvenni, mert annak a használati értéke is nagyobb. Fogyasztásra sem több, de autópályán és országúton azért sokkal magabiztosabb vele az ember.
A digit klíma kérdését a kereskedő is udvariasan kikerülte... :)
Én felhívtam a Sevrolé infóvonalat, és aszonták, 1 salgótarjáni nőci volt a nyertes. Tulajdonképpen mindegy is, mert se kecskeméti, se salgótarjáni, se nő nem vagyok...
:(