Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
van egy uj szerzeményem csak az a baj hogy nincs rajta hátul felfogatás csak utánfutónak tudnátok képet felrakni valami egyszerü mehanikus megoldásrol.
Valószínűleg nem tudom megépíteni a saját trakim, tudnátok segíteni beárazni egy motort?
Van egy Lombardini IM350 négyütemű motorom, ha jól tudom 13 lóerős. Berántós, jó állapotban. Ezért mit lehet elkérni manapság?
Köszönöm: Zoli
I'm going with50-55kmattherightplace.35-40uphill.Cancarryand20 kgcart.Abuyingandagriculturaltirestillerwhen theyhavemoney. Merg cu 50-55 km la ora pe loc drept. In rampa cu 35-40. Pot transporta si 20 kg in cos. O sa cumpar si anvelope agricole pentru motosapa cand vor fi bani. Megyek50-55km, a megfelelőhelyen.35-40felfelé.Tudnak szállítani, és20kg-osüres.Avételi ésmezőgazdasági gumiabroncsokkormányrudat, amikor márpénzt.
Szia!Benne vagy akkor a cserébe?Lehet tudok még neked adni egy gyári robi ekét is ha érdekel!Ha benne vagy akkor jövő hét hétvégére intéznék fuvarost(szombatra)!Ha neked is jó!?
Jövő héten hozzák az alvázat hidakkal és még egyéb apróságokkal.Kap egy kis erősítést, hosszabbítást, festést, és merevítést aztán indulhat a nagy szerelés :)
Évek óta tervezgetem a dolgot, és mivel én nem gazdálkodok, csak egy fahordásra, szedésre alkalmas gép kell, ezért szépen lassan aprólékosan van időm összeépíteni.
Sokat tervezgettem a napokban, és hát egy elég merész ötlettel álltam elő.A john deere 640H skidder mini változatát fogom elkészíteni(a hátsó rönkfogó kivételével).Gépész, hegesztő, lakatos, autószerelő van a családban és még én is konyítok valamit a dolgokhoz:) Hatalmas munka lesz, de aprólékosan megterveztük,átgondoltuk a dolgokat.
sziasztok : hát a PF-már a tiéd de arra vár mikor viszed el !!!!!! nekem már nem trakit kell vennem hanem ( motorizált kézi TRABANT)ot igen jo takaritást !!
Vagy ha minden kötél szakad akkor marad a kp,csak akkor beszéljük meg mert úgy kell intéznem az anyagi dolgaimat,meg megsürgetek pár dolgot és hátha összejön amire számítok!
Apródon van a hirdetésem! De amúgy a számom nem titok06303148440 !Sajna más dolgom nem nagyon van!A régi Pancsi traki vázat,meg az utánfutót már elvitték!Van még egy fűnyíró trakim amit már 4éve nyúzok,de nem szivesen válnék meg tőlle mert elég sok pénzt hoz a konyhára szezonba,vagy van még Búzám,ha esetleg van jószágod,vagy eladod!