Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Üdv emberek, íme az én kis szalagfűrészes traktorom, most nincs fent a váltó, de 3sebességes zsuk váltója van. Van valami ötletetek, hogy kapcsoljam össze a szöghajtást a zsuk váltóval, és hogy csináljam meg az ékszíj feszítőt valami kuplung félét hogy barkácsoljak rá, és hogy tudnám megszüntetni, hogy a hosszú ékszíj ne lefegjen amikor fűrészelek vele.
Szia T25. Van egy rossz hírem, egyiksem vállalja el a szállítást a súly és méret miatt. Úgy számolj hogy karcag- Békéscsaba 105km. Karcag-Tiszaderzs 30-40km
Nálunk van egy GLS futárszolgálat meg DHL, és egy magán cég is. Itt felraknánk ketten nálatok meg levennétek ketten. Meg kérdem válalnák -e és mennyiért. Na de hol laksz? kalkuláció miatt.
üdv! igen azt tudom hogy neked van egy m6-os motorod. az a gond hogy eléggé messze lakunk egymástól és a postás meg nem igen hozzná el! nem tudom hogy futár cég szállítaná-e?
Helló! Az elosztóban lessz valami, vagy bekapott valami gumi darabot és kering benne, és oda akad valahová. A tömlöket is vizsgáld át nekem az egyik belseje leszakadt és tele lett gumi darabokkal minden.
Szia, én árulom az M6 motort alkatrésznek. A lendkerék nincs meg, van rajta inditó motor, izzítás, generátor. Egy ember keresett a múlt héten, emailben küldtem fotó róla de még nem jelzett vissza. Ha kell egyben akkor a tied de én nem bontom szét.
üdv mindenkinek. nincs esetleg valakinek agrostoj m6 os motor alkatrészei? az a olajszóró tárcsa kellene ami a főtengelyen van a csapágy alatt. előre is köszönöm.
oké: megnéztem ennek a KÉRI-nek a fejlesztése de azt irja hogy jo mert még ö sem probálta ki ! lehet hogy azért melegedett az a tranyo ? majd még probálni kell !
a szelep milyen menetet mértünk ami neked nem volt
jaj,dehogyis nem!Egész hétvégén benne volt a Panncsi blokk,de nem győzött meg!A szarvkormányoshoz képest 2x 3x-annyit fogyasztott ugyanaz a motor,pedig mindent át zsíroztam,olajoztam és mégis ha a motort 4.-be raktam a zuk-ot meg 3ba olyan nehezen akart menni fogta egy kicsit a motort olyan volt mintha egy nagy súlyt húztam volna a traktorral!Ment az csak taposni kellett neki,nem úgy mint a szarvkormányosba hogy 4.ben pötyög a motor(keveset fogyaszt) de megy!
üdv! azért én csak kipróbáltam volna mielőtt szétszedted. nem is hajtott a vágy hogy megnézd mire is képes a masina? bele kellett volna tenni egy működőképes mocit és hadmenjen.
Üdvözlök Mindenkit!Nemrég tulajdonomba került egy 4kerekű Pannonia motoros kistraktor,de rájöttem nem az én világom!Ha esetleg érdekel valakit akkor eladó,egyben a váz,vagy darabonként is!A vázban található egy T-szöghajtás,3sebességes Zuk váltó,MTZ olajszivattyú lánckerék meghajtással,Skoda 1203-as első és hátsó híd,hátul elég jó állapotban lévő TZ4K traktormintás gumik!Érdeklődni:itt-vagy a 06303148440-es telefonszámon!
valamikor lehegesztették a difit. Legalábis akarták csak nem ugy jött össze. Kapott egy nagyobb nyomatékot és egyből megszakadt a hegesztés. Onnantól lediferált a hajtás meg pont nem oda ment ahová kellett volna.
Viszont a másik hiba (szerintem azért is szakadt meg a hegesztés) hogy nem jó a kuplung.
Most minden jó csak a váltó nem fain. nem emel ki. Valószínű nyomszerkezet.