Mi 1hete vettük át a kocsit egy ötajtost imperial blue szinü és elite felszereltségű. Én még az enyémen kivül másik ötajtossal nem találkoztam az uton.
A kereskedő 1 hét alatt sem intézte el a forgalombahelyezést!!!!
És ráadásul ahelyett, hogy tegnap felhívott volna ahogy megbeszéltük, hogy elnézét de sajnos nem veheti át ma, nekem kellett odaszólni, hogy mehetünk e az autóért vagy most mivan.
Szétb@sz az ideg amikor azt látom, csak addig vagyok érdekes amíg ki nem fizettem vmit és utána szarnak a fejemre. Jellemzőem magyar kereskedői mentalitás sajna.
Nagyon kíméletesen vezetünk, nem gyorsulgatunk, nincs lepadlózás, és hírtelen fék.
Úgy tűnik, be fog jönni.
Csak hát át kell szokni az amerikai vezetési stílusra :) - csak szép lassan...
Egyébként a kereskedő javasolta, hogy tanuljuk meg az elektromos gázpedált kezelni. Ő most egy 1.8-as teszautóval jár városban 8l körüli fogyasztással (kb 400 km/ 30l = félállás), pedig az 1.8-as elég tokros -állítólag.
Az ára 3.539.000 + metál + forgalombahelyezés, ami kb 3.690.000 lett volna.
Mindennel együtt kaptam 200.000 (+ gumiszőnyeg és felteszik a téli gumikat is) engedményt és 7% körüli THM-el a hitelt.
A Chevrolet Perfektnél vettem elég korrekt és udvarias a kiszolgálás. Én speciel nem találtam jobb vételt, amit ár/érték arányban érdemes lenne megvenni. Jövőre 8-10% - os áremelkedést jósolnak a regadó és az infláció miatt, így inkább még most megvettem.
Gépkocsi bővítés előtt vagyunk mi is. Kérdezlek benneteket, hogy milyen a fogyasztasuk ezek a verdáknak? Illetve csak egy megállapítás - nekem a honlapon megjelent jellemzőket nézve a biztonsági alkalmazások csöppet szerénynek tűnnek.
Olvastam egy 1.4 5 ajtós tesztet egy nem gagyi autósújságban. Nem igazán tudtak rosszat írni róla. Ellenben pozitívumot igen. Szóval megéri az árát. Ha nagyon új autót akarnék már rohannék is érte :)
Talán jövő héten megyek megvenni, majd meglátjuk mennyit sikerül lealkudni.
Az Elite felszereltségből van több féle, és az egyikben van automata légkondi.
Ne tartsa meg a kereskedő! Pont az Opelnél megy a téligumi-akció. Le lehet szerintem alkudni az üzembehelyezést, de én megpróbálnám a metált is. Nem a Platinumban van csak automata kondi?
Megnéztem az 5 ajtós 1.6-os Elite-t amelyikben van automata légkondi+oldallufik 3.359 ezerért adják metálfénnyel + 74e az üzembehelyezés. Szerintetek le lehetne alkudni az üzembehelyezési díjat? Meg nyári gumikkal szállítják, szeretném ha átszerelnék téli gumikra, a nyárit meg tartsa meg a kereskedő. Ti is alkudtatok az árra?
Sziasztok!
Bocsi,de lehet,hogy érdekel valakit.
Eladó egy 15 hónapos Nubira III 1.6 SX COOL,vagy terepjáróra cserélem.14000 km van benne.Ezüst szinű.Hitel átvállalással is.
A téli gumiról annyit,hogy ne vegyetek más méretű gumit mert gajra vágja a futóművet és a kmóra is csalni fog!
"Jövőre jön. Tippem, hogy az is valami FIAT diesel lesz"
sajnos, nem a devu meg a gm idok elott elkotelezte magat a vm motori mellett, ok epitik az uj dizelmocigyarat (a vm motori szallitotta anno a hyundai-nak is a dizelteknikat).