OKÉ már csinálom is! kössz szépen! TRUGYI! ma elfelejtettem megkérdezni: Jó lesz forintban a tartozásom vagy EURóban kell? Pénteken viszem csak mondjad miben kell!
Látom megy a dolog!!!Ha sok képet raksz fel akkor egy ideig el fog taratni a rendszernek hogy konvertálja és ezzel nem végez addig nem lehet a képeket megnézni de át tudod helyezni!!!
Ha befejezte a feltöltést a képek a képtáron belül a képfeltöltés és a feltöltött képeknél lesznek innem kel átrakni a megfelelő mappába hogy mindenki lássa a képeket (akinek nincs belépési kódja ez jelenleg csak Trugyinak és neked van rajtam kívül éppen ezért senkinek nem adhatod meg mert hadititok:)))))))
bizonybizony, síkállat - dunno, de inkább Pimp (avagy Pimpilimpi) :) azóta se CSztem... most már inkább realworld sportok mellett szavazok :) azért egyet complete pass-t hagyjál nekem, utána nyomhatsz akkora tackle-t a WR-n, hogy fumble recovery TD-t nyomsz belőle, előre is köszike ;)
Szerintem "Síkállat"-al voltál és a másik iker neve Pito, de veletek Mushu néven indult. Vigyázat, kislexikon vagyok :D Nehogy már én jobban emlékezzek rá :D
A sok interception után majd megbeszéljük, hogy ki utál kit :P
Sok a sack?
Nem jó a zseb.
(egy költő veszett el bennem)
Black Knights, QB, remélem nem fogsz szeretni a meccs után :)
az a baj, már elfelejtettem melyik klánban voltam az egyetlen EQ-n amin voltam, EQ V. arra emlékszem, hogy az ikrek közül (kisa és nemtom a nevét) az egyik velünk volt :) elvéreztünk az EQn a CSSC ellen a 8 közé jutásért. memóriám már nem a régi, a sok sack megártott...
Ezt kikérem magamnak. Éppen a Cheerleaderekre koncentráltam, amikor Bandi orvul lefényképezett. Éppen TUDTAM, mi folyik a pályán (nem úgy, mint edzésen...) A holnapi viszontlátásra...