Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 2000.03.08 0 0 59
broaf....

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: LOU (58)
LOU Creative Commons License 2000.03.08 0 0 58
Olyan embereket is lehet nevezni, akik valamilyen extrém módon veszítették el férfiasságukat.

Egy srác egyedül volt otthon, és az önkielégítésnek egy furcsa módját találta ki. Fogta a porszívót, és belehelyezte fériasságát. Igen ám, csak valahogy véletlenül bekapcsolta a porszívót. A ventillátor apró darabokra szaggatta hősünk nemes testrészét.

LOU Creative Commons License 2000.03.08 0 0 57
A 29 éves Donna Richardson a barátja kocsijában rosszul lett, és az ablakon kihajolva akart hányni (menetközben) ám egy póznába beverte a fejét és azonnal meghalt.
LOU Creative Commons License 2000.03.08 0 0 56
Két houstoni egyetemista meghalt, miután elgázolta őket egy vonat. A két srác pénzérméket tett a vasúti sinekre, hogy megnézzék, milyen formájuk lesz, miután a vonat átmegy rajtuk. Odébbálltak, de azt nem vették észre (ez mondjuk gyanús...) hogy egy másik sínre álltak. A vonat annak rendje és modja szerint jött, és végül a srácoknak lett elég furcsa alakjuk.
kaviat Creative Commons License 2000.03.08 0 0 55
jö7 még .)..

.kav]4t r.e.b.

LOU Creative Commons License 2000.03.08 0 0 54
A 24 éves Santiago Alvarado meghalt, miközben egy kerékpárboltot akart kirabolni. Hogy a kezét szabadon hagyja, a szájába vette az elemlámpáját. A barom orraesett, a tekintélyes méretű lámpa pedig széttörte a koponyáját, a faszi meg meghalt.
Sleeper Creative Commons License 2000.03.08 0 0 53
Nahát, egy nap alatt több, mint negyven hozzászólás! Nagyon megszaladtunk.

Egyszer egy villanyszerelő az egyik pózna tetején dolgozott, lecserélte a vezetéket, mikor azt vette észre, hogy egy kavics van a cipőjében. Hogy a kavicsot kevésbé idegesítő helyre terelje, elkezdte rázni a lábát. Ezt észrevették a helyi segítőkész lakosok. Mivel azt hitték, a villanyszerelőt rázza az áram, gyorsan kirúgták alóla a létrát amitől a szerencsétlen 15 métert zuhant, több helyen eltörte mindkét lábát és három csigolyája megrepedt.

LOU Creative Commons License 2000.03.08 0 0 52
Jujj. Ez fájt. Na ezt, meg a szipuzós történetet simán be lehetne küldeni, mert igen jók.
Előzmény: Crow (49)
pg_breki Creative Commons License 2000.03.08 0 0 51
A lakótelepünkön történt pár éve. Néhány emberke úgy döntött kipróbálják a szipuzás örömeit, ezért rendesen behigítózták magukat. Miután adtak a testüknek rendesen, az egyik egy cigit tett a szájába és meggyújtotta. A többit sejthetitek. Begyulladt a manus belülről és meghalt.
Előzmény: Piszkos Fred (50)
Piszkos Fred Creative Commons License 2000.03.08 0 0 50
Nekem a kedvencem az a rablo, aki elhatarozta, hogy kirabol egy ettermet. Makacs ember volt, ha egyszer valamit elhatarozott , akkor ugy is tett. Nem zavartak olyan aprosagok, mint peldaul az a feltucat rendorauto, ami a kiszemelt etterem parkolojaban allt. Be is rontott az etterembe pisztolyal a kezeben. Bent egy komplett rendorors unnepelte a kapitany szuletesnapjat.
Ezutan nem dobta el a pisztolyt, amikor erre a rendorors felkerte. Lelottek, meghalt.
Crow Creative Commons License 2000.03.08 0 0 49
Hallottam egy sztorit, Debrecenből.

Vannak vegyi, meg egyéb műveknél elég nagy centrifugák. Mondhatni bazi nagyok.
Takaritó személyzet előző este a tévében az űrhajósok kiképzését nézte.
A két hős a helyszinen.
Az egyik válalkozik, hogy kipróbálja, hogy hány g-t bir ki, kidörömböl, ha már nem birja.
Ember be, centrifuga bekapcs, dörömb sehol.
Az emberből a ruháján kivül a csontosabb rész maradt csak meg... ( lefolyt )

Egyébként a topic rulez.

Újlaki Creative Commons License 2000.03.07 0 0 48
Az 1997-es díjnyertes sztorinak - bár az eset állítólag valóban megtörtént - az a szépséghibája, hogy 1988 környékén egy általam is látogatott angol nyelvtanfolyamon ez volt az egyik fordítandó szöveg. Kis késéssel adják a díjakat?
Előzmény: Sleeper (12)
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 47
Nekem mára ennyi, ti azért írogassatok ide ha valami jó sztoritok van.
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 46
Egy férfi valahol Amerikában fel akarta gyújtani magát. Lelocsolta magát benzinnel és... a ház elé időközben megérkező rendőröktől gyufát kért.
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 45
Két fiatal egy benzintartályról akart tüzijátékrakétákat indítani. A tartály azonnal felrobbant, a srácok darabjait 250 lábbal arréb találták meg. A robbanást mérföldekről is lehetett látni. A tartályban 20,000 gallon benzin volt. Az érdekes a történetben az, hogy mindkét fiú anyja tüzijátékokat árult és még ma is ezzel foglalkoznak.
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 44
Ez eszméletlen, szétröhögtem az agyamat. Ez egy remek példa arra, hogy a magyar paraszti észjárás felülmúlhatatlan. Méghogy forró a sín. Beszarás.

Ja, a hivatalos oldalon van egy magyar vonatkozású hír is:

Az egyszeri ember elhatározta, hogy megijeszti egy cseppet a feleségét. Kitalált egy jó kis viccet, mégpedig azt, hogy úgy tesz, mintha felakasztotta volna magát. Nem igazán tudom, hogy csinálta, talán két kötéllel, úgy, hogy az egyiket a dereka köré, vagy valahova kötötte, és azon lógott igazából és nem azon a másikon, ami a nyakán volt. (Ha valaki tudja, hogy volt, segítsen.) A lényeg az, hogy a feleség nagyon megijedt, ahogy hazaérve látta a férjét felakasztva. Nem tudta mitévő legyen, sarkon fordult, és segítségért rohant (volna), ám a férj megfogta az asszony vállát, mire az annyira megijedt, hogy holtan esett össze.

Előzmény: 1.0 (42)
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 43
Egy fiatal srác az autójában ült, amikor meglátta a barátnőjét, amint az utcán sétált. Elhatározta, hogy megtréfálja, mégpedig azzal, hogy miután csendben megközelíti a lányt, egy M-80-as petárdát dob felé. Addig rendben is volt a dolog, hogy meggyújtotta a petárdát és eldobta, ám a marhája elfelejtette lehúzni az ablakot, igy a petárda az ablakról visszapattanva a srác ölébe esett, ahol felrobbant. A srácnak levitte a herezacskóját és az egyik heréjét, mellesleg meg egy jó nagy lyukat ütött a családi kocsi ülésébe.
1.0 Creative Commons License 2000.03.07 0 0 42
Nem túl régi a történet, de magyar. Egy férfi cigarettára akart gyújtani. Nem volt nála sem az öngyújtója, sem gyufa, viszont rendkívül éles elmével felfedezte, hogy a vasúti sín, amin éppen átbotorkált: forró. Gondolta, rágyújt arról. A vonat persze jött. Kisebb sérülésekkel megúszta.
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 41
Ez is jó kis történet volt. Köszi a hozzászólást, és ha valakinek van még ilyen igazi, hamisítatlan magyar sztorija, ne várjon, inkább írja meg. Jó volna egy ilyen gyűjtemény.
Előzmény: GRoF (39)
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 40
Egy férfi Halloween alkalmából valami eredeti jelmezt akart felvenni. Kitalálta, hogy egy deszkára majd kötelet erősít, azt a nyakába akasztja, és belevág egy kést. Mármint a deszkába. Így is tett. Arra gondolt, hogy egy kalapáccsal fogja a kést a deszkába beleütni. Nyakába vette hát a deszkát és elkezdte a műveletet, csakhogy a kés áthatolt a deszkán, a férfi mellkason szúrta magát és meghalt.
GRoF Creative Commons License 2000.03.07 0 0 39
Köszi LOU!

Volt egy nagyon kedves Elektronika tanárom, akinek mániája volt rátenyerelni a mérőpad mögül, a tápra, vagy az oszilloszkópra. Mi mértünk, ő irányította a munkát, és mikor billegve előrehajolt, mindig teli tenyérrel rátenyerelt valamelyik műszer házára, amelyek klassz régi eszközök gyanánt fémházasak, és jó masszívak voltak. Tette ezt mindaddig, míg egyszer azt nem láttuk, hogy magyarázat közben tenyerelt, elhallgatott, összeesett, és igen lassan kászálódott fel, csöndben áramtalanította a műszert, és úgy negyed óra múlva, csak ennyit mondott: zárlatos...

GRoF Creative Commons License 2000.03.07 0 0 38
Köszi LOU!

Volt egy nagyon kedves Elektronika tanárom, akinek mániája volt rátenyerelni a mérőpad mögül, a tápra, vagy az oszilloszkópra. Mi mértünk, ő irányította a munkát, és mikor billegve előrehajolt, mindig teli tenyérrel rátenyerelt valamelyik műszer házára, amelyek klassz régi eszközök gyanánt fémházasak, és jó masszívak voltak. Tette ezt mindaddig, míg egyszer azt nem láttuk, hogy magyarázat közben tenyerelt, elhallgatott, összeesett, és igen lassan kászálódott fel, csöndben áramtalanította a műszert, és úgy negyed óra múlva, csak ennyit mondott: zárlatos...

LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 37
Ez nagyon jó....

Én olyanról is hallottam, igaz nem Mo.-n történt, hogy egy műhelyben elszabadult a körfűrész korongja, és valakinek levágta a fejét. Mikor megérkezett a mentő, az orvos nem tudta elképzelni, hogy mért nem jön ki a saját lábán a FEJSÉRÜLT. (mert a munkatársak így jelentették be az esetet...) Jó kis fejsérülés, én mondjuk nem szeretnék egy ilyet.

GRoF Creative Commons License 2000.03.07 0 0 36
Szuper a Topic, de legyen egy erősen urban legend gyanús, de mindenképpen garantáltan magyar sztori. Most mondhatnám, hogy egy olyan embertől hallottam, aki részese volt a történetnek, és ez igaz is lenne.

Kecskeméten történt, egy gyár műhelyében, hogy az egyik ember levágta gyorsdarabolóval a mutatóujját. Ahogy az ilyenkor lenni szokott - miután üzemi balesetről volt szó - összejött egy bizottság, amely kivizsgálja a történteket. Megpróbálták rekonstruálni a történteket, a delikvens, meg is mutatta, hogyan tartotta a kezét a daraboló alatt... és levágta a középső ujját is. Ezután a műhely bejárati ajtajára, a következő felirat került (kívülre): Számold meg, hány ujjad van! Kifelé pedig ez fogadta a távozót: És most?

Tudom, nem pályázhat darvin díjra. Ahhoz valami mást is le kellett volna vágnia... Lehet, jobb lenne a világnak :)

Pancser Tündér Creative Commons License 2000.03.07 0 0 35
okok...:)
Akkor pontosítok: :) épen, és egészben óhajtom tudni..:)
Előzmény: LOU (34)
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 34
Nem muszáj meghalni ahhoz, hogy jelöljenek. Volt már rá példa, hogy valaki meg is nyerte a díjat, pedig életben maradt. Ez volt az a bizonyos Larry Waters. Története Sleeper tolmácsolásában lentebb olvasható.
Előzmény: Pancser Tündér (32)
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 33
Egy férfi be akart lógni egy autósmoziba, de egy vonat halálra gázolta. A vasúti sinek éppen keresztezték a szerencsétlen útját.
Pancser Tündér Creative Commons License 2000.03.07 0 0 32
Hááát.. azért inkább jobb szeretném életben tudni....:)
Előzmény: LOU (31)
LOU Creative Commons License 2000.03.07 0 0 31
Kezdetnek nem rossz. :)
Ha így halad, potenciális jelölt is lehet belőle.
Előzmény: Pancser Tündér (30)
Pancser Tündér Creative Commons License 2000.03.07 0 0 30
Hmm.. ez tegnap esett, a barátnőmmel.....
Szóval:
"Tegnap este majdnem sikerült magamat megmérgeznem. Egy kicsit rossz volt a hallásom és belecseppentettem a jobb fülembe a fülcseppel, aminek a dobozára rá volt rajzolva egy nagy halálfej (belsőleg halálos méreg). Ültem-ültem, egyszer csak azt érzem, hogy zsibbad a szám. Nem értettem a dolgot. De ekkor rájöttem mitől van: a fülcseppben érzéstelenítő is van és ugye a fülkürt, meg a szájnyílás átjárható, tehát ez a lé lefojt a nyálkahártyámra (itt a legjobb a felszívódás). Ott izgultam egész este, hogy mikor fogok...Tök röhejes lett volna."
:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!