Pedig már van itthon egy ilyen sorozat, a Szuperverdák, amik a 695 ft-os árhoz képest elég jól néznek ki ( nekem ). Megvan a Porsche Cayman, meg a Cadillac XLR, nekem tetszenek. Főleg az árhoz viszonyítva. Amikor tegnap megvettem az UAZ-t, épp az Audi RS4-est nézegettem ebből. Egy kis festegetéssel nagyon fel lehetne dobni ezeket, mert az alap nem rossz,, és itt minden szám 695.
Amúgy tényleg jó az UAZ, az is tetszik, hogy nem olyan bumszli az ablaktörlője, meg az alja a kardántegelyekkel, laprugókkal, is jól néz ki. Először az újságot néztem, az eredeti autó képeit, a lökös kampóira azt gondoltam, ez biztosan nem lesz rajta a modellen, meg a ponyva szíjai, és mégis.
Beledöglöttek volna, ha egy magyar katonai rendszámot kell rárakni. Komolyan mondom, nevetséges. Full ex-csehszlovák rendszámokkal nyomják a magyar retroautós sorozatot...
Amúgy nem sértésnek mondom de nem borsos egy kicsit az áruk persze tudom hogy te is ennyiért kapod meg ráteszel pár száz forint hasznot mert ugye akkor semmi értelme nem lenne annak hogy árulod de akkor is?
Amúgy rengeteg alkatrészem van wartburghoz és bármi kell csak szólj mert nam akarom őket kidobálni amúgy belőlük egy komplett autóz össze lehetne rakni
(Akinek nem tűnt volna fel igaziról beszélek):-)))
Amúgy mi van a teherautókkal irtunk vissza páran hogy mennyibe kerül és egyéb kérdések azokra még nem érkezett válasz engem a billencses sárga kama3 érdekelne mennyibe kerül?
Sziasztok! Én is hallottam az Abrex-DeAgostini ügyről, viszont még február környékén kaptam a lengyel sorozatból egy Skoda 120L-t, ezért nem gondolnám, hogy az ajándék Abrex lenne.... Viszont! Van eladó korlátozott számban különféle színekben Abrexek: Skoda Octavia 1963 (3.800Ft) ill. Skoda 120L (4.200Ft) ill. új Octavia kombi (3.500Ft) Újak, dobozosak. Érdeklődni emailben: folo@freemail.hu
Lada 2102, Luaz,Moszkvics 400, Szmz rokkantkocsi, Zaz-965 "Jalta", Zil-111G limuzin. Deagostini, "Autólegendák CCCP" sorozat tagjai újsággal együtt. Van még 2db egyedi átalakított fehér csajkám egyik kabrio, másikuk csukott.
Továbbra is kaphatók nálam az "Autóversenyzés 100 éve" sorozat modelljei, és a "Retroautók a keleti blokkból" bármelyik száma akár nagyobb tételben is 2000.- Ft/db áron, 10db felett pedig 1800.- Ft/db áron.
Azok konkrétan Abrex modellek. Nagyon úgy tűnik, hogy erről van szó. Az Abrex inkább adja a sajátját, nyilván nem ingyen, minthogy egy olcsóbb változat piacra kerüljön. A kiadónak meg megéri, mert a csehek meglincselnék őket, ha pont Skoda nem lenne. Én a 120-asomat még 2500-ért vettem, azóta már kétszer annyiba kerül.
Izgalmas. Azt írják, az előfizetők a harmadik lapszámhoz egy 1:43-as Skoda 120-as modellt kapnak ajándékba. A kép (szín) alapján mintha Abrex lenne. (???)
Ezek szerint megállapodtak, hogy a DeAgostini nem adhatja ki a saját (Ixo) Skodáját, sőt egyáltalán nem lesz Skoda a sorozatban (azért egy cseh/szlovák retroautó-sorozat Skoda nélkül... hát nem semmi), cserében ajándékként adhatják az Abrex 120-ast?