Én is hasonlóan gondoltam: A korábban kékre festett kombiba tettem régi műszerfalat régi kormánnyal és fejtámla nélküli üléseket. Viszont a limousine belsejét a képen láthatóra alakítottam, miután kicseréltem a homlokfalat, lökhárítókat is krómra, így kaptam egy 1980 végi, 1981 eleji Wartburgot, amilyen az enyém is: Régi, támla nélküli ülésekkel és vékony kormánnyal, króm homlokfallal és lökhárítókkal de már ködlámpás köténylemezzel.
Én a Wartburgos problémát a következő módon oldottam meg:
Wartburg 353 Tourist megkapta a régi műszerfalat a (szerintem) régebbi kormánnyal (amit sajnos szétbarmoltam, de összeszerelve szerencsére nem olyan feltűnő a javítás), eltüntettem belőle a botváltót és a fejtámlákat.
A Limousine megkapta az új műszerfalat az újabb kormánnyal, itt pedig a kormányváltónak mondtam búcsút.
Úgy gondolom ezzel valamelyest "évjárat-helyesítettem" őket.
A Vaterán fent van a termék LADA VAZ 2107 rendőrautó névvel, csak 19:00 írtam be kezdésnek, és mivel elmúlt 19:00-óra, így a következő napra tette az indítás időpontját!
Tehát a hiba nem a ti készüléketekben van!
A VAZ 2101-es modell fent van, változatlan feltételekkel.
Aki rendel akár a Vaterán, akár mailban: modellcars kukac freemail.hu címen (vaterán kívül olcsóbb), az a 2107-es modellt kedvezményes áron kapja majd!
A http://www.modellcars.hu honlap a következő héten már alap html-ben műxik majd. Ha beindul a php-s felület, a mailcím is megváltozik: modellcars kukac modellcars.hu-ra.
Én 2 hete vettem egy Syrena-t Lengyelországból, azon is Ixo van és a belseje barna, tehát ki vannak festve az ülések és van a dobozán magyar felirat is. Érdekes.
Hú, a rendőrös sorozatból megvettem az Impreza WRX-et... Hát, a J-Collection és Norev modellek mellett elég ramatyul néz ki... de megkockáztatom, még a Hongwell is veri.
A Nissan 350 Z magyar rendőrautó viszont elfogadható.
Olyan, amilyen az ára. De annyiért nekem tetszik. Igaz, azok, amikben az autó is, de láttam benne olyat, ami nagyon nem kellett. Egy komolyabb tábla csoki ára, de ez megmarad.
Most az UAZ miatt leírt elismerésemért nem akartam új lapot írni. Az egyik egy reakció volt a szuperkocsi sorozatra, a másik meg vélemény az UAZ-ról. Ezért is hagytam nagyobb helyközt.
Szerintem ez az Amercom azért eléggé kritikán aluli minőség. De akit érdekel, a Kossuth téri metrómegállóban lévő könyvesbolt tulaja árulja az összeset, plusz a rendőrös sorozatot is, és még a tankosat is. Szinte mindegyikből van neki. És azt hallottam tőle, hogy elméletileg még ebben az évben indulnia kellene egy tűzoltó autós sorozatnak, ha csak a válság miatt nem gondolják meg magukat.
köszönöm, azért az is jól jött hogy Te is éppen "ráértél" lejönni :) a Csajka éppen hiánycikk, de majd próbálok még szerezni viszont van sok minden más!
Nagyon tetszenek a vásárolt autók, amit nem győzök köszönni! /aki tud,minimum egy Csajkát szerezzen be tőle, nagyon szép modell!/ Genezis-t mindenkinek ajánlom, nagyon korrekt és megbízható! Még zuhogó esőben is képes volt házhoz hozni nekem a megrendelt modelleket!:)
Itt azért ne említsük egy lapon az Audit a Porsche-t meg az Uazt! Itt az Uaz ér annyival többet az Audinál, mint az "1:1-es arányban" fordítva!:)))) Egyébként a minap voltam a családdal az állatkertben, ahol egy ketrec mellett egy Uaz is kivan állítva!:)