Sziasztok! Legközelebb vasárnap találkozunk. Akinek restanciája van velem szemben, mint pl.: DVD...stb. :) az hozhatja nyugodtan. A Heroes elleni bajnoki meccset is jó lenne megnézni, ezért azt is hozza valaki, illetve a Debrecen ellenit is, hogy tudjak a hibákból tanulni. Okkéé?? Még egy vereséget nem engedhetünk meg magunknak. :)
teljes offense! Nézzétek, hogyan kell blokkolni a másiknak (futás+helyzetfelmérés+kőkeményblokk lendületből, alulról felfelé) és nem megállni az első érintés után, vagy buzitangót járni az ellenfél hasonlóan fejlett szexuálisan kiteljesedett tagjával
OKÉ már csinálom is! kössz szépen! TRUGYI! ma elfelejtettem megkérdezni: Jó lesz forintban a tartozásom vagy EURóban kell? Pénteken viszem csak mondjad miben kell!
Látom megy a dolog!!!Ha sok képet raksz fel akkor egy ideig el fog taratni a rendszernek hogy konvertálja és ezzel nem végez addig nem lehet a képeket megnézni de át tudod helyezni!!!
Ha befejezte a feltöltést a képek a képtáron belül a képfeltöltés és a feltöltött képeknél lesznek innem kel átrakni a megfelelő mappába hogy mindenki lássa a képeket (akinek nincs belépési kódja ez jelenleg csak Trugyinak és neked van rajtam kívül éppen ezért senkinek nem adhatod meg mert hadititok:)))))))
bizonybizony, síkállat - dunno, de inkább Pimp (avagy Pimpilimpi) :) azóta se CSztem... most már inkább realworld sportok mellett szavazok :) azért egyet complete pass-t hagyjál nekem, utána nyomhatsz akkora tackle-t a WR-n, hogy fumble recovery TD-t nyomsz belőle, előre is köszike ;)