Inkább először felezzük meg, Vágó úr...vagy úrhölgy?:-)
Kémeim jelentették az Ön "kibenlétét":-)) Örvendek a találkozásnak, még ha csak így virtuálisan is! Építsük (vagy züllesszük?) együtt a kultúrát! És köszi a dicséretet!
(na, ezzel az elsővel inkább züllesztek):
Állati FAJtalankodás, avagy a lotyó megkéri a pénzét (kettős kecske)
Dolgozott keményen a bugris tik szája...
ezután jól megcsappant a tigris bukszája.
Gyümölcs-vita (hármas csere)
Összevesztek a málnán
a gyerekek: Anna, Kálmán.
Félálomban is udvarias marad
Őbenne ezt becsüld: a kába
állapotában sem küld a 'csába...
A sok pénzből hegyitúrára is futja
Nagyon jól el van ez a Péter eresztve,
felmászhatott a Mount Everestre!
Lőporos hangulat a vadnyugaton, a cowboytól mindent elloptak, kivéve coltját
Hová tűnt a szesz, a ló?!
A fegyvereké lesz a szó!!!
Kösz, bár szerintem csak négy és fél, mert a páratlan sorok rímét nem sikerült szóhatárra hozzam. Tud valaki jó javítást? Igaz, nem is onnan indult az egész, hanem a Veronikákból. Yes.
Nem engedem, hogy ez a morbid nevelőnő esténként a gyerek ágya mellé üljön A vér, a szar, a nyál, amit
Bereniké meséje ken,
Egy kamasz arany álmait
Bekeni rémes éjeken.
Szia klogg, ezek megint nagyon jók, gratulálok!
Nemrég tudtam meg CSABEE-tól, hogy mi elméletileg ismerjük egymást a Borsószemből. Tudod, hogy ki vagyok, vagy kell a telefonos segítség?
yes, DR.SES...izé..szóval ses, doki, nagy gratula mindkettőtöknek!
akkor most VERAnsot...izé..revansot veszek:
A biztonsági őr az áruház bejáratánál túl lassan engedi be a vásárlókat, noha azok hosszú sorban állnak "Nekünk, akik itt állunk, már tett ő keresztbe,
mert egyszerre mindig csak kettőt ereszt be!"
A baromfiudvar drasztikus tollfosztása Miután célzott, elsült a kartácsa,
lett sok kopasz libus és tar kácsa...
és ha már tollfosztás...
A baromfiakat megszabadítják tollaiktól, majd festékpöttyel megjelölik Először a tollfosztás,
aztán jön a folt-osztás...
Bravúros mutatvány következtében aljnövényzet került az állam alatti zsírpárnára Átbújtam egy tű fokán
de mit keres a fű tokán?
Mobiltelefonboltban a szigorú elveiről ismert úr egy készüléket nézeget, mely egy gombafajtáról kapta fantázianevét Megkérdi a vaskalapos:
"Mondja, ez a "Laska" WAP-os?"
A sportember le szeretné gyűrni magában a kórossá váló hobbiját, míg a levest kanalazza, de remeg a keze (hármas csere) Míg leküzdötte a pecalázt, a
horgász ingét lepacázta.
Az erőd védője hosszasan ecseteli, hogy testre öntve a kommersz bor ízletesebb Csak beszélt a vár őre bő lére eresztve,
szerinte finomabb a lőre bőrére eresztve.