2-es majd a 3-as Golf csak a nyomozóknak volt fehérben. Vidéki 10 ezres kisvárosról van szó. Például amikor megkapták a határőrök a zsír Transportereket majd a Pathfindereket és a 4X4-es Sprintereket hamarosan lenyúlta valamelyik igazgatóság. Mára egy T4-es és azt hiszem két Pathfinder maradt.
Sziasztok! Még annyit, hogy nem csupán villogós autókat csinálok. Viszont a többiről nincs fotó a policecars-on sem, ezért itt egy kép, hátha valakinek ez is tetszik.
Valószínű,hogy csak nagyon kevés volt belőlük azok is csak a nagyobb városokban. Vidéken tuti,hogy nem voltak. Nálunk a 1200-asok futottak kifulladásig az Astrák előtt.
Sziasztok! Többen megkerestek ma az egyedi átalakított autóimmal kapcsolatban. Ha valakit bővebben érdekel láthattok néhány fotót a www. policecars.hu oldalon a modellautók rovatban, vagy hívhattok, írhattok. Üdv: Anti tonycars@freemail.hu 06-20-967-1314
A 2107-es zsarumobil megérkezett a vitrinembe huzamosabb ideig való tartózkodás céljából. Szerintem megéri az árát, de ez csak az én véleményem, nehogy valaki sértésnek vegye :)
Az autó készítőjéről csak ezt a 2005-ös bejegyzést találtam. Ahogy láttam a Policecars-on szereplő modellek nagy részét ő készítette. Jók a tűzoltóautói is.