Nekem azok után küldték el postán a harmadik és negyedik lapszámot, hogy lemondtam az előfizetést, mivel az első kettőt több hét késéssel sem küldték.
Genezis: Neked csak annyit mondok, hogy köszönöm!
Gyönyörű a 2140-es. Magam ellen beszélek, de mindenki érdekében remélem, hogy előbb-utóbb a magyar sorozatban is kihozzák.
(Ja, és az orosz újság valóban sokkal színvonalasabb a magyar nyelvűnél, és csak az autóról szól. Kár, hogy a színjeles 1991-es középfokú nyelvvizsgám óta teljesen elfelejtettem oroszul. Húsz évvel ezelőtt még értettem is volna belőle valamit...)
Képekben válaszolnék a "hogyan készül" kérdésre. És, hogy ne mindig csak a rendőrautókról beszéljünk egy tűzoltó elkészüléséről teszek fel néhány fotót. Anti
Mivel tőkehiánnyal küszködök, ezért úgy döntöttem hogy leárazok pár modellt amik vannak készleten, hogy mihamarabb pénzemhez jussak. Ezek a következők: Zil-111G újsággal, Zaz-965 újsággal (szürke), Zaz-965 NAS Avtorpom (fehér) újság nélkül. Az akciós ár: 3990.- Ft/db. A modellek úja, bontatlanok.
Válaszok a gyakori kérdésekre: 1. Csak a fenti 3 modellre vonatkozik az akció és csak amíg a készlet tart (pár db modellenként). Más modellek ára marad a régi. 2. Nem árulom ezentúl az orosz sorozat modelljeit olcsóbban, mert ezen az áron nekem nem éri meg. 3. Ez az akció más kedvezményekkel nem vonható össze. 4. Nem tervezek a jövőben hasonló akciókat, hiszen nem éri meg. 5. Ha lesznek később ilyen modellek még, akkor a rendes árukon fognak menni, nem az akciós áron, ez csak a mostani árukészletemre vonatkozik. 6. Csere nem érdekel.
Érdeklődni: genezis_01@freemail.hu 06-20-400-8591 (csak kijelzett számú hívásokat fogadok)
Van még Zis-110: 3300.- Ft/db áron, ez nem akciós, hanem a normál ára.
Esetleg van mód befektetésre, részleteket telefonon vagy mailben tudok mondani.
Kedves Fórumozók! Eladom Abrex Octaviaimat 2.800Ft/db áron (fehér+s.kék). Ugyanennyi az új, kombi is. A 120L ára 4.500Ft (zöld). Kamaz platós ára 6.900Ft.
2-es majd a 3-as Golf csak a nyomozóknak volt fehérben. Vidéki 10 ezres kisvárosról van szó. Például amikor megkapták a határőrök a zsír Transportereket majd a Pathfindereket és a 4X4-es Sprintereket hamarosan lenyúlta valamelyik igazgatóság. Mára egy T4-es és azt hiszem két Pathfinder maradt.
Sziasztok! Még annyit, hogy nem csupán villogós autókat csinálok. Viszont a többiről nincs fotó a policecars-on sem, ezért itt egy kép, hátha valakinek ez is tetszik.