Ez eddig 12 hajó, de még vannak olyanok akiknek a hajóvásárlás, felújítás folyamatban van. Dokival már az első napokban borítékoltuk a 15 hajót, és 30 embert. Úgy látszik eltaláltuk.
Ja. Zsuzsiék is jönnek, de csak valahol útközben tudnak beszállni. Az eü-s lány meg személyzet lesz. -Remélem az én hajómban-. Ja meg a kisérő autó soföre. De ő meg a családban van.
ez lesz a beugro? aki BEER-CI-nel fizet johet a tobbiek maradnak? (esetleg benevezhet meg1 korre!) konnyites keppen tettetek kozze, igy mar csak kettobol kell valasztani ? :) matel
nem tunik mar olyan soknak! es ki hozza a csajokat? valaki igerte de itt nem latom oket. a pipamutagas meg sok lenne 4 napig!!! nekem meg van diakigazolvanyom is :) matel
nem ismertem eddig ezt a mondast de nem is tudom. a haverom egyetem alatt 7 evig zabalta a pizzat. jo, a hata is eleg massziv lett de a hasa, bar uszkalt is az a pizza :) matel U.I. tudta mikor melyik konyhan van noi kiszallito!
Csak röviden. Akik már visszajeleztek és elküldték a jelentkezési lapot. A hajókba most nem bonyolódnék bele, korábban már majdnem mindenki bemutatta itt.
Elvesztettem a fejem:))))) De csak azért hogy nyitott maradjon a kérdés hogy ki kicsoda a sügér képein. Segítségül annyit hogy az a kicsit őszülő szőkés a doki, a másik szőkés kicsit őszülő meg én vagyok:))))