Kigyógyultam az anorexiából, ha mond ez valamit magának. Ma már akkor is tetszem magamnak, ha tudom, hogy a versenysúlyomtól oly messze vagyok, hogy 4 kecskét vagy egy közepes tevét érnek bájaim.
Ennyit az alanyi jogról.
nem tom, akarok-e kedves lenni a maga szívének... vagy mégis ? próbájja meg aszt a dalt, na ! na ne túl hangosan persze, csak úgy pianissimo, ha kérhetem.
maga télleg molett, vagy csak engem izgat ?
Mit szólna egy becsületes döntetlenhez?
Alanyi jogon nekem is jár a cím, csak én még fokozom.
A doktort, megkérem ne bántsa, van ő olyan kedves a szívemnek, mint maga. Szóljon, ha halni vágyik, szívesen énekelek. Ha botfüle van, akkor más módját javaslom az öngyilkolászásnak.
csak a nyelvét el ne harapja a hüppögés folyományaként ! jó, legyen illatos férfizsepi, de aszt valahonnan kell szereznem, sajnos nem hordok magamnál olyat. mire nem válaszoltam ?
Nos, mélységesen fel vagyok zándorulva. Eddig azt hittem, hogy azt MÁSNAK adtam elő. Vagy Maga Ő, vagy hallgatózott. Szegény-szegény Szunya...mindenféle természeti katasztrófának beállított alak hitegeti...
Vígasztaljon!
1. Ne ijeszgessen, elszánt vagyok.
2. Előbb-utóbb a magam fajta korosodó molett vénlányok is megtalálják a zsákhoz illő foltot.
3. Amíg nem énekeltem magának, addig feleslegesen sajátítja ki természeti katasztrófa jelzőt.