Keresés

Részletes keresés

T25 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8891

üdv! mi van veled? felétek is volt eső? itt 48 mm volt. egy napra való vetés maradt. kérdésem hogy mi érdekelne cserébe a zuk váltóért?  tegnap vettem 5 ezerért egy uaz váltót terepváltóval együtt. de viszont az én trakimban zuk váltó van és már vagy kétszer össze szakadt. azért kellene pótba. de az is lehet hogy ki dobom belőle és be építem az uazét. hátha az erősebb. mult héten egyik este  próbáltam szántani és mikor nagyobat fogott üssze akadt a bele és se előrre se hátra. fel kellett bontani a tetejét és úgy ki piszkálni sebességből és utána megmozdult. nem tudom mi akad össze benne de ezt már párszor eljátszotta.

Előzmény: Gokartos (8856)
T25 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8890

üdv. hol is lakol? nekem van egy igaz nem tudom milyen hangos mert én nem használtam csak van. pont a Méhtelepre szántam. ha itt laksz közelben és erre jársz tied ingyen bérmentve! majd lefotózom.

Előzmény: Jonah Hex (8889)
Jonah Hex Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8889

Jó estét mindenkinek.

Azt szeretném kérdezni hogyan lehet a legegyszerübben kipufogót késziteni a pannónia motorra olyat ami nem zajos nagyon.

Most csak a toroktól kb.6cm-re van felhegeszteve egy 7cm átméröjü és 12cm hosszú csö be fenekelve és az egyikvégén két 12-es furat és nagyon zajos.(igy lett véve)

T25 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8888

üdv mindenkinek. valaki nem tudna-e nekem egy lajta 32 vetőgép egy vetőtárcsáját . ekére kellene csoroszjának. ha nem sikerül  szereznem akkor van egy kissebb cirkulakorongom és azt szerelem fel rá. igaz az kicsit luxus lenne!

Babszi207.300 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8887

ÜDV Mindenkinek!!!

Újra elővettem a szekrényből az anno megvásárolt és felújított Robi 52est, amire csak egy henger fúrás vár.  Régi álmom egy kicsi 4 kerekes kis traktor építése.  Az elméleti konstrukció a képen látható. Robi52es hajtás , komplett blokkal, az alsó váz szögvasból hegesztve, a felső forma könnyített váz alumíniumból van. Első kereke hajtott, a hátsó kerekei kormányozható. Afféle kis alternáló kombájn lesz, ( széna és lucerna vágásra). A hátsó rövidített kormánymű kispolsziból van. Bár a Robi 52 nem egy bivaly konstrukció, de abból indultam ki hogy maga a hajtás a motor egységgel adott, a kormánymű és a hátsó váz súlya + szerény 95kgmmal. A gyári pótkocsi súlyánál könnyebb. Nem szándékozok vele szállítani + 100kg tehert. Az alternáló kasza az orr részre lesz kialakítva.  Sajnos sebességváltás és hátramenet nem lesz de az gyárilag sincs megoldva. lehet majd a késöbbiekben modosítok az erőforráson.

Joe X86 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 8886

Szép estét mindenkinek ! Hát ma találtam egy érdekes dolgot de ennyi pénzért ........ De ötletet lehet belőle meriteni :)

http://pest.expressz.hu/vontathato-funyiro-szarzuzo-550-580eft-46869776/

Lki1 Creative Commons License 2013.10.16 0 0 8885

Ok.

Alkalom adtán küldöm!

Üdv

Előzmény: Marik Öcsi (8884)
Marik Öcsi Creative Commons License 2013.10.16 0 0 8884

Lalikirály kaki van a biliben. Mondtam Neked hogy a gépem be@art, memóriát cserélt  benne meg újratelepítette a vindovst a maiszter.  11 rugó és a legrosszabkor mert 22-én jön a zsold. A lényeg hogy nincs meg a cunewalde motor gépkönyve, csak asztalon volt de nem volt elmentve es eltünt.  Emailben sem találom amit küldtél. Ha majd unatkozol akkor küld el a 3 emailt még egyszer légyszives. Előre is köszönöm.

Marik Öcsi Creative Commons License 2013.10.16 0 0 8883

Szépnapot mindenkinek,  érdekelne egy balos ekefej kistraktor után. A gerendely meg van, az ekeszár is. Aki kinált nekem ma mondja hogy mégsem adja el, majd a szezon után vigyem neki vissza, de most nem kell.  Majd ha megint kelleni fog akkor megint ide adja.  Hiába a 77 év az 77 év. Mit mondjak erre a tatának? Azt hogy rendben. Tiszta rozsda volt, meg takarítottam, csináltam hozzá ekeszárat, lefestettem erre meggondolja magát. Inkább majd vennék egyet, ne keljen tőle kölcsönkérni. Ha valakinek van elfekvőben majd érdekelne. Nem sürgős.

jános 55 Creative Commons License 2013.10.16 0 0 8882

Furak, köszönöm az ötletet, de szerintem már elkéstem. A nagyobbik 31 éves, egy 40 tonnás kamionnal járja Európa útjait. A kissebbik is pár év mulva 30 és teljesen más az érdeklődési köre. Engem meg már kielégit az a traktorozásból, hogy szezonban, hetente egyszer a fűnyíró traktorra felülök és levéágom a füvet.

Előzmény: Furak (8879)
zotya60 Creative Commons License 2013.10.15 0 0 8881

Szép estét mindenkinek.

Véletlenül nincs valakinek egy Zsuk kuplungtárcsa közepe? Ami a nyelestengelyre megy bordá száma:10, 35-ös a vastagság. SOS- be kellene. 

Köszi előre is a segítséget.

Gumihal Creative Commons License 2013.10.15 0 0 8880

Üdv János 55

Igen most már minden biztosan stimmel  ez az a gép! :-)

Hirtelen nem jutott eszembe de Tolna mözsre jártunk az akkori MOL  telepet elbontani és az ottani szódástól / Kézilabdás lánya volt????  Mex János??? Talán?? Bocs de rég volt és az a két három hét amíg ott voltunk! :-)

A kardán hajtás már nem volt rajta , de a fogaskerék az megvan még most is rajta! :-)

Az egyik lánc a képen annak a lánca!

És milyen jó moci van rajta! Kb két rúgásra indult most is sok év állás után is ! :-)

Szóval kicsi a világ! :-)

Szóval akkor te többet tudsz róla mint én! :-)

Eztán János 55 öt kérdezzétek ! :-) :-)

Az egykerűt nem ismeri valaki??? :-)

Ott ahol vettem kendergyár volt és a tulaj bece neve dtk volt! :-)

Ez a Detox rövidítése!  :-) :-)

Kis segítség Szentestől kb 7 km! :-)

A matrózoknak minden kikötőben nőjük van, én ahol dolgoztam inkább vettem valamit! :-)

Előzmény: jános 55 (8877)
Furak Creative Commons License 2013.10.15 0 0 8879

Vedd meg a gyerekeidnek!

Előzmény: jános 55 (8877)
Gaben4x4 Creative Commons License 2013.10.15 0 0 8878

Hello,
Platós kisgép szétbontásából eladó egy db moszkvics hátsó híd, és skoda 120 gl komplett első futómű, kormányműn új porvédő gumikkal, jó állapotú tárcsákkal betétekkel.

jános 55 Creative Commons License 2013.10.15 0 0 8877

Hát akkor a történet: 1980-ban én építettem a gépet, életem első "szerkesztése" volt. Akkor még nem volt internet, mindent úgy kellett kitalálni. A lényeg, hogy az lett belőle ami nálad van. / hidd el megdobban a szívem mikor megláttam a fotókat/ A gép után volt egy eke, amit a képen látok is és egy  120 cm széles talajmaró kardán hajtással a hátsó kerekek tzk kerekek voltak akkor új gumikkal és súlyokkal. Én pár év után eladtam a gépet egy helyi lakosnak aki nem sokkal később meghalt. Ezután a gép elkerült egy másik gazdához a helyi szódáshoz, aki egyszer megkeresett és kérdezte, hogy valóban én építettem e a gépet, mert neki a vásárláskor azt mondták. Ezután egy alkalommal találkoztunk és akkor mondta, hogy valahova kelet-magyarországra adta el a gépet Ennek már sok éve. Ezek szerint akkor Tolnán dolgoztál és így jutottál hozzá. Azért, hogy biztos legyél benne, hogy én építettem: A hátsó híd az zuk hídnak látszik, de nem az. Egy nádarató gépnek a difije volt gyárilag ilyen rövid és a két végén a fékpajzs alatt, kb 6-8-as kazánlemezből konzolok vannak és az van az alvázhoz rögzítve. A váltó nyelestengelyén a nagy fogaskerék mögött egy kicsi is van, az hajtotta a kardánt. Akkor még ragaszkodtam ahhoz, hogy a motor ne legyen keresztben és ezért van a derékszög hajtás.

No ennyi. Tegnap a gyerekeimnek megmutattam a fotokat, mert akkor még ők nem éltek, amikor ez a gép készült. Hát valóban nem tegnap volt.

Előzmény: Gumihal (8874)
83aslacibá Creative Commons License 2013.10.15 0 0 8876

Alkalmi ár! Erőteljesen gondolkodom rajta. De remélem itt a fórumon elkel és nem lesz beolvasztva...

Előzmény: Gumihal (8875)
Gumihal Creative Commons License 2013.10.14 0 0 8875

Mivel már rég óta állnak alkatrész áron adnám ami csak kicsit lenne több mint a vastelepi ár!

Van még sok egyéb ami lemaradt a fotóról 

Saccra kb 5-7  mázsa a cucc szóval ......itt a vasár cirka 60ft /kg  + -   pár forint

Azt tudni kell a négykerekű motorja pöcc röff még most is több év állás után is! :-)

Felöntöttem a karbit és két rúgásra pöffent! :-)

De ezt látni kell !!

Vagy megy a jövő hónapban a vasba!

Én már elengedtem nem veszekszem emiatt ithon! :-)

Előzmény: ati791122 (8869)
Gumihal Creative Commons License 2013.10.14 0 0 8874

Üdv János55

Hát kicsit kalandos a történet   :-)

Dolgoztam Szekszárd mellett  és ott vettem anno tizen........x éve :-)

Azt ne mond hogy oda valósi vagy:-)

Azt meg pláne hogy ismered a gépet! :-)

Mert akkor tényleg kicsi a világ! :-)

Inkább csak hasonlít valamelyik általad ismert gépre! ???

Előzmény: jános 55 (8872)
BWels Creative Commons License 2013.10.14 0 0 8873

Szia Lki1,

ma volt nalam Gokartos es ha jol emlekszem teged emlitett hogy voltal nala multkoriba es mondtad neki tudsz a szomszedodba vagy közeledbe Agrostroj M6-ost. Amennyiben igy van megkernelek megnezned a gepet tüzetesen, milyen motor? eredeti disel, üzemkepes, mit kell javitani, mi van hozza? Valamint mennyibe fajna?

Legyszi ha tudnal jo lenne par foto is, ugy kukucskald minha neked kene:-DDD

Amennyiben sikerül megnezni akkor a mailom nyilvanos, de ha nembirod kinyitni jelezd aztan ideirom.

Elöreis köszönöm faradozasod, ha lessz belöle valami akkor gokartossal elmegyünk aztan meg is latogatunk es lerendezzük a dolgot.

Üdv: wels

Előzmény: Lki1 (8868)
jános 55 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 8872

Megkérdezhetem, hogy a piros gépre hogy tettél szert és mikor? Úgy látom, hogy kicsi a világ.

Előzmény: Gumihal (8867)
Lki1 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 8871

Börzenaptárban keresd ki, hogy ki rendezi!

Felhívod, és előadod neki a problémádat.

Előzmény: Gaben4x4 (8870)
Gaben4x4 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 8870

Húú, hát az nem tudom kicsoda :)

Előzmény: Lki1 (8863)
ati791122 Creative Commons License 2013.10.14 0 0 8869

és mit kérsz érte

Lki1 Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8868

Nekem még elérhető lenne a távolság éppen...  

Gumihal Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8867

Üdv

Bocsánat amiérteddig nem írtam de Heves megye  és Heves városban található a "vas" :-)

Köszönöm az érdeklődést!

Remélem nem a vastelepre fognak  jutni, sajnálnám! :-)

Építőknek aranybánya lehet ez a két szebb időket megért vas!

Üdv Gumihal

Előzmény: Lki1 (8866)
Lki1 Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8866

Szia!

Hol található az országban?

Üdv

Előzmény: Gumihal (8865)
Gumihal Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8865

Üdv

Mint írtam is lehetőség szerint  EGYBEN  szeretném eladni a cuccot sem posta,futár, stb stb nem vonz ! :-) Max kétfelé veszem a dolgot a két gépre de a személyes talákozóhoz megnézéshez 

és elvitelhez ragaszkodom!

Megértésedet köszönöm! Üdv: Gumihal

Előzmény: Joe X86 (8864)
Joe X86 Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8864

Üdv ! Van ott egy munkahenger azt mennyibe adod ? :)

Előzmény: Gumihal (8860)
Lki1 Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8863

Azt keresd, aki a siófoki börzét rendezi. Ő rá van állva. Nekem nagyon bejött annak idején.

Üdv

Előzmény: Gaben4x4 (8862)
Gaben4x4 Creative Commons License 2013.10.13 0 0 8862

Hello, 
Kanizsa környékén delejeztetnek ilyent? Megfogadom a tanácsod, inkább ráhozom a szivatót :)

Előzmény: Lki1 (8859)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!