A fórumot olvasgatva az a véleményem , hogy eléggé kelendő termékkel állt elő a kiadó. Oly annyira , hogy sokszor a megjelenést követő egy két nap után már szinte alig lehet hozzá jutni az adott számhoz. Sok " komoly " hírlap értékesítőnél is előre kell feliratkozni és még akkor sem biztos , hogy hozzá jutsz az áhított darabhoz. Szerintem meg lesz az 50 típus és szerintem nagy hülyeséget fog csinálni a kiadó ha ennek leteltével befejezi.
Jó, hogy 50 darabosra igérik, De a100 néhányból melyik 50-et?
Meg külömbeis Genezist idézve:
"Beszéltem ma egy magyar DeAgostininél bennfentes emberrel. Azt mondta hogy mielőtt megjelent volna a sorozat látta az összes modellt ami meg fog jelenni élőben." "Viszont azt is mondta hogy ha a DeAgostininek 1-2 hónapig nem lesznek meg a tervezett számai akkor abban a pillanatban abbahagyják a sorozatot. Tehát ha pl a 28-29. szám nem fogy rendesen akkor nincs tovább."
A kombi is jó, de van nagyon sok autó ami még jöhet(ne).Épp néztem még 4 szám és utna mi lesz, kezdjünk vadászi a többire (legye,ukrán, orosz) darabokra? Vagy esetleg van valakinek valamilyen lövése a dologgal kapcsolatban? Mert ha már elkeztem akkor ne legyen hiányos pl skodák.
Most vasárnap (2010.06.13-án 9-13 óráig) kint leszek az évadzáró börzén teljes árukészletemmel. Helyszín: XIII. Váci út 45. Átrium Park irodaház, Étterem. Szeretettel várok minden kedves vásárlót, érdeklődőt vagy aki csak meg szeretné nézni élőben a modelleket.
Ezek lesznek: -Orosz, Ukrán Avtolegendi CCCP több száma -Lengyel Kultowe Auta sorozatból Nysa N59, tűzoltó Zsuk, rendőr Nysa -1:43 versenyuató modellek -1:24 versenymotor modellek és 1-2 egyéb modell.
Hát azért is nem hozok be ilyeneket, mert talán van 1-2 ember az egész országban aki megvenné. És akkor nyugodtan be lehet szorozni 1,5-2vel az árat mire ideér. Ha valakinek ennek ellenére kell onnan valami akkor megoldható de el
Többieknek mondom, ha nem mondtam volna hogy az árak itt rubelben vannak és egy rubel 7Ft körül van. Ha valakinek a magas árak ellenére kell onnan valami akkor megoldható de előre szólok hogy nagyon macerás, várni kell és előre ki kell fizetni a megrendelt cuccot. És nem biztos hogy sikerül.
Eszméletlen modellek,eszméletlen áron...Teljesen igazad van,én Ukrajnából a nyerges hosszúplatós ZIL-t,1:43-ban a töredékéért tudtam beszerezni...És az is ZIL,naon ZIL...
helló. Pintér Zoli vagyok,beszéltünk telefonon a billencs kamazról. Nem tudom megkaptad-e az email-t? A címem: pzolika85@freemail .hu Erre küld a számlaszámot,ja és az árat postával. üdv köszi