Helló! Nem tudom ki az a Szatmári Ildikó, nem az én barátnőm, de ma rakta fel az én barátnőm is a számládra a pénzt, beleíratta a közleménybe a nevem és a címem! Írj, hogy mikor küldöd a kamazt! Köszi
Elég sokan vagytok itt Retroautóksok ezen a fórumon, ezért ha nem baj adnák nektek egy találós kérdést. Egy másik fórumra már felraktam, de eddig ott nincs meg a válasz. Van egy kis bibi ezzel a képpel, a képet a Retroautók lengyel oldaláról szedtem le, nincs rajta semmi se csinálva, teljesen original. A mások fórumon adtam segítséget, de mivel itt többen vagytok itt az nem nagyon lesz. Holnap reggel adom a választ, addig is jó fejtörést mindenkinek ;)
A fórumot olvasgatva az a véleményem , hogy eléggé kelendő termékkel állt elő a kiadó. Oly annyira , hogy sokszor a megjelenést követő egy két nap után már szinte alig lehet hozzá jutni az adott számhoz. Sok " komoly " hírlap értékesítőnél is előre kell feliratkozni és még akkor sem biztos , hogy hozzá jutsz az áhított darabhoz. Szerintem meg lesz az 50 típus és szerintem nagy hülyeséget fog csinálni a kiadó ha ennek leteltével befejezi.
Jó, hogy 50 darabosra igérik, De a100 néhányból melyik 50-et?
Meg külömbeis Genezist idézve:
"Beszéltem ma egy magyar DeAgostininél bennfentes emberrel. Azt mondta hogy mielőtt megjelent volna a sorozat látta az összes modellt ami meg fog jelenni élőben." "Viszont azt is mondta hogy ha a DeAgostininek 1-2 hónapig nem lesznek meg a tervezett számai akkor abban a pillanatban abbahagyják a sorozatot. Tehát ha pl a 28-29. szám nem fogy rendesen akkor nincs tovább."
A kombi is jó, de van nagyon sok autó ami még jöhet(ne).Épp néztem még 4 szám és utna mi lesz, kezdjünk vadászi a többire (legye,ukrán, orosz) darabokra? Vagy esetleg van valakinek valamilyen lövése a dologgal kapcsolatban? Mert ha már elkeztem akkor ne legyen hiányos pl skodák.