Egy sárga kombi homlokfalát és lökhárítóit raktam rá erre és átfestettem bordóra. Meg a belteret is megcsináltam korhűre. Még a C oszlopra való szellőzőrács van vissza és az embléma a motorháztetőre.
Hát kérésre tudok csinálni, de ezeknek már mind van gazdájuk. :) Igazából én nem kapitalista módszerrel gyártom őket (sokat egyszerre, aztán reménykedni hogy haszonnal tovább lehet adni), hanem "élvezetből" csinálom és annak aki kéri. Ezért most nincs fölösleges eladó példány.
Régen jelentkeztem már itt a fórumon, a vizsgaidőszak, az autóm és az újabb modellek lefoglaltak annyira, hogy ne tudjak semmit "létrehozni" sokáig (és még mindig vannak félkész modellek sajna). Na most (végre valahára!) a régi, talán már megunt Barkasom testvérei készültek el.
Két Barkas személy- és áruszállító, és egy mikrobuszból kialakított melósautó. :D Hát, ez még jobb lett mint az enyém, mert számos új dolgot és részletet kapott (kár hogy ezek is kérésre készültek, kezdem őket irigyelni). :D Csak felsorolás-szinten (az új részletek, arról nem szólok ami az enyémbe is belekerült anno): alumínium elsősegélydoboz, poroltó, ablakot védő rács, kidolgozott műszerfal (krómkeretes sebességmérők mutatóval), satöbbi. A mikrobuszba külön belső visszapillantó is került (egy Ikarus visszapillantóját vettem alapul, annak idején ugyanis hiánygazdaság volt - a javából) és a belteret színesíti egy olajos kanna is (na meg egy H-betű a hátsó ablakra visszaidézve azokat az időket amikor a kocsi még nem melósatóként futott, hanem üdülő munkásokat vitt Lengyelországba vagy épp az NDK-ba). :D Ja és apropó színes belsőtér: az ülések ezekben a modellekben már nem egyforma barnák, hanem eltérő (de gyári) mintázatúak ( a vezető és anyósülés eltérő, a hátsó üléssor előre hajtható ülése is más színű, hisz "cserélve volt"). Kicsit szolidabbra vettem a rozsdásodást a kasztnikon, meg a koszt, szerintem ez így sokkal élethűbb (az enyémre nem is kellene igazság szerint a rendszámtábla, bontóban jobbakat lehet látni). viszont így is baromira szakadtak. :) Az alváz is festve van és az egyikbe majd még világítás is kerül (remélhetőleg a tulajdonos örömére). :D
Remélhetőleg tetszenek majd ezek a Barkasok is, bár lehet hogy unalmasnak találjátok hogy már megint csúf barkasokat csináltam, nem pedig valami "újdonságot". Hát itt vannak a képek a "szocializmus építőiről":
Én több hónappal ezelőtt megrendeltem ugyanezt a modellt-a szippantós Prágát-ennél a cégnél.Vártam egy pár napot,majd rákérdeztem a magyarországi képviselőjükre,aki türelmet kért,míg összejön egy csomagra való...Nevet nem írok még.De qrva pipa vagyok és egyszer kiborítom a bilit...
Azóta is várok,semmi jelzést nem kaptam!!!Ennek több hónapja.
Van egy másik forrásom is,ugyanezeket a modelleket beszerzi más oldalról.Azt hiszem Őt fogom megkérni.Én mind a négy modellt megfogom venni...
Hja, nem lenne rossz..:-) Amúgy csak képen ilyen szép ám, hogy úgy mondjam, jól áll neki a távolság. Belemegy a szösz, por meg ilyenek. Festéke válogatja, hogy hogy sikerül, ez a bordó pl nagyon jól eloszlik a felületen higítás nélkül is.
ECSETTEL csinálod ezeket a gyönyörűségeket? Jesszompöpi..... Mona Lisa reprót nem vállalsz? Egyszer az éj leple alatt kicserélhetnénk az igazira a Lavórban... izé Louvre-ban :)