Keresés

Részletes keresés

margarita02 Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13296

😂🤣😂🤣😂

Előzmény: X700 (13292)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -2 1 13295

Lyully most megrémültem rögtön.

Besértegettél terroristatámogatással és most duzzogsz meg leállítottalak.

Na hess.

Előzmény: Foteltábornok2 (13294)
Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.12 -32 1 13294

Tschüss, mesz az x ala,  mert aki ervek helyet mast serteget  mint Te, annak nalam ott a helye. Előzmény: Evangelisti (13284)

Előzmény: Foteltábornok2 (13291)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -2 1 13293

Konkrétan leszarom hogy mit nyekeregtél, úgyhogy mindegy.

Előzmény: Foteltábornok2 (13291)
X700 Creative Commons License 2023.11.12 0 0 13292

Nem ismerek arabot és zsidót sem, vagy legalább is nem tudom róla, hogy az. Svájcnál is semlegesebb vagyok.

Előzmény: Törölt nick (13288)
Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.12 -33 1 13291

En konkret erveket szallitottam Neked a süketelesed kukaba valosagahoz, a linkben is az volt, Te meg a szemelyeskedeseddel csak azt muttad hogy Te keptelen vagy egy temat megbeszelni, Neked nincsenek erveid a süketelesednek az alatamasztasahoz, a szemelyeskedes es sertegetesem ez erveket nem potoljak.

Tschüss, mesz az x ala,  mert aki ervek helyet mast serteget  mint Te, annak nalam ott a helye.

Előzmény: Törölt nick (13284)
tav. pálkovnyik Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13290

Ne ülj fel a provokációinak, arra játszik, hogy idegesítsen és válaszoljál neki.

Utána meg szétOFFolja meg szétqrja a topikot.

Lépj át rajta, mint a kutyasz@ron.

Előzmény: Törölt nick (13289)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -2 1 13289

Te  a Hamas terrorszervezetnek a narrativajat tudatosan hasznalod, 

Erre még azért fussál pár köt úgy alapjáraton, mielőtt teljesen tudatllannak néznek itt a fórumon:

A Hamász ugyanis egy eszme, amit nem tud csak úgy eltörölni Izrael, figyelmeztet Michael Milshtein, a Tel-Aviv-i Egyetem Moshe Dayan Központ Palesztin Tanulmányok Központjának a vezetője.

https://privatbankar.hu/cikkek/makro/atszabnak-a-kozel-keletet--mi-lesz-gazaval-a-haboru-utan.html

Előzmény: Foteltábornok2 (13281)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13288

Eddig abban a hitben voltam, hogy nem egymást szórakoztatjátok az agyament szövegekkel, hanem híveket próbáltok szerezni.

Már a szovjet időkben is ez volt az arab-izraeli háborúk kapcsán, a kőbalos oldal mindig felsorakozott Izrael ellen, úgyhogy benneteket nem akarlak meggyőzni.

De van elég Izrael párti Európában a jobber odalon, a mérsékelt baloldalon és középen is.

Én magam sem vagyok zsidó, a családban se igen, egy szem sógornőmmel dicsekedhetünk és annyi.

Előzmény: X700 (13279)
tav. pálkovnyik Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13287

Ezt majd fordítsd le magyarra, hogy a többiek is megértsék.

Addig is neked egy kis emlékeztető.... ::::::::)))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=JUg-2E1V6oo

Előzmény: Foteltábornok2 (13286)
Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.12 -31 1 13286

Olvtarsnö:  Akkor meg mit foglalkozol vele?

En a topiktemaval  es a topiktartalmakkal foglalkozom/tam  ebben az esetben is, ahogy a topikban irok többsege,  ha massal foglalkoznek akkor megkerdeznem Töled hogy mikor akarsz Nemetorszagba jönni, sohanapjan mi? < De mivel en masnak a szemelyes dolgaval nem foglalkozom, igy nem is erdekel hogy ki milyen modon füreszeli   sajat maga azt az agat amin ül.

Előzmény: tav. pálkovnyik (13282)
tav. pálkovnyik Creative Commons License 2023.11.12 -1 0 13285

Attól, hogy konfabulál a Lügepresse és szokás szerint a cenzúra miatt le van maradva 12 órával, attól még nem lesznek igazak a hírei.

Ennyi.

Előzmény: Foteltábornok2 (13283)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -2 1 13284

Felőlem hisztériázhatsz, ettől még a hozzáértők szerint a hamasz mára egy ideológia lett annyira beleépült a palesztinok életébe.

Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.12 -30 1 13283

Olvtarsnö, a hirek ala vannak tamasztva, aki itt hazudik az Te vagy, espedig szokasod szerint  megint  hazucc.

Előzmény: tav. pálkovnyik (13274)
tav. pálkovnyik Creative Commons License 2023.11.12 -3 0 13282

a temaban tovabb ne hazudj, ha meg tovabbra is hazudsz  az meg nem az en problemam

Akkor meg mit foglalkozol vele?

Azért ilyen művelt, mert a saját dolgával foglalkozik.

És ezt ajánlom neked is. 

Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.12 -31 2 13281

ma hamasz már nem egy szervezet hanem egy eszme

Hazucc annak erdekeben hogy a Hamas terrorszervezetnek  civilek elleni  terrorcselekmenyeit elhazudd, negligald es mosogasd, igy  Te  a Hamas terrorszervezetnek a narrativajat tudatosan hasznalod, espedig a földrajzi Europa közepen, egy magyarorszagi forumon, Magyarorszag meg az Europai Unionak a tagallama, es a Hamas terrorszervezet jo 10 eve mar Magyarorszagnak is a voksaval!! rajta van az Europai Unionak a terrorszervezeteket nyilvantarto listajan, a Hamas terrorszervezet ellen jopar EU szankcio is ervenyben van, szamlak-vagyonok befagyasztasa, stb, Hamas-tagok EU-ba valo beutazasanak a tiltasa, stb.

PS.: olvasni valo, annak erdekeben hogy  a temaban tovabb ne hazudj, ha meg tovabbra is hazudsz  az meg nem az en problemam, tehat >

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=165663421&t=9253830

Előzmény: Törölt nick (13193)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -1 1 13280

Eddig is köztudott volt hogy lényegesen okosabb vagyok nálad, így örömmel veszem hogy te is elismered.

Előzmény: gépelme (13277)
X700 Creative Commons License 2023.11.12 -2 1 13279

Izraelnek pedig nem kell törődnie vagy tekintettel lennie az európai újbaloldal érzékenységére

Eddig abban a hitben voltam, hogy nem egymást szórakoztatjátok az agyament szövegekkel, hanem híveket próbáltok szerezni.

Nekem tökmindegy, kissé cinikusan akár azt is írhatnám, hogy a Föld jobban jár, ha valamivel kevesebben leszünk, szóval hajrá.

Előzmény: Törölt nick (13269)
gépelme Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13278

igen óvodás, az enyém volt

Előzmény: OFF -mondta az indián (13276)
gépelme Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13277

"egyetemisták" ... az idiotizmus szinonimái lettek

hajrá lajoska, egy szinten vagytok

Előzmény: Törölt nick (13273)
OFF -mondta az indián Creative Commons License 2023.11.12 -1 2 13276

Mégiscsak a tied volt?

Előzmény: gépelme (13271)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13275

Nem a Hamászt kell meggyőzni, hanem olyanokat mint jómagam.

Vaskos tévedés, te maradhatsz úgy ahogy vagy, az nem érdekes. Ennek nincs következmánye.

A Hamaszt és műs, szintén terrormódszerekkel operáló opponenseket viszont muszáj meggyőznie, hogy jobb ha nem teszik.

Ez most pont még folyamatban, majd meglátjuk mennyire lesz ez sikeres. Az eddigi tevékenysége alapján az IDF igen meggyőző tud lenni.

Előzmény: X700 (13260)
tav. pálkovnyik Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13274

israeli legierö Sziriaban -miutan onnan israeli terület löve lett-  terrorista infrastrukturat szombaton megtamadott, mar penteken is  tamadtak sziriai terrorista infrastrukturat, amiert sziriai területröl  a del israeli területen levö Eilatban egy altalanos iskola egy dronnal meg lett tamadva.

Régen lefutott hírek, már délután ki lettek tárgyalva a topikban.

Az eilati iskolát eltévedt izraeli légvédelmi rakéta találta el.

Ennyit a Lügepresse baromságairól megint.

Előzmény: Foteltábornok2 (13267)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -1 2 13273

Harvardi egyetemistáhk az aszfaltra rajzolták mind a hétezer izrael lemészárolta palesztin gyerek nevét:

https://x.com/akillis21/status/1723761268689904113?s=20

zsozsok Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13272

Tudom neked nem érdeked a kerítés védelme hiszen így a haverjaid átmehetnek lekapcsolni a zenét.

Nekem igazából mindegy ,hogy milyen a kerítés védelme . Ilyen erős szomszéd esetén én biztos nem megyek át

mégha Zámbó Jimmy is ordítana  odaát. Főleg nem viszem haza a hangfalakat meg a szomszéd hozzátartozóit.

Előzmény: _Wisp_ (13262)
gépelme Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13271

pá óvodás

Előzmény: OFF -mondta az indián (13265)
pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2023.11.12 -2 2 13269

miért kéne téged bármiről is meggyőzni?

kényelmesen elpapagájolod naponta többször a szokásos paneljaidat, fasz se akar egy papagájt bármiről is meggyőzni, mivel alkalmatlan rá

Előzmény: X700 (13260)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.12 -2 0 13269

Értem, tehát az a bajod ezzel, hogy nem a te értékelésed, szóhasználatod (megtorlás) az egyetlen meghatározás, mások máshogy gondolják.

Ám legyen: szerintem Izraelnek aránytalanul nagy megtorlást kell végrehajtani most.

Szükségszerű, mert az  elrettentő erőt indukál, ennek léte pedig megelőző funkció bír, a későbbi önvédelemhez jól jön.

Ahogy a Hezbollahnál is bejött, itt is működni fog.

Ez a lényeg, Izraelnek pedig nem kell törődnie vagy tekintettel lennie az európai újbaloldal érzékenységére, nincs miért. Tök mindegy te minek minősíted vagy hogyan nevezed.

Az igazán fontos az elrettentő képesség visszaszerzése, mert az október 7.-én elveszett.

Ha más így alakult, akkor most meg kell mutatnia, mivel is jár az, ha valakik halomba mészárolják polgárait.

Előzmény: X700 (13254)
kicsivel több maradhat? Creative Commons License 2023.11.12 -1 0 13268

olvtárs, ha élvezetési tanácsra lesz tőled szükségem rögtön szólok, addig meg ne személyeskedj. oksa?

Előzmény: X700 (13266)
Foteltábornok2 Creative Commons License 2023.11.12 -30 1 13267

Netanyahu különfele hirügynöksegeknek es TV-knek  jelezte hogy elkepzelhetö  az hogy a Hamas terrorszervezet altal oktober 7.-en elrabolt es a Gazastreifenbe behurcolt tuszok talan szabadon lesznek engedve, reszleteket tudatosan nem mondott, hangsulyozva azt hogy minnel kevesebbet mond annal jobbak a kilatasok a tuszelengedes realizalasahoz.

Azt azonban hangsulyozta, hogy ellenere annak hogy maga Israel, az USA es több iszlam allam is a tuszok elengedese targyaban közvetitökkel targyat, addig amig Israel nem kezdte meg a szarazföldi offenzivajat a Gazastreifenben levö Hamas terrorszervezet ellen, addig a temaban nemigen volt elmozdulast, a megkezdest követöen viszont mar igen.

Forras  ^ > ma kora esti Spiegel online  hir >

https://www.spiegel.de/ausland/hamas-geiseln-netanjahu-deutet-abkommen-ueber-freilassung-an-a-....

Tovabbi hirek > israeli legierö Sziriaban -miutan onnan israeli terület löve lett-  terrorista infrastrukturat szombaton megtamadott, mar penteken is  tamadtak sziriai terrorista infrastrukturat, amiert sziriai területröl  a del israeli területen levö Eilatban egy altalanos iskola egy dronnal meg lett tamadva.

-Spiegel online mai (nov. 12.-i) hir > Luftangriffe nach Beschuss von Golanhöhen

Als Reaktion auf den Beschuss der annektierten Golanhöhen griff Israel zudem Ziele im benachbarten Syrien an. Die Luftwaffe habe dabei »terroristische Infrastruktur« ins Visier genommen, teilte die Armee mit. Nach Armeeangaben waren am Samstag zwei von Syrien aus abgefeuerte Geschosse in unbewohnten Gebieten auf den Golanhöhen eingeschlagen. Israel hatte bereits am Freitag Ziele Syrien angegriffen, nachdem eine Drohne, die nach Armeeangaben aus Syrien abgefeuert wurde, eine Grundschule in Eilat im Süden Israels getroffen hatte. Die Drohne richtete nur Sachschaden an.

A nemet külügyminiszter Baerbock  az israeli külügyminiszter altal szervezett talalkozon Tel Avivban reszt vett, ahol a meghivottak olyan orszagok külügyminiszterei voltak, mely orszagoknak a polgarait a Hamas terrorszervezet elrabolta es Gazastreifenben mint tuszok fogsagban tartja, a talalkozo celja volt a tuszok kiszabaditasara valo összefogas-együttes faradozas-ezeknek az összehangolasa. Miutan  Magyarorszagi polgarok is vannak bennt a Gazastreifenben,  igy velelmezem azt hogy a magyar külügyminiszter Ur > Szijjarto Ur is most Israelben reszt vett ezen a talalkozon.

- Forras ^> Spiegel online de > 11.11.2023, > Baerbock trifft israelischen Außenminister

Der israelische Außenminister Eli Cohen sprach sich für einen internationalen Zusammenschluss in den Bemühungen um die Freilassung der Geiseln aus. Dies teilte Cohen am Abend nach einem Treffen mit Außenministerin Annalena Baerbock in Tel Aviv mit. Cohen habe Baerbock zu einem Treffen von Außenministern der Länder eingeladen, deren Bürger von der islamistischen Terrororganisation Hamas festgehalten werden, hieß es.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!