En konkret erveket szallitottam Neked a süketelesed kukaba valosagahoz, a linkben is az volt, Te meg a szemelyeskedeseddel csak azt muttad hogy Te keptelen vagy egy temat megbeszelni, Neked nincsenek erveid a süketelesednek az alatamasztasahoz, a szemelyeskedes es sertegetesem ez erveket nem potoljak.
Tschüss, mesz az x ala, mert aki ervek helyet mast serteget mint Te, annak nalam ott a helye.
Te a Hamas terrorszervezetnek a narrativajat tudatosan hasznalod,
Erre még azért fussál pár köt úgy alapjáraton, mielőtt teljesen tudatllannak néznek itt a fórumon:
A Hamász ugyanis egy eszme, amit nem tud csak úgy eltörölni Izrael, figyelmeztet Michael Milshtein, a Tel-Aviv-i Egyetem Moshe Dayan Központ Palesztin Tanulmányok Központjának a vezetője.
Eddig abban a hitben voltam, hogy nem egymást szórakoztatjátok az agyament szövegekkel, hanem híveket próbáltok szerezni.
Már a szovjet időkben is ez volt az arab-izraeli háborúk kapcsán, a kőbalos oldal mindig felsorakozott Izrael ellen, úgyhogy benneteket nem akarlak meggyőzni.
De van elég Izrael párti Európában a jobber odalon, a mérsékelt baloldalon és középen is.
Én magam sem vagyok zsidó, a családban se igen, egy szem sógornőmmel dicsekedhetünk és annyi.
En a topiktemaval es a topiktartalmakkal foglalkozom/tam ebben az esetben is, ahogy a topikban irok többsege, ha massal foglalkoznek akkor megkerdeznem Töled hogy mikor akarsz Nemetorszagba jönni, sohanapjan mi? < De mivel en masnak a szemelyes dolgaval nem foglalkozom, igy nem is erdekel hogy ki milyen modon füreszeli sajat maga azt az agat amin ül.
Hazucc annak erdekeben hogy a Hamas terrorszervezetnek civilek elleni terrorcselekmenyeit elhazudd, negligald es mosogasd, igy Te a Hamas terrorszervezetnek a narrativajat tudatosan hasznalod, espedig a földrajzi Europa közepen, egy magyarorszagi forumon, Magyarorszag meg az Europai Unionak a tagallama, es a Hamas terrorszervezet jo 10 eve mar Magyarorszagnak is a voksaval!! rajta van az Europai Unionak a terrorszervezeteket nyilvantarto listajan, a Hamas terrorszervezet ellen jopar EU szankcio is ervenyben van, szamlak-vagyonok befagyasztasa, stb, Hamas-tagok EU-ba valo beutazasanak a tiltasa, stb.
PS.: olvasni valo, annak erdekeben hogy a temaban tovabb ne hazudj, ha meg tovabbra is hazudsz az meg nem az en problemam, tehat >
israeli legierö Sziriaban -miutan onnan israeli terület löve lett- terrorista infrastrukturat szombaton megtamadott, mar penteken is tamadtak sziriai terrorista infrastrukturat, amiert sziriai területröl a del israeli területen levö Eilatban egy altalanos iskola egy dronnal meg lett tamadva.
Régen lefutott hírek, már délután ki lettek tárgyalva a topikban.
Az eilati iskolát eltévedt izraeli légvédelmi rakéta találta el.
Értem, tehát az a bajod ezzel, hogy nem a te értékelésed, szóhasználatod (megtorlás) az egyetlen meghatározás, mások máshogy gondolják.
Ám legyen: szerintem Izraelnek aránytalanul nagy megtorlást kell végrehajtani most.
Szükségszerű, mert az elrettentő erőt indukál, ennek léte pedig megelőző funkció bír, a későbbi önvédelemhez jól jön.
Ahogy a Hezbollahnál is bejött, itt is működni fog.
Ez a lényeg, Izraelnek pedig nem kell törődnie vagy tekintettel lennie az európai újbaloldal érzékenységére, nincs miért. Tök mindegy te minek minősíted vagy hogyan nevezed.
Az igazán fontos az elrettentő képesség visszaszerzése, mert az október 7.-én elveszett.
Ha más így alakult, akkor most meg kell mutatnia, mivel is jár az, ha valakik halomba mészárolják polgárait.
Netanyahu különfele hirügynöksegeknek es TV-knek jelezte hogy elkepzelhetö az hogy a Hamas terrorszervezet altal oktober 7.-en elrabolt es a Gazastreifenbe behurcolt tuszok talan szabadon lesznek engedve, reszleteket tudatosan nem mondott, hangsulyozva azt hogy minnel kevesebbet mond annal jobbak a kilatasok a tuszelengedes realizalasahoz.
Azt azonban hangsulyozta, hogy ellenere annak hogy maga Israel, az USA es több iszlam allam is a tuszok elengedese targyaban közvetitökkel targyat, addig amig Israel nem kezdte meg a szarazföldi offenzivajat a Gazastreifenben levö Hamas terrorszervezet ellen, addig a temaban nemigen volt elmozdulast, a megkezdest követöen viszont mar igen.
Tovabbi hirek > israeli legierö Sziriaban -miutan onnan israeli terület löve lett- terrorista infrastrukturat szombaton megtamadott, mar penteken is tamadtak sziriai terrorista infrastrukturat, amiert sziriai területröl a del israeli területen levö Eilatban egy altalanos iskola egy dronnal meg lett tamadva.
-Spiegel online mai (nov. 12.-i) hir > Luftangriffe nach Beschuss von Golanhöhen
Als Reaktion auf den Beschuss der annektierten Golanhöhen griff Israel zudem Ziele im benachbarten Syrien an. Die Luftwaffe habe dabei »terroristische Infrastruktur« ins Visier genommen, teilte die Armee mit. Nach Armeeangaben waren am Samstag zwei von Syrien aus abgefeuerte Geschosse in unbewohnten Gebieten auf den Golanhöhen eingeschlagen. Israel hatte bereits am Freitag Ziele Syrien angegriffen, nachdem eine Drohne, die nach Armeeangaben aus Syrien abgefeuert wurde, eine Grundschule in Eilat im Süden Israels getroffen hatte. Die Drohne richtete nur Sachschaden an.
A nemet külügyminiszter Baerbock az israeli külügyminiszter altal szervezett talalkozon Tel Avivban reszt vett, ahol a meghivottak olyan orszagok külügyminiszterei voltak, mely orszagoknak a polgarait a Hamas terrorszervezet elrabolta es Gazastreifenben mint tuszok fogsagban tartja, a talalkozo celja volt a tuszok kiszabaditasara valo összefogas-együttes faradozas-ezeknek az összehangolasa. Miutan Magyarorszagi polgarok is vannak bennt a Gazastreifenben, igy velelmezem azt hogy a magyar külügyminiszter Ur > Szijjarto Ur is most Israelben reszt vett ezen a talalkozon.
Der israelische Außenminister Eli Cohen sprach sich für einen internationalen Zusammenschluss in den Bemühungen um die Freilassung der Geiseln aus. Dies teilte Cohen am Abend nach einem Treffen mit Außenministerin Annalena Baerbock in Tel Aviv mit. Cohen habe Baerbock zu einem Treffen von Außenministern der Länder eingeladen, deren Bürger von der islamistischen Terrororganisation Hamas festgehalten werden, hieß es.